Малко МАЙче тук се смее, а навънка слънце грее! Тема №10

• 11 632
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро майчета!Честито за новата темичка просто е перфектна  Heart EyesБраво на инициатора LaughingМинолтичка   Flowers Sunflower .Другия път надявам се че ще се видим в колажчето  Laughing

# 61
  • Варна
Минолта, оформлението на темата е супер   bouquet
Варненки, защо никой пак не ми звънна за срещата. Нямам възможност всеки ден да чета темата, затова бях оставила телефон, да пратите смс или звъннете като се уговорите за среща. Надявам се следващия път да ви хвана навреме и да се видим.

Днес Магдалена има имен ден и месечина, затова Ви черпя виртуално :

и за всички сладки бебочета

Честито на всички именици-да са живи и здрави!

# 62
  • гр.Стара Загора
Диде честита ти именничка много да те слушка и да е жива и здрава  newsm51
  Честит Имен Ден Маги!!!Гоолямаааа да порастнеш за радост на мама и тати
Ето малко нови снимки от нас от тук- http://www.snimka.bg/album.php?album_id=386200&pid=13672048

Последна редакция: ср, 22 юли 2009, 14:09 от rosita__

# 63
Добър ден и от нас  Hug
Ние до преди малко нямахме ток и беше много кофти.
Мадленка кажи на мъжлето ти че Влади е сериозно дете(като майка си  Blush ),да не се притеснява  smile3503
А тортата подарък за детето на кумовете ти е страхотна,поздравления  smile3501
Аз да споделя с всички. Влади има запушено слъзно каналче на едното оченце и съм много притеснена.Казаха че ако не се оправи с масажите който ни показаха как да правим ще се наложи оперативно да го отпушват  newsm45 Ужасно е !  Weary Днес ходихме да му видят очето и доктора ни успокои,че всичко е наред.Само мама да е по уверена и да масажира без да се страхува!Дано да се оправи милото ми слънчице и да не се налага да го оперират  newsm17
MINOLTICHKA,essivessela, Felina,bellaa и bobito2 страхотни сте и вие и бебоците ви!
Така и днес беше не толкова горещ ден и Влади е по-спокоен,но от утре не ми се мисли.Добре че му купихме басейн.Утре най-вероятно ще е цял ден в него  newsm37.
Лек и спокоен следобяд на всички! Hug
П.С. Честит имаен ден на Маги на Дидочка,да расте умна,красива и добра!

Последна редакция: ср, 22 юли 2009, 13:59 от plami213

# 64
Heart Eyes Честит имен ден на малката Маги! Да е жива и здрава и много да радва всички около себе си!  bouquet

Страхотни снимчици от мамите Варненки Hug . Много сте готини Heart Eyes
Мадленка - подаръка е прекрасен! Браво
Сега едно въпросче към мамите, които са ходили на море с бебетата си или ще ходят. Как беше с бебето? Интересуваме всичко - ходили ли сте на плаж с него, по кое време, как понесе смяната на климата, абе всичко което се сетите. Мисля да отскочим и ние до моренцето, ама се чудя с малката как е е положението, та затова събирам инфо  newsm78 Ще съм благодарна на всички за отговорите Hug

# 65
Сега едно въпросче към мамите, които са ходили на море с бебетата си или ще ходят. Как беше с бебето? Интересуваме всичко - ходили ли сте на плаж с него, по кое време, как понесе смяната на климата, абе всичко което се сетите. Мисля да отскочим и ние до моренцето, ама се чудя с малката как е е положението, та затова събирам инфо  newsm78 Ще съм благодарна на всички за отговорите Hug

Значи ясно е , че ние сме си на морето и не ни се налага да пътувме, но на плаж ходим или много рано сутри или късния следобед. случвало се е да сме и към 14 заради баткото. Ако има слънце бебето е скрито и в количката и под чадър - за да не стане като парник ако се напече. Ако се наложи да е навън от количката задължително има шапка и е намазан. Потапяла съм му крачката във водата.

ето една снимка и от късното ни плажуване http://farm3.static.flickr.com/2459/3746038842_bdf9aef303.jpg?v=0

Честит имен ден на малката Маги! Да е жива и здрава и много щастлива!

# 66
Малко недоскив сте ме изкарали на снимките Heart Eyes

Честит имен ден на Маги!

# 67
Бе,девойки, има ли някоя лохии още? - на мен продължава да ми тече по мъничко, а няколко дни имаше и нещо като МЦ - кръв+леки спазми в мускулите и кръста. Дали е възможно да дойде цикълът, независимо от кърменето? И страшно ли е , ако лохиите не спират и втория месец?

