Боядисване на косата по време на бременност

• 31 009
  • 166
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
И аз се боядисвах, но гледах да е по-нарядко. Миризмата на боята не е много приятна.
На бебето му няма нищо.

# 31
  • Sofia
И аз се боядисвах. Родих си здраво дете. Не мисля, че ще навреди на плода.

# 32
Боядисвам се през месец с безамонячната боя на Лореал. Peace

# 33
Боядисвах се и първият път и сега също,не си вземам безамонячна боя,а такава с каквато си се боядисвам всеки път.

# 34
  • В друго измерение
Аз не бих се боядисала в първия триместър. Тогава се оформят органите на  бебето и не бих рискувала.

Иначе аз не се и боядисвам, но си правя кичури, които бях правила преди да забременея точно и сега се престраших чак в седмия месец.

Ако все пак решиш да го правиш и се боядисваш сама, проветрявай често, старай се поне да не дишаш изпаренията. С амоняк, без амоняк, боята си е химия.

# 35
  • в илюзия
Когато бях бременна си правих кичури , здрава е дъщеря ми.

# 36
Боядисвах се и се подстригвах - не е имало някакво отражение  Peace

# 37
 pletka smile3553всичко си правех,така де няма на вещици да заприличаме,а и нищо и няма на малката Peace

# 38
Боядисвам се, но след 12-та седмица. Може кичури да си направиш временно и после пак да минеш към боядисване.

# 39
  • Burgas, Bulgaria
да боядисвах се и се подстригвах и пишката му даже не пострада  Mr. Green

# 40
Аз се боядисвах, но аз се боядисвам кестенява Peace

# 41
  • София
Първо отрязах дългата си до кръста коса. Фризьорката ме накъдри нескопосано. И не се харесах.
После пък се изрусих. И си поддържах косата (т.е. корени и т.н.) през цялата бременност.

# 42
  • София
Не мисля, че има проблем  Peace

# 43
                        И аз съм изкуствена блондинка и се боядисвах 4есто през бременността.

# 44
                        И аз съм изкуствена блондинка и се боядисвах 4есто през бременността.

Аз също Peace

Общи условия

Активация на акаунт