Боядисване на косата по време на бременност

• 31 426
  • 166
  •   1
Отговори
# 75
Аз не съм се боядисвала. Просто ми беше обяснено че колкото по малко дишам вредни миризми толкова по добре. Същото важеше и за лака ако мога и без него. Споменаваше ми за някакви нови проучвания които се пранят сега с цел да се отхвърли вредата наистина от много неща върху плода и затова ако съм мжела да си спестя тези неща да го направя. Странното беше че и на приятелката ми в Гърция същото и бяхя казали да не се боядисва и лакирва както и разни маски по лицето и т.н. но там без ако може а трябваше да може.

Безамонячни бои няма!Всеки добър фризьор ще го потвърди.

Но в крайна сметка всеки решава за себе си.

# 76
Аз също се боядисвах през бременноста с Кастинг крем глос........... даже продължавам с нея да се боядисва,много ми хареса Wink

# 77
Боядисвала съм се през цялата бременност и то с руса боя,която е доста по вредна от другите цветове.Даже ме хващаше както никога преди това цвета

# 78
Аз също си се боядисвах, и то руса - всеки месец. На дечко му няма нищо. Peace

# 79
Боядисвах се всеки месец от руса черна коса т.е на твоето обратно няма проблем.Всичко беше и е наред.

# 80
И през двете си бременности се боядисвах руса , не съм имала никакви проблеми  Simple Smile

# 81
По принцип боядисването трудно ще навреди, ако е в домашни условия може да се надишаш гадно/аз лично и сега едвам изтрайвам/.Понякога при бременност се засилва вероятността от алергични реакции, но и това рядко става.
Иначе и аз се изсветлявам, но като бях бременна и от страх и за мое удобство си направих по-тъмни кичури/ с цвета на израсналата коса/ върху каквото е останало-изглеждаше естествено, и така си изкарах бременността Grinning

# 82
То и аз плача за боядисване, защото имам бели косъмчета, доста видими сред тъмнокафявата ми грива.Не съм се боядисвала от една година, смятам така да я оставя.Не заради бебето, просто миризмата на боята не знам дали ще ми понесе.

# 83
Боядисвах се всеки месец,подстригвах се редовно- това с второто дете.С първото не се подстригвах и много увредих косата си.

# 84
Боядисвала съм се през цялата бременност и то с руса боя,която е доста по вредна от другите цветове.Даже ме хващаше както никога преди това цвета

и аз по същия начин, но като чета разни масови истерии за вредата от какво ли не и почвам да се съмнявам във всичко! ако не пречи миризмата на лак или боя, за какво точно негативно отражение върху плода говорим? някъде нещо доказано има ли?

# 85
  • София
Боядисвам се от 5 години сигурно, не съм преставала и по време на 2 - те ми бременности.  Peace

# 86
  • Плевен
Да, боядисвах се най-редовно. Правеше ми удоволствие да се грижа за себе си по време на бременността.

# 87
да то даже и храни и много неща казват че пречат,трябва да спе да се живее ли?

# 88
  • гр.Стара Загора
И аз се боядисвам руса въпреки че съм с тъмна коса и по време на бремеността се боядисвах през 2-3 месеца и се подстригвах.

# 89
съмнявам се, че би навредило на плода, но аз не се боядисвах, защото така ми ставаше лошо и от най-малките миризми, не ми се и мислеше за тази на боята... ако не ти пречи и не ти се драйфа, мисля, че няма опасност

Общи условия

Активация на акаунт