Честит имен ден на Маги на Дидочка! Жалко, че се разминахме и не се видяхме на детският кът в Младост/Варна. Там се запознах с една друга мама - щурчо с детенце на 3 г. Александър /пише в темите за системата за прием в детските градини и в Дир.бг/
plami213, ще ти се обадя като се върна в София след 15 август. Засега сме на гости на свеки.
Явно сме единствените без ваксини за 2-ри месец, ще бием по ЗК след като се приберем в София. Много ме е яд, че за да излизаме всяка вечер с татито въведох АМ вместо за изцедена кърма. Сега си купух контейнери и гледам да поправя грешката. Нощем Ники спи без проблеми, има едно хранене към 3-4 часа. На поискване е и не мога да хвана цаката колко изяжда, но с АМ не иска повече от 90 грама. Иначе си хапва на 2 часа. По-колко трябва да изпива бебе м/у 2 и 3 месец? Не е ли по 100 мл + месеца на бебето = 120-130? 150-180 мл адски много ми се вижда?!?!?!?!
Баткото го е пернала яко лигата. Само ме ядосва. Утре сефте ще ходи с тати на плаж, взехме днес от Бургас Плаза басейн, пояс и още куп джунджурии.
Във Варна в петъка за ден изкарах летен вирус и бе кошмар. Но поне вече се побирам в някой друг стар панталон или пола.
Мажа се с възстановителен крем на Мустела, но май голям ефект не виждам. Стриите няма как да се махнат.
Поздрави.
Нем

Аз мисля,че съм казвала и друг път,че едва ли ще родя трето дете,така,че живота е пред мен да се наспивам.Зор да махам нощно ядене нямам.Мина се буди от скоро по веднъж на нощ и другото хранене е в 5-6 часа,когато аз така или инъче ставам и това ме устройва чудесно.
както и децата на Руми.Ваня скоро не е показвала Айя.
изпих един литър айрян през ноща, ама няма.. през час папа

и е отнесал плувката за някой друг час.