МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 16, чуй я, виж я ,наслади й се

• 39 454
  • 435
  •   1
Отговори
# 345
Сега и Ламия изтрещя  Shocked

# 346
  • 221B Baker Street
и за Кенан и Принцесата ми дожаля... Embarassed Когато създаваш семейство с някого,имаш толкова много надежди и мечти...и когато всичко свърши така нелепо,човек забравя лошото и си спомня само хубавите моменти,които малко или много ще му липсват... Peace

# 347
И сега като гледам тея кадри-ми хич не ги виждам заедно бе  Naughty ,някак си не си отиват  Rolling Eyes

# 348
  • 221B Baker Street
Джемил ми изглежда съсипан  Tired

# 349
Джавидан сега да не започне пак да се унижава  ooooh!

# 350
И сега като гледам тея кадри-ми хич не ги виждам заедно бе  Naughty ,някак си не си отиват  Rolling Eyes

Нали!? И на мен не ми се връзват визуално дори като двойка.

# 351
  • 221B Baker Street
Уффф,Кенан пита сама ли ще оставиш Ламия и прави физиономии,все едно,че той пък е бил неотлъчно до нея  ooooh!

Аз не знам дали бих била толкова благородна,колкото Ламия,и да остана с някой,който се е опитал да ме отрови... Tired че и колко неща още понесе от нея  ooooh!

# 352
geradost мила наздраве. Аз докато свърши филма и вече съм на втора чашка. Ще ми спрат кабелната скоро ако продължавам така. Ама пия, плача, сополявя се, духам се
Брей, тази Ламия имала живец в нея. Как само се опъна на Джамил. А Кенан пък си хвърли халката...сега грама на златото е 37 лв, що не го върна и да си вземе друго. Имам същите очила като на Кенан - Ли купър-извинете ме но сега ми бягат латиските букви, мога да обявя търг за тях ако искате?

# 353
В този момент не я обичам Ламия...

# 354
geradost мила наздраве. Аз докато свърши филма и вече съм на втора чашка. Ще ми спрат кабелната скоро ако продължавам така. Ама пия, плача, сополявя се, духам се
Брей, тази Ламия имала живец в нея. Как само се опъна на Джамил. А Кенан пък си хвърли халката...сега грама на златото е 37 лв, що не го върна и да си вземе друго. Имам същите очила като на Кенан - Ли купър-извинете ме но сега ми бягат латиските букви, мога да обявя търг за тях ако искате?
Joy Joy Joy цепиш мрака ,джанъм  Peace

# 355
  • 221B Baker Street
Макбулето тотално изтрещя  Shocked Мисля,че ще я оставят под лекарско наблюдение - или поне така трябва  Peace

# 356
  • 221B Baker Street
Направо имам чувството,че Принцесата и Ламия чак приятелки ще станат  Shocked

# 357
 smile3501 на Стоманата

# 358
Тея двете клюкарки  ooooh! какво ги вълнува  ooooh!

# 359
  • 221B Baker Street
мани,мани,все едно,че не са на погребение,ами на театър  ooooh!
ужасни са  Tired 
Афифе е третата от тя,много й отива да плюе  Outta Joint
направо е отвратителна  Sick

Общи условия

Активация на акаунт