Споделете 114

• 21 467
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Пък аз съм  на работа, и имам работа. Варненци да пълнят кофите с вода.
Някой да напълни на Катюш.

# 106
Това е добре. Искам работа и аз. Дано до обяд да дойде нещо.

# 107
  • Варна
Да не са казали някъде, че ще спират водата? Или говориш нещо метафорично, Вълк?

# 108
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Нашето сладко Кате  Hug

# 109
Ще спират водата. В района на фабрика "Хр. Ботев", Аспарухово, Галата, Полиграф и още един, който не запомних  Cry Може би ще бъде пусната след 17.00, ако не се закучи нещо.

Вълчо, откровено завиждам за фестивала на киселото мляко. Прочетох за него от тук: http://novini.dir.bg/2009/07/22/news4802501.html

Тоя най-висок стол в света сутринта, недостатъчно събуден, го възприех като бъдещ павилион за панаира. Метафорично, на варненки ще им пресъхнат кладенците.

# 110
  • На брега

Да, страхотна беше! Поздравления за огромното сърце и успех  Heart Eyes

# 111
  • Варна
Благодаря ви!
Но съм си пред пс-то. Предаването е на запис  Simple Smile.

# 112
Браво, Катке!

# 113
  • о`майна лунна нощ е
Катюша, невероятно лъчезарен човек си!   bouquet
Разбрах, че сте на запис, когато каза, че ви предстои да вземете Митака. Късметлия е това момче.

# 114
Абсолютно!

# 115
  • Русе
Катюша  Heart Eyes прекрасна  Hug

Днес планувах да се боядисам и да извърша разни други козметични манипулации. Оказа се, че снощи съм сложила чантичката с боята и пълнителя с кола в раницата на дребното и днес са в градината. Звъннах да предупредя да я вдигнат на недостъпно място, че някое чаве да не реши да яде боя. Ще си остана небоядисана и неоскубана днес, а утре ми е крайният срок  Flutter Поне съм постригана. Дори още по-късо от предишния път. И се харесах. А баща ми каза, че съм същата като преди 9 години, когато бях с къса коса. Голям комплимент ми трясна, много ще го черпя.

# 116
  • Paradise
Мама се размина с операцията, защото показателите не били хубави. Ще стабилизира разни неща и после пак всичко наново. Тази треска ще ме тресе поне още 2 месеца.

Снощи пих много вино - бяло, ледено студено, с две дружки до малките часове. Днес, за моя радост, няма камбанен звън в главата, спи ми се, но това е неизбежно.

Нали тези предавания ги качват някъде и после могат да се гледат? (за "Часа на мама" иде реч) Да гледам нашата Катюша Heart Eyes

# 117
  • Варна
Пипинс, ето тук ги качват/във видеоархив/, но към следобеда.

Деб, малко остана! Няма да те върнат небоядисана, не се притеснявай Wink.

# 118
Мисля, че ги има в Замундата, но от работа не мога да проверя.
Стискам ти палци за майка ти, Пипинс!  Дано всичко мине добре! Hug

Днес пък моята маман става на 55 год. По случая внукът й я е оставил да спи до 7.30ч. сутринта!
Това си е постижение. Предните дни я вдигаше в 5.30 - 6.00 часа да му прави мекици или палачинки...

# 119
  • На брега
Съгласна  Peace И Еми на Монда и Евгени на Дафи са много обичани късметлийчета.

Общи условия

Активация на акаунт