ПЕРЛА - борбата за една споделена любов 6

• 45 019
  • 440
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Инджи ми е толкова сладка,нежна,мила,скромна,но то такива в живота са все прецакани..........Очакваме скоро да се съберат,то и така ще стане Laughing Laughing
Peace Peace

# 166
Аз мислех , че само аз съм застрашена от изгонване от къщи.Мъж ми такива муцуни прави когато пуснат турската музика, че едва упявам да набарам дистанционното и да намаля.
Ако не друго и той почна да се инетрисува какво става във филма, но само когато има по важни моменти.Още 10 епизода и ще го гледа с мен заедно... Grinning

# 167
На мен ми е много мъчно за брата на Бахар.

# 168
  • Стара Загора
Миналата вечер направо мъжо ми направи скандал-как съм могла да я търпя тъз турска музика!!??И защо точно когато той искал да си обръщаме внимание,аз съм пред ТиВито и гледам Перла?!! ShockedНаправо ме гръмна #2gunfireАз не му правя проблем като стои като тийнейджър пред компа и играе Каунтър страйк по 3 часа............А-А-А-А не може така,добре че имаме 3 телевизора и всеки си гледа каквото иска,затварям се в детската и 2 часа да не ме търси за нищо.Доста ме изненада мъжо,обаче,като каза,че Мехмед е много готин пич,то щом на  мъжът ми му направи впечатление............ Laughingи да го каже за турчин,както не ги обича!!!
 Просто Брат Пит ряпа да яде,Мехмед е по-готин.А Инджи ми е толкова сладка,нежна,мила,скромна,но то такива в живота са все прецакани..........Очакваме скоро да се съберат,то и така ще стане Laughing Laughing
Laughing и ние сме същите Laughing

# 169
  • София
Моичкия капитулира тотално. Още по времето на 1001 нощ по средата. В началото изпуснах 25 серии щото бях на работа обаче така ми хареса че денонощно зяпах във ви бокса. Една нощ стана и каза че съм превъртяла. Прав беше. Едва дочака да свърши филма. После започна Перла ама и по Диема повторението на 1001 нощ. Гледам Перла а в петък Онурчо и Шехеразада. Е тука вече той не издържа. Дори и това че неговото повикване на тутурутката звъни с мелодията от 1001 нощ не го умилостиви.
Ма имал е 27 години да е свикнал.
И сега в 20 часа с тъжен поглед се отправя към спалнята и си гледа нещо друго. Ама го докарва - вади поглед на бито кутренце.
Та тъй, май нашите мъжове ще плачат за времето, в което имаше само една първа и една втора програма на телевизията.....

# 170
  • при най-добрия мъж...
А при нас е мир и любов.И двамата гледаме филма,мъжа ми много преживява епизодите,ядосва се,а от образа на дядото направо е очарован.
Малкия го оставяме в спалнята да гледа 'Джетикс" и всички са доволни. Laughing

# 171
ще ме скъсате от  смях с вашите перипетии rotfImbo

ние сме си решили проблема така
аз си гледам сериала по тв -то
той неговия сериал - топ гиър на компа
и няма сърдити  Whistling

# 172
Аз мислех , че само аз съм застрашена от изгонване от къщи.Мъж ми такива муцуни прави когато пуснат турската музика, че едва упявам да набарам дистанционното и да намаля.

все едно аз съм писала

# 173
за почитателите на Мехмет
http://www.tvnovellas.info/forum/index.php?topic=26760.0

txtloves Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes newsm10 newsm53 smile3521

сега като му сенагледах мога да си лягам лека нощ от мен до утре на всички  smile3524 smile3520

glezanka_pld , мерси за линковете. Очите ми изтекоха по тоя Къванч.  Heart Eyes Heart Eyes То бива, бива хубост, ама Аллах като му я давал се е забравил- такъв красавец. Ама и тая нашта работа не е както трябва- очи пълни, ръце празни  Cry
Ех, Къванч- както казва един мой приятел "Забърши си лигите от устата, че ще си накапеш блузката заради този."  hahaha

# 174
  • при най-добрия мъж...

txtloves Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes newsm10 newsm53 smile3521

сега като му сенагледах мога да си лягам лека нощ от мен до утре на всички  smile3524 smile3520

glezanka_pld , мерси за линковете. Очите ми изтекоха по тоя Къванч.  Heart Eyes Heart Eyes То бива, бива хубост, ама Аллах като му я давал се е забравил- такъв красавец. Ама и тая нашта работа не е както трябва- очи пълни, ръце празни  Cry
Ех, Къванч- както казва един мой приятел "Забърши си лигите от устата, че ще си накапеш блузката заради този."  hahaha

Доста често пътувам до Турция и не съм видяла толкова красив турчин,явно наистина им е като национално богатство.

# 175
Хаха, моят мъж всяка вечер от 20,00 до 22,00 ч. е на "дежурство", гледат се с малкия, а пък аз на спокойствие си гледам сама филмчето и се кефя. Веднъж обаче и той се загледа и видя Мехмед и веднага ми казва:"Ахааааааа, ти заради тоя гледаш толкова стриктно всяка вечер и бързаш всичко да свършиш до 20,00, та да не изпуснеш нещо"! Но не се сърди, знае си графика и не възразява. Така ми се иска някой да даде инфо с бели букви кога най-накрая ще свършат тия разправии между Инджи и Мехмет, че се разстройвам много, вчера даже си поревах. Изживявам ги като лична драма проблемите им /докато свърши филма/.

# 176
Върнах се назад и намерих отговора на въпроса ми. Много е готина темата, само с вас мога да си обсъждам сериалчето, около мен никой не го гледа.

# 177
бб утре в сериите или най-късно в понеделник ще се сдобрят. но разправийте между тях хич няма да приключат. има и много хубави моменти.

# 178

Доста често пътувам до Турция и не съм видяла толкова красив турчин,явно наистина им е като национално богатство.

Ами да вземат да му направят паметник или да го вместят като природна забележителност- все пак си е като чудо на Майката Природа  Laughing Няма да е зле да организирват на туристите срещи с Къванч-  Joy Joy Joy няма и да се замислям дали ще ходя или не.  Laughing

# 179

Да,определено е национално богатство,че аз като го видя и не се сдържам да кажа "ех моя любимец само да ми паднеш,какво ти мисля  Crazy Mr. Green и мъжоооо  #Cussing out  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire Sick   "тия турци как не те е срам,но иначе ги знае сериалите повече от мен и Перла,Мелодията на сърцето,сълзи над босфора.Той на работата ги гледал в вибокса  #Crazy  Laughing Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт