Боядисване на косата по време на бременност

• 31 007
  • 166
  •   1
Отговори
# 45
pletka smile3553всичко си правех,така де няма на вещици да заприличаме,а и нищо и няма на малката Peace
На същото мнение!

# 46
Не знаех нищо,като чух такива приказки вече се бях боядисвала

# 47
Лошото е,че всички бои сме отмиват много бързо Rolling Eyes

# 48
боядисвах се

# 49
И аз се боядисвах.
Не мисля,че боята може да навреди на бебенцето

# 50
  • Пловдив
Боядисвам се почти всеки месец - не вярвам да навреди на бебчо.

# 51
Не Naughty Не съм спиирала да се боядисвам докато бях бременна Peace

# 52
  • Бургас
Имаше много такива теми тук. И все пак-боядисването,постригването...не вреди на бебето.
Това са глупости, аз се постригвах и боядисвах всеки месец.

# 53
Адашке, не си предствям каква гледка ще си.. аз съм се виждала  Laughing До края на третия месец стисках... после гледката стана ужасяваща... и се боядисах. От тогава не съм.. и днес си хващам щерката в количката и отивам да си купя кестенява боя и да се слага край на русеенето  Whistling
Според фризьорката ми тогава няма нищо страшно стига на теб да не ти става зле от миризмата. На плода нямало какво да му стане  Peace

# 54
От самото начало на бременността се боядисвам и постригвам - така бях и първия път.

# 55
Не съм пропускала месец без да се боядисам, вапреки че докторът ми каза да чакам поне 4м. Като съм бременна не значи че трябва да се запусна тотално Close

# 56
Редовно си правя кичури и се подстригвам Peace

# 57
  • София
Редовно се боядисвах по време на бременността и то с обикновена боя (не безамонячна). Няма проблем.

# 58
Нищо няма да му стане на бебето.

# 59
Поддържай спокойно външният си вид-прическа,боядисване-всичко както подобава.Няма да навредиш на бебето си.
Аз не съм се боядисвала повече от 1 път през бременността,но не защото ще навредя на бебето си -просто не ми е необходимо-естественият цвят на косата си ми е супер.За подстригването обаче не съм пропускала.

Общи условия

Активация на акаунт