За самостоятелните мъжки уикенди

• 8 403
  • 214
  •   1
Отговори
# 30
Поговори малко с него и му обясни, че вече това не ти е толкова приятно и се чувстваш малко кофти.
Помоли го да намали тези уикенди и да ги ограничи до веднъж на 2-3месеца ако е възможно.

Не бих се изказвала толкова крайно като някой мнения тук - абсурд, няма да го позволя, не може да се излиза отделно, и т.н.
Всеки човек има свобода от която има нужда от време на време, а не да бъде обсебен от другият.

# 31
Всъщност авторката не търси под вола теле не обхваната от параноична ревност ,наистина предвид бременността би било нормално да е повече кай нея.
Дори и да е превземка и хубаво би било да и угоди.
Ох , искам женски уикенд  Grinning
Веднага ти отправям оферта. Тъй като моичкият недолюбва по-луксозни хотели, си търсех ЖЕНСКА компания за удължен уикенд в СПА хотел. И даже и идеи си имах. Flutter

Идвам и аз.
А, не знам да вземем да се хапем с теб пък да развалим почивката  newsm78
Аз искам на планина .

# 32
  • София
Абе явно човекът си има бръмбар в главата и това е.
Ако има вътрешна потребност да се прави на планински козел не ми се вижда много редно да бъде спиран.
Както не ми се вижда много редно и да оставя много бременната си жена сама, ама нейсе...
Това, което имам предвид е, че ако той има хоби, то няма как да бъде излекуван, не е редно да се опитваме да ограничаваме някой, не е честно, а и няма да се получи.
След като проблемът съществува по принцип, то изхода е разговор, в който да се сложат "параметри" на хобито, така че да няма разсърдени.
Сега ме върнахте в дните преди да се роди сина ми, `ми то мъжО за малко да пропусне раждането на престолонаследника, защото беше няколко дни на лов.
Нищо ново под слънцето Joy

# 33
Ами, Паси, какво да ти кажа, аз , и да отида на лов, какво ще правя? Ще дюдюкам подир глигана?

Хич нямам това предвид. По скоро думичката СПА за мен е вълшебна.   Crazy

# 34
В началото на 8 месец не се ражда, обикновено.

Объркала съм - мислех, че е в началото на 9ия.  Но това не променя мнението ми, че не е редно да оставя бременната си жена сама, за да се развява по горите. Съвсем друго е, ако и тя е свободна да си хване дърмите и да ходи, където си иска. В края на краищата детето е и негово.    

# 35
Добре де, който иска-ще си кажа, а вие се присъединявайте (извиняван се за офф-а).
Фен съм на Банско и съм си набелязала 2 хотела там, сега, извън сезона, има яки оферти.
Кукумявке-там Е планина.

# 36
Всъщност авторката не търси под вола теле не обхваната от параноична ревност ,наистина предвид бременността би било нормално да е повече кай нея.
Веднага ти отправям оферта. Тъй като моичкият недолюбва по-луксозни хотели, си търсех ЖЕНСКА компания за удължен уикенд в СПА хотел. И даже и идеи си имах. Flutter

Идвам и аз.

А???  newsm78

# 37
Преди много години, баба ми (Бог да я прости) сподели, че най-тежките окови за един мъж са свободата и доверието. Тогава не и повярвах, но все пак я послушах...
'баси мъдрото бабе съм имала!

# 38

Идвам и аз.

А???  newsm78
Iliana_  съм .

# 39
Ами, Паси, какво да ти кажа, аз , и да отида на лов, какво ще правя? Ще дюдюкам подир глигана?

Хич нямам това предвид. По скоро думичката СПА за мен е вълшебна.   Crazy

Ловът е много приятно занимание. Всъщност той се провежда рано сутрин, да не кажа посред нощ и докато аз съм се наспала, вече е време за други занимания.

# 40
Кукувице, ще бъдем на коктейли през цялото време и всичко ще бъде ОК, ще видиш.  Wink

# 41
Преди много години, баба ми (Бог да я прости) сподели, че най-тежките окови за един мъж са свободата и доверието. Тогава не и повярвах, но все пак я послушах...
'баси мъдрото бабе съм имала!
Точно за тебе си мислех, честно слово.
Знаех си, че няма да пропуснеш темата. Peace

# 42
Само дето по времето на бабите ви повечето жени са си държали гащите вдигнати Crossing Arms
И мъжете не са били лигавите лайнЬовци (ще ме прощавате), които се отглеждат сега и си мислят, че трябва да си легнат с всичко , което им врътне опашка.

# 43
  • София
Ловът е много приятно занимание. Всъщност той се провежда рано сутрин, да не кажа посред нощ и докато аз съм се наспала, вече е време за други занимания.
Аааа,не, зависи за кой лов става въпрос Naughty
Прасетата са по тъмно, патиците са по изгрев и по залез, ама пъдпъдъците са през деня/леле, колко съм обучена!/.
А за weekend-а в СПА-то, моля, пишете ме и мен baby_neutral

# 44
Изчакай да родиш и след като се възстановиш , събота и неделя  давай  детето на майка му и баща му и започвай с твоите женски уикенди. Няма само те да живеят. Сега сериозно- ако моят мъж ме зарязва в това положение, дупе да му е яко.

Общи условия

Активация на акаунт