Боядисване на косата по време на бременност

• 31 022
  • 166
  •   1
Отговори
# 60
  • Mediterraneo
Бих се боядисала, просто боите не ми хващат. Независимо от марката и цвета  Rolling Eyes Последно се боядисвах преди да разбера, че съм бременна. Резултатът беше плачевен и обвиних Гарние  Mr. Green Грешала съм.

# 61
Не съм спирала да се боядисвам - използвам Л'ореал Кастинг. И това, което е най-чудно, че ме хваща по-добре боята Crazy
Не смятам, че вреди на плода. А и миризмата на тази боя е поносима.
Не съм се подстригвала, защото искам момченце.  Joy Шегувам се, разбира се - искам да си пусна по-дълга коса.  Peace

# 62
Боядисвала съм се и през двете бременности съвсем нормално т.е. веднъж месечно.

# 63
Аз знам,че не е хубаво да се боядисваш докато си бременна,защото чрез кожата боята влиза в тялото ти и така при бебето.За подстригване няма проблеми....но за боята съм твърдо против!Смятам,че има нещо вярно в това,че вреди!Тя е вредна даже за самите нас,а какво остава за бебето!Аз по принцип се боядисвам,защото съм руса,а искам да съм с тъмна коса,но от както съм бременна не сам се пипвала с боя!Косата ми беше много зле,ама се оправи боята опада сама  Laughing Сега косата ми е още по-хубава от преди,може би това и е времето да си почине от боите  Wink

# 64
Боядисвах се през месец,нищо  и няма на бебка,това са стари суеверия лично за мен.

# 65
Боядисвах се през цялата бременност.

# 66
И аз се боядисвах по два пъти в месеца. И двата пъти всичко беше ок.

# 67
Боядисвах се по време на цялата бременност, последният път 2 дена преди да родя:)

# 68
Ей колко такива теми изписахме.
Аз също се боядисвах,даже се изрусявах няколко пъти.

# 69
Няма никакъв проблем.Аз даже изцяло си смених цвета - от тъмно кестенява на руса.За подстригване също.Така че отивай и се направи първа хубавица без да имаш съмнения Wink

# 70
И аз се боядисвах,въпреки че се притеснявах. Rolling EyesНяма отражения върху детето-дано и за напред да е така Peace

# 71
Боядисвах се с бая на билкова основа на палете.

# 72
  • Под Сините камъни
Боядисвах се по време на цялата бременност.

# 73
Боядисвам се редовно. Не мога да си си представя да ходя с пораснали корени. И се подстригвам ,не вярвам в суеверия

Ако толкова се тревожиш, боядисай я кестенява(предполагам естествения ти цвят) да не ходиш шарена.

# 74
И двата пъти си боядисвах косата и се подстригвах,не вярвам в подобен род суеверия,децата ми са живи и здрави,не им е навредила боята. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт