Споделете 114

• 21 515
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Видях аз- объркала съм, щото и Анна  мярнах. Честито на Петър!

# 631
Ми Пепи започна с имен ден(понеже някой назад това ми беше честитил Mr. Green ), после ние с Анна рождени дни и сега малкия затваря сезона с рожден ден, та може всичко накуп, няма да ви се сърдя сега.

Хайде да не ви казвам Ео какво направи Mr. Green
Честити ми два пъти рождения ден в темата в календара Crazy

# 632
  • Варна
Ео е влюбена и носи рокли и токчета- оправдана е Hug.

# 633
Бе то и аз имам оправдание, но Флор ме сгриза- късно е вече Mr. Green

# 634
  • Бу-у-урга-а-ас
Дуци, егати и циганската фамилия, дето сте. Няма при вас три дена яли пили и се веселили. Месец заформихте ли вече? Особено като гледам как в Календара постоянно разни хора се отбиват да ти честитят  Laughing

С умиление ви разказах за осемнадесетия си Рожден ден, докато не се светнах, че всъщност ви пиша за деветнадесетия и изтрих. Не помня осемнадесетия.

Катюш, най-накрая гледах записа от предаването. Много си чаровна  Peace

# 635
споделям изнервена годишнина от сватбата,мрънкащо дете,сурово месо в ресторанта и въобще можеше да бъде по-хубава вечер Crossing Arms

# 636
O, другия месец имаме и годишнина от сватбата, като прочетох Сладурка и се сетих. Празниците продължават. Само дето се изчерпах откъм идеи какво да подарявам на мъжа ми.
Честита годишнина на вас, sladurka. И ние на 28ми се оженихме, но август.

# 637
  • България-Швейцария
Аз си реших дилемата с подаръците като започнах да ги пазарувам и без повод, оказа се много удачен вариант.

Вчерашният ми ден беше отвратителен, хич няма да ви го споделям Tired.
Добре, че свърши, надявам се днешният да е по-добър.
4-ти наближава застрашително, а списъкът ми със задачи е 2 метра дълъг, как успях да се докарам до това положение newsm78

# 638
Споделям една сравнително спокойна нощ.
Моите момичета още спят. А аз съм вече с чаша кафе.
Обожавам ароматът му!

Катюш, жив и здрав да е Мити! Весел празник!
sladurka, честита годишнина от сватбата! Обичайте се, другото е бял кахър.

# 639
Девойки и мъже, пуснах една лятна темичка за летни размисли на тема "концесия на плаж", моля, който има мнение по въпроса-и впечатления-да се разпише.
Споделям, че май дребен след морето е почнал да се поуспива.А дано, друго си е да те вдигнат в 8.20, съвсем друго-в 6.20 Crazy

# 640
Споделям, че в момента по бтв четат дюканските теми и сега ще коментират с психолог

# 641
Относно ДюкЯн съм говорила с доцент-ендокринолог, но тук няма да се впускам в пространни размишления.И като цяло за диетите , всъщност, беше разговорът.
Нооо, всеки ПЪЛНОЛЕТЕН си има глава на раменете.
Лошото е ако млади девойки решат да се впуснат в подобни авантюри.

# 642
  • Бу-у-урга-а-ас
Страшно ми се изчанчи вкуса към кафето. Преди обичах горещо и леко подсладено кафе с мляко. Сега го пия разредено със студена вода и неподсладено.
От утре съм на вълна стари приятели, та чак през целия уикенд. Пари като няма поне емоции да има  Laughing

# 643
Споделям убийствена скука.

# 644
  • Кацнала на едно дърво.
Споделям радостни подскоци и крясъци (може и да сте ме чули, не е земетресение, аз бях).  Blush Разгледах първите илюстрации на новата си книга (шеста по ред, леле! Party). Страхотни са! Меко казано. Обичам Яна Левиева! Heart Eyes
Нямам търпение да дойде Коледа, тогава трябва да излезе.  Party

Общи условия

Активация на акаунт