Моята Катеринка е на само на кърма и ако последно яде в 21 часа после се буди чак към 5-6, така че явно може да стане и само на кърма
Всяко дете е различно. Може да се буди, не само защото е гладно, а просто за да се успокой на гърдата.
Всяко дете е различно. Може да се буди, не само защото е гладно, а просто за да се успокой на гърдата.
Както казва ***Val4eto*** всяко дете е различно
. Елфичка моя син също прави големи нощни(от около 6-7 часа) паузи сега сега поне 2-3 хранения дохранвам с малко АМ но дори в началото когато беше само на кърма ми беше трудно да го събудя да яде през ноща и така сам отказваше и се отказах да го будя. Сега сме само на 6 хранения дори. Явно си зависи от детето. И ние мислим да ходим на море с малкия, но мен нещо почва да ме хваща страх имам чувството че трябва да замъкна половината къща. Ние все така продължаваме да повръщаме, а същевременно наддаваме добре, но аз не спирам да се притеснявам. Другата седмица имам уговорка да го закарам при специалист, доста повръщаме дори когато сме само на кърма
. Еми това е от нас извинете ме за дългия пост.
Както казва ***Val4eto*** всяко дете е различно 
Ми то тогава моето дете златно бе
Не искам да си спомням за този период,колкото и егоистично да звучи
.
Да отбележа че сме на АМ.

ако има ИЗВИНЕТЕ МЕ, МОЛЯ!
лека и мека нощ 
засега реакция няма
педиатърката ни каза да махаме нощните хранения и не знам как ще стане - виждам, че това коментирате. е, омекна и каза да изчакам да минат горещините, но все пак, ако трябва, да я будя и да яде късно, за да не се събужда сред нощите (аз го пробвах тоз номер, но не би). може би спането до мама е най-ефективно, тк тази нощ ядохме в 1, после чак в 5,30 - но пак не било добре, и това в 0.30 - 1 трябвало... да си й нагласям режима според мен, а на мен сърцето ми се къса, като си представям да й давам води и биберони и да плаче... предпочитам да ме буди за по 10-ина мин... даже 5, напоследък. какво мислите вие? аз все се надявам сама да си го регулира папането, не искам да я насилвам.
Препоръчани теми