В КЪРДЖАЛИ живота си тече - лято, зима, все ни е добре (3)

• 69 798
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
Съжалявам че толкова късно се включвам с мнение за д-р Йорданова /сега прочетох въпроса/, но въпреки всичко искам да споделя и аз моето- по принцип досега само при нея съм ходила /е, и при Ташева, но за нея нищо хубаво не мога да кажа  #Cussing out/ и съм доволна, но откакто забременях се отказах поради простия факт, че нямам физическата и психическата  възможност да чакам по 2-3 часа за един преглед, макар да имам записан точен час. Тази жена не може да си оправи графика и според мен това отблъсква много жени от нея!

А да ми предложите някой акушер-гинеколог за секцио, от който сте доволни? Някакви мнения за д-р Исмаилов или д-р Дзивков?   

# 541
При Дзивков раждах аз , но естествено.Малко "скъпар" на думи.При Исмаилов ражда етърва ми пак естествено , каза ,че бил добре.За секцио , обаче не знам , как биха стояли нещата.

# 542
От двамата казани съм с две ръце за Исмаилов...Обаче, въобще не ти препоръчвам да лягаш под ножа тук.Аз родих в Пловдив в Окръжна болница.Държавна е, а не частна.Не съм платила нито 1 стотинка, нито на лекари , нито никъде.В стаята / не беше вип/ , бяхме две момичета, собствен санитарен възел, всичко чисто и спретнато.Всички бяха мноого любезни и белег почти нямам.Ако имаш интерес пиши ми на лични.

# 543
При Дзивков раждах аз , но естествено.Малко "скъпар" на думи.
Абсолютно, даже не малко, аз всеки път му тегля думите с ченгел от устата  #2gunfire

Fraqueza, тук родилно също е ремонтирано и стаите са с по две легла. Нещо не ми харесва идеята да отида в Пловдив при напълно непознати хора и да им се доверя, не че тук ги познавам, но все пак малко или много имам някакви наблюдения. Защо не ми препоръчваш тук?

# 544
Ами от тук единствено доктор Исмаилов препоръчвам.Любезен, разбира си от работата... Останалите са груби, надути и т.н. , или пък не са достатъчни специалисти.Като бях бременна три месеца лежах в АГ патология.От 10 стаи, имаше 2 с по шест легла. Топла вода в отделението немаше, нямаше душ, абе под всякаква критика.Тоалетната беше само с клекало, не знам как се предполага бременна в деветия месец да ходи до тоалетна там...Пред очите ми станаха няколко сериозни гафа на сестрите , които поставят медикаменти...И някак ме е страх направо от тук.Отделно, доста "спешни" секциа правят.Колко са спешни те си знаят и накрая момичетата са с белези все едно аз съм ги шила...Моят разрез е водоравно, тънък като косъм и почти изчезнал.А тук масово режат от пъпа на долу ....
За Пловдив ти го предложих защото съм безкрайо доволна... Успех , където и да решиш да раждаш, но ако си тук ти препоръчвам Исмаилов.

# 545
Благодаря,  Fraqueza   bouquet Все още нищо не съм решила, просто събирам мнения и се опитвам да си направя заключение  Joy А колкото до АГО-то и аз знам, че е по-зле от родилно, макар да не съм се качвала скоро там.

# 546
Аз имам страх от лекарите в нашия град ..вчера водих детето в Пловдив

# 547
Здравейте, търся детегледачка за дете на 2 годинки. Някой може ли да помогне със съвет - къде да търся, знаете ли колко пари е на час и познавате ли такава жена, която би се съгласила да гледа детето - все пак трябва да е жизнена, да обича децата, да го занимава, ако се наложи да го извежда на разходка и т.н. Благодаря на всички предварително.

# 548
Мили мами от Кърджали,моля,помогнете на една габровска мама  Hug.Търся място за лятната ни почивка,пътуваме през Маказа /най-после/ и съм си харесала района между Александруполис и Абдира /без Фанари-там сме били/.Търся студио /не хотел/ и да има кухненски бокс,ако може и градина с барбекю.Чувала съм че някои от вас ходят там на плаж,дали нямате някакви координати ? В темата "На море в Гърция " районът хич не е популярен ,а в нета няма много информация.Дори пратих запитване на 2 тур. агенции от Кърджали и нищо  Mr. Green
Помощ ,моля   bouquet

# 549
valiaap ,познавах една жена,но за съжаление скоро не съм я виждала  Peace

# 550
Здравейте, момичета!
Купувате ли за децата си дрехи втора употреба?

# 551
Аз съм купувала, но честно казано много рядко попадам на наистина запазени дрешки. Иначе не бих купила  Naughty

# 552
  • Кърджали
Купувала съм, когато съм попадала на запазени, красиви дрешки. Нямам нищо против да купя и за детето, и за мен, стига да е наистина хубаво и запазено.

# 553
  • Германия
Здравейте, мами! Не съм от Кърджали, но мъжа ми е. Тази година ходихме да се видим със семейството му и бях очарована от града, за това набързо реших да празнуваме първия рожден ден на дъщеря ми там. Пада се лятото догодина. Знам, че е далече, но с ММ живеем в чужбина, а организация от разстояние се почва от рано. Ще съм благодарна за препоръки за ресторант или по-голямо кафе за около 30-40 човека, а също и фотограф/видеооператор и фризьор/гримьор. Съжалявам, ако ви затруднявам, но наистина няма от кой да взема мнение, майката на ММ е възрастна и не бих искала да я притеснявам. Благодаря предварително.  newsm51

# 554
Здравей!
Ресторанти в града - много! Меаца, пицария Цезар, Главатарски хан... горе покрай язовира е много хубаво... 

Веднага ти препоръчвам видеозаснемането, лично аз съм много доволна от Фото Пентакс - Момчилград. Те ни снимаха сватбата и останахме супер очаровани от професионализма с който работят - нищо общо с другите в града, които на всичкото отгоре са и големи скъпари. HD заснемане 600 лв + 200 лв за над 1300 снимки. Мога да дам координати на лична.  Peace

Фризьор/гримьор не мога да ти препоръчам, за съжаление. Не познавам такива достатъчно добри кадри в града. Има една фризьорка в Черноочене, която прави много хубави прически, но не знам как се казва.

Здравейте, мами! Не съм от Кърджали, но мъжа ми е. Тази година ходихме да се видим със семейството му и бях очарована от града, за това набързо реших да празнуваме първия рожден ден на дъщеря ми там. Пада се лятото догодина. Знам, че е далече, но с ММ живеем в чужбина, а организация от разстояние се почва от рано. Ще съм благодарна за препоръки за ресторант или по-голямо кафе за около 30-40 човека, а също и фотограф/видеооператор и фризьор/гримьор. Съжалявам, ако ви затруднявам, но наистина няма от кой да взема мнение, майката на ММ е възрастна и не бих искала да я притеснявам. Благодаря предварително.  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт