В КЪРДЖАЛИ живота си тече - лято, зима, все ни е добре (3)

• 69 785
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
venedik, аз с първата ми бременност бях при него. Много добър, много хвален. Разочаровах се. Имах чувството, че съм банкомат. Съвсем ясно усетих отношението му когато отказах да правя едно от тези препоръчителни но не и задължителни изследвания.
Имам познати, които са доволни от него. Но сега с втората ми бременност не го включих в сметките си. Все едно не съществува

То да обяснява на човек както трябва и детайлно, човек пак ще се премири, но и при 2 те ми ФМ всичко мина набързо - това в норма онова в норма,,,, ако имаш въпроси питай,,, и готово,,имах нисък хемобглобин, хематрокит също, като му дадох изследванията си, гледа и нищо не казва - питам го не са ли ми ниски дадените стойности - ами те за бременни жени били нормални Sad
пфф..
а се оказа че трябва да пия таблетки за хемоглобин..както и да е..

# 571
Някой от вас знае ли дали алергологът Мони Христов Турналиев работи със здравната каса?

# 572
  • Кърджали
Скоро ми се наложи да правя изследвания при него. Имаше хора с направления, та може би работи. Мен пулмоложката ми ме беше пратила, не плащах за изследванията.

# 573
Някой от вас знае ли дали алергологът Мони Христов Турналиев работи със здравната каса?
Работи ,адското чакане е при него ...
Мина ни давността на направлението даже ,че само ни връщаше след преглед за по 2 мин,а сме чакали 3 часа пред кабинета..

# 574
Работи ,адското чакане е при него ...
Мина ни давността на направлението даже ,че само ни връщаше след преглед за по 2 мин,а сме чакали 3 часа пред кабинета..

И на нас ни предстои с малкия да идем при него, дано не ни се налага да чакаме много  Cry.

# 575
Успех  Hug,при нас се оказа друг проблем и го решихме в Пловдив.

# 576
Мами от Кърджали има ли?

Whaasup

newsm23, бяхме при д-р Асен Грънчаров. Човекът е пич! Препоръчвам и аз. Изнесе ни супер лекция относно какво е луксация.  На бебчо му беше супер спокойно в кабинета - няма чакане, няма жеги, няма миризми ( Rolling Eyes). Даже още щом излязохме от прегледа веднага заспа.   Peace
здр   bouquet

# 577
Искам да се оплача от гинеколога д-р Николай Христов Николов - не съм срещала толкова студен и безинтересен лекар през живота си, бях записана при него за следене на бременността си, в началото си мислех че само с мен така се държи, но и с другите си пациенти не е бил по различен, та до седмия месец едвам издържах и се отписах.
сега при кой се записа?На мен ми предстой раждане и малко се притеснявам

# 578
Д-р Николов е интересен тип, според мен. Абсолютно безразличен към пациентките си. В кабинета изглежда един, на улицата съвсем друг. Не подминава, поздравява. Никога не забравя да ти даде "сметката", не му се харесва да откажеш незадължителните изследвания. Беше ми ЖК и ми се падна на смяна като почна моето 30-часово раждане. По време на смяната си никакво внимание не ми обърна, само посъветва да се наспя (нещо невъзможно в предродилна, докато в съседната ражда млада циганка). В 11:35 ч. на Бъдни Вечер се роди детето ми със секцио. Екипът беше той и д-р Дзивков (на него благодарих). Не знам кой от двамата ме оперира, но исках да благодаря и за това отидох на контролен при него и го попитах "Д-ре, Вие ли ме оперирахте?" Отговорът беше "аз от къде да знам, има толкова родилки...Попитайте в регистрите на болницата".  newsm78

Иначе след раждането пита дали бебчето слуша. Демек, помни бебето, но не помни пациентките Wink А, за професионализъм - разбира си човекът и най-интересното е, че от всички "бъркащи" само неговите ръце не се усещат. Случайно се загледах в ръцете му като бях в 9-тия месец - толкова поддържани мъжки ръце, изрядно чисти и оформени нокти, за което евала!  Grinning

За втора бременност май ще емигрирам, че в Бг само секцио.

# 579
  • Кърджали
не му се харесва да откажеш незадължителните изследвания.
Това както казах, лично го изпитах. Още не съм влезнала от вратата, "Ще правим ли БХС?". Отказах, бях решила, че първо ми са много пари, второ реших, че не го искам. На 24 години смятах че съм много далеч от рисковата група. Тросна ми се - щом така си си наумила. При всеки преглед си плащах ултразвука, исках да видя бебето, да съм сигурна че е добре. Прегледа протичаше в пълно мълчание, накрая "Ако имаш въпроси, питай". Е добре, ама какво да питам, като досега си мълчал... Та казвах само "Ако всичко е наред, нямам въпроси". Какво да кажа.... Но още тогава реших, че при евентуална втора бременност няма да го имам в сметките.
Не очаквам да се държи като първи приятел, но малко любезност поне...А не, като попитам нещо, свързано с някакво оплакване, да ми се тросва "Ами бременна си, какво искаш".Че аз от интернета научих повече, отколкото от него.

