ПЕРЛА - борбата за една споделена любов 6

• 45 011
  • 440
  •   1
Отговори
# 180
На един германец, французин или англичанин не би му пукало,че жена му е влюбена в някой актьор или герой.  Wink

# 181
Боже, защо нашите мъже поне малко не приличаха на Къванч... Tired
Я вижте какво намерих за детството му.Можете ли да повярвате?
http://timesbg.blogspot.com/2009/07/blog-post_8794.html

Последна редакция: ср, 22 юли 2009, 17:49 от лилана

# 182
Боже, защо нашите мъже поне малко не приличаха на Къванч... Tired
Я вижте какво намерих за детството му.Можете ли да повярвате?
http://timesbg.blogspot.com/2009/07/blog-post_8794.html

Горкият Къванч.  Sad 

лилана, защо нашите мъже да са като него? Аз искам оригинала, не копие!!!  newsm03 smile3534

# 183
ох мога да припадна с вас,явно вси4ки сме се поболяли с този Къван4.оба4е да ви кажа моя девер адски много прили4а на него,само дето е с къса коса,4естно виказвам моми4ета,първия път като го видях Къван4 и си викам аууууууууууу баси приликата.нямам снимки в компа за да ви го покажа,това лято като си дойде(не живее в Бг) ще взема да го снимам 4е да ви покажа....ама ми е девер  Grinning

# 184
ох мога да припадна с вас,явно вси4ки сме се поболяли с този Къван4.оба4е да ви кажа моя девер адски много прили4а на него,само дето е с къса коса,4естно виказвам моми4ета,първия път като го видях Къван4 и си викам аууууууууууу баси приликата.нямам снимки в компа за да ви го покажа,това лято като си дойде(не живее в Бг) ще взема да го снимам 4е да ви покажа....ама ми е девер  Grinning

за това любезно ще ни го предоставиш, нали?  Laughing
то и аз имам един познат, прилича малко на Къванч, ама е по- грозноватичък, инак е русоляв, синеок, абе с две думи- фалшиво копие  Laughing  Grinning

Споко, miIV-Milena Ivanova, не само ние припадаме по Таатлау, в арабския свят са почнали разводи заради него. Прави си сметката колко по- влюбени са и от нас  арабките  Laughing Laughing Laughing

# 185
  • Sofia
за почитателите на Мехмет
http://www.tvnovellas.info/forum/index.php?topic=26760.0

txtloves Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes newsm10 newsm53 smile3521

лигите от устата, че ще си накапеш блузката заради този."  hahaha

Аз покрай тези турски сериали се запалих да ходя до Истанбул, че никога не съм, и само навивам мъжо да ходим, аам ако има и среща с Къванч и не знам, първа се записвам веднага

Последна редакция: ср, 22 юли 2009, 18:21 от rib4e

# 186

Споко, miIV-Milena Ivanova, не само ние припадаме по Таатлау, в арабския свят са почнали разводи заради него. Прави си сметката колко по- влюбени са и от нас  арабките  Laughing Laughing Laughing
#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy  абе той ако ми паднеееееее

# 187

за това любезно ще ни го предоставиш, нали?  Laughing
то и аз имам един познат, прилича малко на Къванч, ама е по- грозноватичък, инак е русоляв, синеок, абе с две думи- фалшиво копие  Laughing  Grinning

Споко, miIV-Milena Ivanova, не само ние припадаме по Таатлау, в арабския свят са почнали разводи заради него. Прави си сметката колко по- влюбени са и от нас  арабките  Laughing Laughing Laughing
нямате идея по арабските форуми какво правят. То са оди, посвещения...пълна истерия.
В колко реклами участва... клипове. Направо са го позлатили!
Преди това не е бил толкова известен в Турция и турците се чудя каква е тази истерия.
Доколкото разбрах са започнали да го излъчват и в Румъния. И там- същата работа.

# 188
Аз викам да се спретнем и да му напишем едно писмо от фенките му в България.Няма да оставаме по назад от арабките,я.Даже имаме представителки, които знаят турски и арабски.Вие какво ще кажете?

# 189
Abe да ви кажа- като гледам във Фейсбук, и българките не изостават. Wink
В арабския свят са го давали преди година, нормално е да са позатихнали страстите.

# 190
Аз викам да се спретнем и да му напишем едно писмо от фенките му в България.Няма да оставаме по назад от арабките,я.Даже имаме представителки, които знаят турски и арабски.Вие какво ще кажете?

с две ръце те подкрепям  Grinning  Ама да вземем и да го накараме да дойде към България сега лятото на почивка, пък ние да се погрижим да му е добре, какво ще кажете?  Laughing

# 191
rib4e, то и аз се записвам ако правят срещи за туристКите с Къванч. От сега да се разберем с теб- един месец с теб, един с мен. Сделка или да?  Laughing

#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy  абе той ако ми паднеееееее
и на мен, и на мен  smile3508

Последна редакция: ср, 22 юли 2009, 18:50 от ^blaze^

# 192
А бе момичета не се чувствайте виновни за дето харесваме Къванч/ама и името му едно Crazy/Да не мислите,че мъжетени не си харесват актриси и те са същата работа. Naughty

# 193

Споко, miIV-Milena Ivanova, не само ние припадаме по Таатлау, в арабския свят са почнали разводи заради него. Прави си сметката колко по- влюбени са и от нас  арабките  Laughing Laughing Laughing
#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy  абе той ако ми паднеееееее

Тоз Къванч ще ме побърка бе хора!!!!!!  Вместо да се радвам на Радините вълнения на щерката, то аз ги изживявам.  Да свършва тоя филм, че току виж съм изгонила моичкия.

# 194
А бе момичета не се чувствайте виновни за дето харесваме Къванч/ама и името му едно Crazy/Да не мислите,че мъжетени не си харесват актриси и те са същата работа. Naughty

да ти кажа въобще,ама въобще не се 4увствам виновна Laughing Laughing Laughing
аз на 12-13 години не се влюбвах в артисти,певци и т.н. ама вижте на 24 няма да му простя  Embarassed Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт