В КЪРДЖАЛИ живота си тече - лято, зима, все ни е добре (3)

• 69 847
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
  • Кърджали
Белла, аз съм сравнително доволна от нея. Има си кусури жената, но ми харесва това при нея, че не изписва антибиотици на килограм (поне при щерката), за някои от съветите като се роди Кати също и бяха доста адекватни - поддържа това, че кърмачетата нямат нужда от допълнително вода, хеле пък със захар, бебето да не се държи на жега,  доста съветва да се избягва даването на боклуците на малките деца. Общо взето засега съм доволна и не мисля да я сменям.

# 526
Благодаря много, общо взето прочетох това, което и моето приятели са ми казали за нея като плюс, което ме радва  Simple Smile Имам още малко време да помисля, но най-вероятно ще се спра на нея Simple Smile Най-много подкрепям факта, че не изписва антибиотици, без да е абсолютно наложително, понеже ние и двамата сме на мнение, че е излишно да се тъпче детето без нужда. Все пак помагайки за едно те същевременно вредят на друго  Peace

# 527
Момичета , дайте подходящ стоматолог за 3 годишно дете с кариес.Интересувам се , дали има такъв , който работи с лазер ,че не знам , как ще стане работата.

# 528
Момичета , дайте подходящ стоматолог за 3 годишно дете с кариес.Интересувам се , дали има такъв , който работи с лазер ,че не знам , как ще стане работата.
Моята дъщеря е на 4 години и има един кариес на долен зъб. Водих я при д-р Любка Пънева /по препоръка на едни близки, които са водили и трите си деца при нея/. Много е внимателна, не е настоятелна. Много мило се държи с децата, занимава ги, показва им разни неща в кабинета, за да им спечели симпатията и съответно не иска веднага от първия път да започне работи върху зъба. Ходихме така четири пъти, докато започне за първи път да работи върху зъба, но като сложи лекарство, дъщеря ми ревна и не даде повече. Оттогава не съм я водила.Зъболекарката каза да поизчакаме малко да й мине и пак да я доведем и сега смятам тези дни да пробваме пак. Не знам дали работи с лазер обаче  newsm78

# 529
д-р Златимира Борисова в Пентагона.За лазер не знам, но е изключително внимателна и мила.

# 530

Наистина е относително, но все пак: д-р Бонев, д-р Димов, д-р Дамакова, д-р Пачилова, д-р Янчева, д-р Миланова. За всички съм чувала и добри  и лоши отзиви, и за това не мога да ти кажа кой е най-добър от тях.
Аз съм водила детето ми само при д-р Пачилова и при д-р Дамакова. И от двете съм с добро впечатление. Но , по-доволна съм от д-р Дамакова.

Аз пак ще повдигна въпроса... По принцип живеем в София, но в момента сме в Кърджали. Почти цялото ми семейство се тръшна от вирус, а не познавам педиатрите в града. Притеснява ме малкият ми син, който е на 7 месеца и хремата му тази сутрин беше зеленикава такава една, и леко покашля. Може ли да ми изпратите на лични координатите на тези педиатри и къде преглеждат, за всеки случай? Благодаря предварително.

# 531
Д-р Пачилова и д-р Дамакова са в поликлиниката на втори етаж.Не се записва час.При Пачилова обикновено има огромна опашка, докато при Дамакова е по-малко.Или просто все такива моменти сме улучвали.
Аз водих малкото на стоматолог Д-р Айлин Адем.Останах очарована от отношението и подхода към детето.Не започна да работи зъбче, за сега се запознаха и малкото видя,че няма страшно.По-натам ще ходим , да видим , дали ще стане работата.

# 532
Да допълня и аз- д-р Бонев преглежда в поликлиниката, а д-р Чобаджакова и д-р Миланова ако не се лъжа в поликлиниката във Възрожденци. Мисля че не трябва да си запазваш час.

# 533
Много ви благодаря!  Hug

# 534
Да допълня и аз- д-р Бонев преглежда в поликлиниката, а д-р Чобаджакова и д-р Миланова ако не се лъжа в поликлиниката във Възрожденци. Мисля че не трябва да си запазваш час.
Д-р Миланова е в Градската поликлиника, а не във Възрожденци, доколкото знам.

# 535
Възможно е, моята информация относно нея е малко старичка  Peace

# 536
Да се отчета: прегледа ни д-р Бонев. Първоначално отидохме на регистратурата в градската поликлиника и обяснихме, че не живеем тук, не си носим и здравна книжка, та сме си за свободен преглед. Без да ни вземат такса ни пратиха на 2-рия етаж, 231 или 232-ри кабинет. Произволно избрахме първо д-р Дамакова. Тя почти извинително ни обясни, че не преглежда частно. Аз й казах, че ще си платя на регистратурата, но тя каза да изчакам д-р Пачилова и аз... ми добре.
Почаках, почаках, никой не дойде (беше около 9 ч.) и слезнах при д-р Бонев.
Обясних пак, че не нося документи, но той ме пусна да влезна, прегледа малчо и изписа лекарства. Като попитах колко му дължа, си ме прати по живо по здраво в къщи, без да платя и стотинка. Добър човек. Simple Smile

# 537
  • Кърджали
Принципно, когато си в чужд град имаш право на безплатен преглед, но много малко са лекарите, които се сещат за това. Знам го, защото племенника на мъжа ми често се разболява, когато са някъде на гости, та лично лекар им е обяснил това при един преглед. Но малко са лекарите, които се сещат за това....

# 538
Здравейте! Искам да Ви попитам какво Ви е мнението за д-р Йорданова. Четох в старата тема, че се чака много. Интересува ме отношението й към пациентите, "разбира ли си от работата" и каквото друго може да споделите моля Praynig

# 539
Честно казано, до преди години щях да ти кажа, че е супер.Но като забременях и отидох при нея на преглед / един единствен път/ , с намерението да се запиша при нея да ме следи, си го промених коренно.
Разказвам ти на кратко : Разбрах, че съм бременна мнооого преди да ми закъснее.Ходих при Николов първо.Той устаанови бременността.Но поради тъпото му отношение / каза ми :Айде сваляй гащите...WTF??? си казах аз!/ се отказах да ходя при него.Та към 4-5 г.с. получих кървене.Начален учител съм.Тогава преподавах в първи клас и често ми се налагаше да разнасям едно детенце на ръце.Та решавам да ходя при Йорданова за преглед, евентуално да ми изпише дуфастон...Отивам и й обяснявам ситуацията, а тя казва супер троснато - Ако си за  болничен няма да и дам такъв.Аз казвам, за преглед съм имам кървене. Та благоволи тя най-накрая да ме преглежда.И решава да го прави с вагинален ехограф.  #Cussing out / По принцип при кървене не е добре да се ползва такъв, може да предизвика помятане.../  Прегледа ме и като махна ехографа от мен го огледа и каза : Оооо ,ама ти наистина кървиш.Не си ме излъгала!  ooooh! ooooh! ooooh! Така се весих, че и казах набързо какво мисля за нея...  #Cussing out Sick 
Да не говоря докато лежах в болницата на какви думи от нейна страна се наслушах , отправени към току -що пометнало момиче... Абе -не струва за мен.

Общи условия

Активация на акаунт