# 580
Искам да се оплача от гинеколога д-р Николай Христов Николов - не съм срещала толкова студен и безинтересен лекар през живота си, бях записана при него за следене на бременността си, в началото си мислех че само с мен така се държи, но и с другите си пациенти не е бил по различен, та до седмия месец едвам издържах и се отписах.
  При Будева се записах - доволна съм, само дето кабинета и е на кофти място.

# 581
  При Будева се записах - доволна съм, само дето кабинета и е на кофти място.
Аз съм при Йорданова

# 582
Това както казах, лично го изпитах. Още не съм влезнала от вратата, "Ще правим ли БХС?". Отказах, бях решила, че първо ми са много пари, второ реших, че не го искам. На 24 години смятах че съм много далеч от рисковата група. Тросна ми се - щом така си си наумила. При всеки преглед си плащах ултразвука, исках да видя бебето, да съм сигурна че е добре. Прегледа протичаше в пълно мълчание, накрая "Ако имаш въпроси, питай". Е добре, ама какво да питам, като досега си мълчал... Та казвах само "Ако всичко е наред, нямам въпроси". Какво да кажа.... Но още тогава реших, че при евентуална втора бременност няма да го имам в сметките.
Не очаквам да се държи като първи приятел, но малко любезност поне...А не, като попитам нещо, свързано с някакво оплакване, да ми се тросва "Ами бременна си, какво искаш".Че аз от интернета научих повече, отколкото от него.

Едно към едно спрямо мен. Ама нали уж има апаратура, та за това се записах при него...

Ванче, ти не си ли от Кърджали? За ЖК бих предпочела аз д-р Исмаилов. Това е доктор, който ти обяснява кое защо ти се случва. Само че там не знам как става със "записването", щото той работи само в отделението в болницата. Няма кабинет. Евентуално там да ходиш на прегледи не знам дали става.

За професионализъм и сериозно отношение - д-р Дзивков.

При Йорданова голямото чакане... Така и не разбрах златна ли е тази Йорданова...

# 583
Д-р Николов е интересен тип, според мен. Абсолютно безразличен към пациентките си. В кабинета изглежда един, на улицата съвсем друг. Не подминава, поздравява. Никога не забравя да ти даде "сметката", не му се харесва да откажеш незадължителните изследвания. Беше ми ЖК и ми се падна на смяна като почна моето 30-часово раждане. По време на смяната си никакво внимание не ми обърна, само посъветва да се наспя (нещо невъзможно в предродилна, докато в съседната ражда млада циганка). В 11:35 ч. на Бъдни Вечер се роди детето ми със секцио. Екипът беше той и д-р Дзивков (на него благодарих). Не знам кой от двамата ме оперира, но исках да благодаря и за това отидох на контролен при него и го попитах "Д-ре, Вие ли ме оперирахте?" Отговорът беше "аз от къде да знам, има толкова родилки...Попитайте в регистрите на болницата".  newsm78

Иначе след раждането пита дали бебчето слуша. Демек, помни бебето, но не помни пациентките Wink А, за професионализъм - разбира си човекът и най-интересното е, че от всички "бъркащи" само неговите ръце не се усещат. Случайно се загледах в ръцете му като бях в 9-тия месец - толкова поддържани мъжки ръце, изрядно чисти и оформени нокти, за което евала!  Grinning

За втора бременност май ще емигрирам, че в Бг само секцио.

Безразличен и студен(Николов)!

И мен при първата ми бременност ме оперира Дзивков. Дали съм доволна или не - имам ужасни спомени затова че след многократни напъни и опити не успях да родя нормално, та понеже беше и празник /Коледа/, чакахме да пристигне Дзивков - и по спешност ме взеха в операционната - казаха едро бебе, тесен таз, бебето се обърна и след маската с упойка не помня нищо. /Секцио и то с надлъжен разрез  Cry/ Слава Богу поне с бебето всичко беше наред и  се възстанових бързо.  
Сега планувам да раждам в чужбина.

# 584
не му се харесва да откажеш незадължителните изследвания.

Изцяло подкрепям това, което си писала - и при мен беше абсолютно по същия начин.
Чудя се как има и доволни от него?

Общи условия

Активация на акаунт