# 68
  • София
Бе,девойки, има ли някоя лохии още? - на мен продължава да ми тече по мъничко, а няколко дни имаше и нещо като МЦ - кръв+леки спазми в мускулите и кръста. Дали е възможно да дойде цикълът, независимо от кърменето? И страшно ли е , ако лохиите не спират и втория месец?

аз съм така въпреки изключителното кърмене... вече 70 дни... лохии, МЦ, лохии...
Имам чувството, че така ще си остана  Crazy

# 69
честит имен ден на Маги и честита месечинка- много здрава, весела и послушна. И ще чакаме да се запознаем Simple Smile
така че нашата кривотийка се видя на срещичката - после бяхме спокойни и добрички, както винаги. ей, ергени, да не се уплашихте от нашата мома?  Crazy
не се плашим лесно, пък относно кривотийчетата аз си имам двама- малкият и големият кривак Laughing
Аз да споделя с всички. Влади има запушено слъзно каналче на едното оченце и съм много притеснена.Казаха че ако не се оправи с масажите който ни показаха как да правим ще се наложи оперативно да го отпушват  newsm45 Ужасно е !  Weary Днес ходихме да му видят очето и доктора ни успокои,че всичко е наред.Само мама да е по уверена и да масажира без да се страхува!Дано да се оправи милото ми слънчице и да не се налага да го оперират  newsm17
относно запушените слъзни каналчета яно ги имат почти всички. Ние в началото имахме едно секретче, което изтичаше от очите- слагахме капки и мина само на едното оче, после ни смениха капките и ни казаха и да масажираме очето за да се отпушат слъзните каналчета. Сега като плаче забелязвам, че има сълзичка на масажираното оченце, а на другото не- така че трябва да масажирам и другото за да се отпушат и там

# 70
  • Бургас
здравейте моми4ета моля ви кажете ми паролата за да ка4а снимка на моя бебо в мау2009

# 71
  • Стара Загора
Здравейте май-чета  Hug Hug Hug Честит имен ден на малката кукла Маги,да расте жива и здрава за радост на мама и тате  baloni baloni baloni
Абе мами да ви питам дечицата ви как така си отказват яденията самички направо ви завиждам благородно  Heart Eyes на кърма ли сте или на АМ и има ли връзка това,аз разбрах,че бебчета изцяло на кърма по-трудно се лишават от яденето си.....дали е така....Ние си се храним на поискване общо взето на 3 понякога2.5 часа няма вечер няма денем за мен сънят е мираж ,чакам с нетърпение и моят слънчев ден  newsm03
Хайде усмихнат ден и целувки от нас  lovekiss lovekiss

# 72
Делиана ние сме само на кърма и малката още не беше направила месец като започна да пропуска едното нощтно храене. Обаче незнам дали има връзка , но горе долу по това време почна да си спи при нас на спалнята. Малкото пъти в които я слагам в нейното креватче пак се буди и реших ,че е по-добрае нощем при нас ,а денем в нейното.

# 73
deliana Аз доколкото знам АМ е по-засищащо от кърмата,може да се засече колко е изяло бебето и въобще целият процес с храненето е просто песен.Наяжда се за 5-10 минути максимум и после чак след 4 часа/понякога и 5/.Това естествено не е някаква агитация за АМ. Кърмата  е най-доброто за едно пеленаче,то е ясно.Пък било и през 2 часа за по 2 часа  Crazy Но просто казвам как стоят нещата с АМ-то.

Моят мъник яде последно в 21:00 и после чак в 6:30,7:00 сутринта.Нещо,което докато беше само на кърма нямаше как да стане  Laughing

# 74
  • Пловдив
Здравейте май-чета  Hug Hug Hug Честит имен ден на малката кукла Маги,да расте жива и здрава за радост на мама и тате  baloni baloni baloni
Абе мами да ви питам дечицата ви как така си отказват яденията самички направо ви завиждам благородно  Heart Eyes на кърма ли сте или на АМ и има ли връзка това,аз разбрах,че бебчета изцяло на кърма по-трудно се лишават от яденето си.....дали е така....Ние си се храним на поискване общо взето на 3 понякога2.5 часа няма вечер няма денем за мен сънят е мираж ,чакам с нетърпение и моят слънчев ден  newsm03
Хайде усмихнат ден и целувки от нас  lovekiss lovekiss

И при нас е така , но вече май свикнах с безсънието. Ние сме само на кърма и се храним на поискване. За денонощие имаме около 8-9 хранения. Ще ми се поне през нощта малко да си поспивам , но юначето си иска папуто. Мислех , ако след къпането му давам АМ дали ще спи цяла вечер ?!? Искам да поспя поне една цяла нощ. Ама не ми се рискува с това АМ.

Общи условия

Активация на акаунт