В КЪРДЖАЛИ живота си тече - лято, зима, все ни е добре (3)

• 69 859
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
Зависи накъде сте се насочили да разглеждате...Може да отседнете на язовира -хотел Главатарски хан , и около има и друго хотелчета, в града хмм мисля хотел Устра

# 511
  • с/у ОколоМръсТното
хотел Главатарски хан
хотел Устра

водя си записки. Мерсиии...
Искаме да разгледаме всичко забележително в района. Дори мисля, че и седмица няма да ни стигне.  Grinning

# 512
Ако искате да е в града най-добре в Устра или Хотел Кърджали.А също има и къща за гости Добрев/препоръчвам/.Ако е за хотел извън гарда , на брега на язовира до с.Енчец има Хотел Кърджали/бутиков/многог хубав.А на Главатарци препоръчвам Трифон зарезан.

# 513
  • с/у ОколоМръсТното
1. Устра
2. Хотел Кърджали.
3. къща за гости Добрев/препоръчвам/.
4. с.Енчец има Хотел Кърджали/бутиков/
5. Главатарци препоръчвам Трифон зарезан.

5 предложения, много ти благодаря Fraqueza   bouquet

# 514

ЗДРАВЕЙТЕ МАМИ!МОЛЯ ВИ,ПРЕПОРЪЧАЙТЕ МИ ДОБЪР ПЕДИАТЪР В КЪРДЖАЛИ  /И ПОНЕЖЕ ТОВА Е ОТНОСИТЕЛНО ПОНЯТИЕ,ПОНЕ ТОЗИ,ОТ КОЙТО ВИЕ СТЕ ДОВОЛНИ/-ЩЕ ВИ БЪДА БЛАГОДАРНА!!!!!!

Наистина е относително, но все пак: д-р Бонев, д-р Димов, д-р Дамакова, д-р Пачилова, д-р Янчева, д-р Миланова. За всички съм чувала и добри  и лоши отзиви, и за това не мога да ти кажа кой е най-добър от тях.
[/quote]
Аз съм водила детето ми само при д-р Пачилова и при д-р Дамакова. И от двете съм с добро впечатление. Но , по-доволна съм от д-р Дамакова.

# 515
Здравейте!
За да разгледаме вашия чуден район, къде е добре да отседнем?
Мерси   bouquet
Виж и този хотел:

http://rezervaciq.com/%D0%B1%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%B2 … D1%87%D0%B5%D1%86

А в тази тема има и други отзиви за града и интересни места ,които може да посетите:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=407519.0

# 516
  • с/у ОколоМръсТното
мерси, монии   bouquet

# 517
Има ли в Кърджали магазин за детски колела , в който има на Дино и Драг за да ги видя на живо?

# 518
  • с/у ОколоМръсТното
Момичета, съжалявам, че не съм ви писала...
Отседнахме в комплекс Маказа. Невероятно място, чисто, спокойно. Вкусна храна, отзивчив персонал.
Впечатлена съм завинаги от Вашия край... и влюбена  Heart Eyes в него... Толкоз е красиво навсякъде, зелено... и много чешмички и вода по тези Родопи.
Разгледахме някои забележителности. Оставихме си и още, за да можем пак да Ви дойдем на гости.  Hug
Поздрави сърдечни.   bouquet

# 519
Лиана  колела на Drag имаше в Технополис,ние купихме на децата от там..
Шани  bouquet

# 520
И другият път задължително да се обадиш Simple Smile  Hug Peace

# 521
Здравейте мили момичета , извинявам се че нахлувам във вашата тема , но да попитам за мнения за Д-р Йорданов - наистина ли е толкова добър колкото ми го препоръчват и заслужава ли си да си направя преглед при него - говоря за ФМ и фетална ехокардиография.
Благодаря ви предварително.

# 522
Според мен е много добър лекаря. А и техниката му е добра.Но пък не работи със здравна каса и взима доста.Д-р Исмаилов също е добър , но няма кабинет и работи с техниката на АГ отделението.Успех.

# 523
Аз съм доволна.Въпреки,че не е от най-словоохотливите. Обяснява , каквото го попиташ.Обяснява и какво се вижда на ехографа.Пак бих отишла при него.

# 524
Момичета, гледам за педиатри си говорите и реших да попитам- някой има ли мнение за д-р Чобаджакова? Едни наши приятели много я хвалят, но имам само тяхното мнение.

Общи условия

Активация на акаунт