Споделете 114

• 21 524
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Споделям, че помня още с усмивка един подарък, който получих за пълнолетието си.
Споделям, че сестра ми беше права, като ми обеща с годините да се чувствам все повече /аз/ в кожата си.

# 616
  • София по рождение
...и аз не помня 18-тия, мисля, че не съм празнувала- беше тясно апартаментчето ни. Аз и другите не помня, които съм празнувала, отдавна не празнувам...

# 617
Споделям за мини буболечки
в червения пипер  Twisted Evil
Бррррррр

# 618
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...

преди 18тия си рожден ден се натрових с консерва месо с картофи. Една седмица лежах и ядях кисело мляко с активен въглен. На рождения ми ден хората купонясваха, а аз им се усмихвах немощно от едно кресло.

И аз като Тити веднъж гледах гостите си от прозореца - на 13-тия рожден ден за първи път поканих целия клас и ..... се събудих със заушка  Cry Децата си празнуваха на двора, а аз гледах тъжно от втория етаж.

Няма да забравя и моя 18-ти юбилей. Баща ми купи уредба от Корекома, а един приятел ми подари цветомузика, това за ония години си беше голяма гъзария и всички гости седяха на пода и гледаха цветомузиката като хипнотизирани.

ПП: Да отчета, че котаракът огладня и се прибра привечер, както прогнозира Босонога. Видя, че купонът е свършил, хапна и пак се попиля по мацки.
А аз си миксирах мента със спрайт и хармонията е възстановена.

# 619
  • На брега
Споделям, че и аз не си спомням 18-тия си рожден ден. По-драматичен ми беше 16-тия.
Трети ден пропускам цъфтежа на лилията в градинското гьолче. Много капризни тези красавици брей! Сутрин към 10 се отваряла и на свечеряване се затваряла ми преразказва половинката... Ама аз кога да и се порадвам!

# 620
  • Варна
Осемнадесетият рожден ден не помня, но ясно помня рождените дни на всички възрасти, които съм искала да достигна и съм ги достигала с гръм и трясък.
Петнадесетия, двадесет и петият, тридесетият и да се готви тридесет и четвъртият Sunglasses. Имам си от малка "идея" какво и кога ще/се случва в живота ми и се радвам като се случи точно когато/и както трябва. На тридесет и четири ме чака голяяяяяма изненада професионална и си я чакам  Laughing/освен че си вярвам/.

Утре Митето е рожденик Heart Eyes. Обеснявах два дни що е то рожден ден, защо е в определен ден в годината и как е повод за радост, защото е "твоят" ден. Имаме две торти-едната за ранно- сутрешното поздравяване с песен и подаръци. Другата за занималнята+ детско шампанско. Имаме и първите подаръци/от нас един брой и от Мишо един брой/ Laughing и надеждата, че денят му ще е наситен с хубави емоции. Събота на вилата ще е празненството по негово желание, когато от любимата леля Зеля ще получи невероятно пиано/което сънува/ и куп други подаръци, освен най- важният, че ще е важен и единствен/за нас/.

Аз съм на розе...Наздраве за всички лъвове и майки на лъвове!

# 621
  • о`майна лунна нощ е
Calathea - дано се окаже само кратко неразположение. Много е жално да гледаш болно детенце. Всичко ти се свива.

Май и аз нямам спомен от 18-я си РД. Трябва да съм го празнувала с милото и велоятно с кума /тогава все още бъдещ/, но къде и как е протекло всенародното тържество не помня.

# 622
Споделям,че...сватбата ми наближава...аз много се вълнувам,а с милото се караме все по-често,а на мен ми става все по-болно...  Cry Cry Cry

# 623
Наздраве, Катюша! Аз съм лъв с асцедент лъв. Да е жив и здрав Митето. Наздраве и на Дуци! Яки да са ви нервите, лъвски мами.  Laughing

# 624
  • Казанлък of all places
Преди известно време открих писмото послучай 18-ия ми рожден ден, написано от приятелят ми, който тогава беше в казармата. Само това си спомням покрай  този рожден ден. Толкова се бях втемерутчила покрай тази казарма , не ша да е било бурно празненство,

# 625
  • Варна
Сара, спокойно! Два дни преди събитието с капитана седяхме в колата след подаването на документите и така крещяхме, че тате си изгаси цигарата преждевременно на третия етаж и се скри Laughing. След час, в който всички съседи разбраха кой е "невинен" се прибрахме у нас и продължихме скандала. После се взехме весело и запомнящо се и до сега си живеем в любов. Много е напрежението, не му се давайте  Hug.

п.с. а бяхме заедно от осем години...вече са  четиринадесет

# 626
Благодаря Hug
Много хора днес ми пожелаха да е все такъв филосов, ама питат ли ме как издържам Mr. Green
Наистина кога се извъртяха 5 години, Мау?!

Не си спомням 18-тата ми годишнина, но аз се чувствам на 18, трудно ми е да запомня всеки РД от тогава насам.

# 627
  • София
Дуцка, да ти е жив и здрав младият филосов!!!
Пък ти ще издържиш, малда си, все пак си на 18.  Mr. Green

# 628
От туй, което съм изтървала, запаметих само миди и Албена. Мидите свързвам със салмонела. Албена пък- с Добрич/вече/. А колко "заобичах" добричлии, да не ви разправям, по- добре. Марче, не ти трябва, исках да кажа. Mr. Green
Наздраве за Анна и фамилия!

# 629
Дренка, на Петър и фамилия. Laughing
Поне си направете труда да видите, на кого честитите, де!

Общи условия

Активация на акаунт