МАРТенчето джапанките слага и багажа за морето стяга!

• 15 547
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
  • Сливен
Деси,около 200 долара Peace

# 91
  • София
Нов?

# 92
  • Сливен
не,сигурно
като нищо не вдявам и само се пуля Shocked

# 93
аз пазарувам от Ибей, питай  Mr. Green

# 94
  • София
Иве, виж и тук тия продават на кг  Mr. Green трябват някой разбирко обаче да те посъветва какво става и какво не... все пак лаптоп на старо си е риск.

http://82.103.65.62/lianna/eshop/?a=price&cat=4, според мъжо обаче от  ам лаптоп само за части... ние сме купували от там само маркови РСта - железни са(Компак и ХП)

# 95
Обещавам да покажа снимки в близките дни.

Днес по време на следобедната разходка Мила каза, че я болят мускулите, после каза, че й е студено и й светнаха очичките. Стори ми се топличка на пипане. Като се прибрахме имаше 37,7. Та сега ще се лекуваме с нея, вместо да купонясваме. Тамън детето много иска ново колело и да кара много всеки ден ... направо ме е яд. Дано бързо да й мине. Иначе, там, където търсихме, не намерихме подходящо.

След като се пооплаках, искам да ви пожелая спокойна нощ и сладки сънища(да заместя малко Мери  Wink).

# 96
  • Сливен
Мини и Деси, благодаря за отзивчивостта Hug
но едва ли ще се справя Rolling Eyes
то сигурно само първия път е така Mr. Greenи после като се отприщя в този вид пазаруване.... Laughing
питах днес в една фирма за такива незнаещи като мен,ама те ми се струва много парички искат комисионна и разходи около 60 долара за 200 долара лаптоп ooooh!
та така с моите истории Simple Smile
Бързо оздравяване на Мила
пожелавам Hug
И да може здравичка да се радва на предстоящата придобивка Simple Smile
лека нощ и от мен smile3524

# 97
Пак да се оплача аз: Мила сега в 1:30 беше с 39,1 и направо ми изкара акъла. Добре, че отидох да я проверя/пипна. И направо се опарих. Дадох лекарство, до сега с кърпи на челото, чорапки и компреси на китките се "забавлявахме". Тя милата каза, че й е приятно даже по едно време. Сега държи термометъра. Дано е поспаднала, че тя отдавна не ми е вдигала толкова висока Т. Резултата е 38,3. Ох, отдъхвам си.  Praynig

# 98
  • Пловдив
Лили, може да е от летните вируси, които минават за ден-два и са само с температура. Не се притеснявй изишно и не се настройвай за по-лошото. Ще стискам палци за Мила  Hug

# 99
Лили, може да е от летните вируси, които минават за ден-два и са само с температура. Не се притеснявй изишно и не се настройвай за по-лошото. Ще стискам палци за Мила  Hug
Дано!

# 100
  • София
Добро утро.

Лили, дано е минала спокойно нощта. Пожелавам ти и аз е нещо леко и просто.

Още 2 дни и ще си нагушкам Ели, а на следващия и Мити.

Иве, както каза рисковано е с лаптоп на старо.
Ние дадохме нашия стария на дядо като преди това му взехме нова батерия - 100 лв. Дали го ползва и 6 месеца и отказа сега, го носихме на ремонт при едни приятели и се оказа, че чипсета му се разпоил ...та тази повреда е почти неотстранима (всъщност не сме търсили още такива специалисти, оборудването/технологията са сложни/скъпи и нямаме идея дали някой го прави в Бг)... или ако е възможна ще е безбожно скъпа.

# 101
  • Пловдив Белащица
Дакра, земетрса тук при нас доста се усети. Бая ни разлюля и бях готова с шкембето да се пъхам под бюрото. Повече брах дерт обаче за детето, че е на ясла. Ние у наше село сме все пак на има няма 20 км от събитието, Тракия предполагам и те по-силничко са го усетили.

Мила, сигурно е поредния летен вирус. То летен, зимен, знам че все е тревога. Дано бързо да се оправя.

Андрея пък от два дни ака доста течно и вчера повърна малко. Аз миналата седмица изкарах един летен вирус без темп, но два дни с повръщане и разстройство. Направо се скапах. Дано да не е същото при нея.

# 102
Здравейте, и моята Владислава повърна снощи. Няма температура. Дано е еднократно. Ядат някакви боклуци децата в градинката. Прилича на банкнота и е сладко. Не е в отделна опаковка. Всяко лято изкарва по един такъв ентеро-проблем. Тъкмо беше добила здрав вид. Нали качи 2 килограма и отпочина малко. Другите деца ядат с мръсни ръце, ровят се в пясъка..., а моите имат стомашни проблеми.
Мартина също ака доста леки акита, но не е повръщала.
Ива, преди време една позната ми беше пуснала този линк за сайт, от който се пазарува техника:kingacme.com , но нямам впечатления от него, а според мен е добре само от проверени сайтове да се пазарува. Освен това за компютрите е добре да има гаранция, а като се купува от чужбина не е ясно доколко може да се поддържа гаранцията тук.

# 103
Добро утро и от мен!

Да оздравява бързо Мила, а Андрея и Влади да не се разболяват!

Да ви кажа, доста ми харесва да съм си вкъщи Blush Събота ще закараме Кика на Вършец заедно с майка и племенницата, пък да видим какви ще ги сътворят двете накуп Simple Smile Поне там детето ще е навън и то на по-чист въздух.

Хубав ден и до скоро!

# 104
Лили, да не сте си донесли някое морско вирусче?Дано вече е по-добре Мила и да не те тревожи така.И аз като теб имам чувството,че съм отвикнала Петьо да вдига такива температури и миналото лято като беше така една седмица направо откачих.
Аз все да те питам и забравям.Спомена,че ще купувате на Мила колело.Тя научили се да кара?/имам спомен от предишната година,че не можеше/Ние нали купихме на Петьо за 8-ия РД, но той така и не го подкара.Няма мерак за колело и туй то.От време на време решава,че иска да се учи, но го е страх.
Васе, дано да няма вече трусове.Снощи съобщиха,че само един имало през деня.Айде да затихва вече PraynigДано и Андрея е добре  Praynig
Цитат
питах днес в една фирма за такива незнаещи като мен,ама те ми се струва много парички искат комисионна и разходи около 60 долара за 200 долара лаптоп

Това е безумие.

Общи условия

Активация на акаунт