За самостоятелните мъжки уикенди

• 8 421
  • 214
  •   1
Отговори
# 105

Интересно ми е , че когато детето бива пратено  1 - 2 уикенда месечно при бабите с цел забележете! майката и бащата да си починат от него и да останат насаме, не се смята, че то ги задушава или че не го обичат достатъчно и за това искат да останат малко сами, но когато единия от двойката му се появи желание за известно време да прави нещо, което него го забавлява (като хоби или лични приятели, които биха отегчили половинката му) без присъствието на другия се смята от някои  хора за липса на любов или уважение.

Да. Смятам, че децата не винаги имат място на някои места, които са неподходящи за тях.
Никога не бъркам отношенията деца-родител с тези в двойката.
Първите няма нужда да се доказват.

Не излизате отделно и така си доказвате любовта едни на друг?Странно !Ако не си със съпруга си значи ти е омръзнаш и искаш друго забавление ,ако си оставиш детето не е проблем обаче.Няма какво да му доказваш .Тъпо.

# 106

Никога не бъркам отношенията деца-родител с тези в двойката.
Първите няма нужда да се доказват.

Вторите също. Любов и обич няма какво да се доказват, просто се показват. Дали отсрещната страна, независимо дете или мъж ще го разбере и приеме, няма значение. Обичам така както мога. Един ден може и детето ми да реши, че не го обичам достатъчно, както например аз съм го казвала на майка си, но тя за себе си сигурно не мисли така.

# 107
Не излизате отделно и така си доказвате любовта едни на друг? ...

Не. Това е нашия начин на живот. И ако се промени, това значи, че нещо не е наред  Wink

Вторите също. Любов и обич няма какво да се доказват, просто се показват. Дали отсрещната страна, независимо дете или мъж ще го разбере и приеме, няма значение. Обичам така както мога. Един ден може и детето ми да реши, че не го обичам достатъчно, както например аз съм го казвала на майка си, но тя за себе си сигурно не мисли така.

Връзката родител-дете е константа, дори да сме в лоши отношения, дори да не си говорим, дори да има неразрешими проблеми (не дай си Боже някога), връзката е константа, факт, който не може да се промени, даже да нямаме никакъв контакт м/у нас.

Връзката мъж-жена, същестува въз основа на ежедневните им отношения, няма ли насрещно действие, тя се пркъсва.

Напълно нормално е детето да не присъства на физическите им отношения или на напиванията им, но основателна причина единия да липсва по това време, не намирам. Ако има хора, които изпитват нужда да си починат от половинката - ок, друга няма. Но за да просъществува връзката им, трябва да си намерят някой, който също се уморява от време на време от тях и също има нужда да бъда разделен, в противния случай, наранява.

# 108
  • зад парка
Това ходене напред-назад, особено, когато се чака дете всеки момент, за мене не е нормално.

Почивки, разходки и гарнизонни отпуски... а, не , благодаря! Моите уважения към Него, но моля, моля, до мене на каишка, през целия живот.

Иначе трябва да се задоволиш с 30, 50, 80% от него. А всъщност семейството е семейство, за да е заедно!

# 109
Това ходене напред-назад, особено, когато се чака дете всеки момент, за мене не е нормално.

Моите уважения към Него, но моля, моля, до мене на каишка, през целия живот.

е не мога да се сдържа. Joy
Ти мъж ли имаш или булонка? Joy

# 110
Цитат
Ти мъж ли имаш или булонка?
Ами по-добре булонка,отколкото разпасан пес!   

# 111
  • somewhere over the rainbow
Проблем има тогава, когато един от двойката не се чувства добре. Изобщо няма значение как е при съфорумката/комшийката. Щом ти не си ОК с тези излизания, трябва да намерите компромисен вариант.

Лично при нас такива проблеми не съществуват. Моят мъж ходи с приятели/колеги с преспиване около веднъж месечно. Знам къде е, сигурна съм, че е там /не е нужно да му правя "проверки" за това/, обикновено имам телефонна връзка с него, макар че му се обаждам само, ако имам да го питам нещо - ако искаше да говори постоянно с мен, щеше да си седи вкъщи. Винаги ме пита, дали може да отиде. Спирала съм го само, ако има обективна причина. Никога не бих го спряла, защото така ми е кеф или защото 80% от жените смятат, че това не е редно. Просто така сме си свикнали и двамата сме доволни на тези вечери само за нас. Той също не би ме спрял да отида някъде сама.
Да уточня - когато бях бременна, си карахме по същия начин. Но ако имам проблем и пожелая да си остане вкъщи, той си остава ... именно защото знае, че имам причина за това.

# 112
  • somewhere over the rainbow
...нито му броя чашите, нито седя като пън в ъгъла, нито се заяждам, нито го ръчкам да си ходим рано ...
И аз съм така и той ми е благодарен за това.
Но ... веднъж ми каза, че никога не може да си позволи пред мен да се напие като прасе, да спи по земята, да говори за "п.тки", да крещи на чалга и т.н и т.н неща, които къде другаде им е мястото, ако не в гората с група себеподобни. Всеки си има своите малки страсти и за мен това, че не иска да ги споделя с мен, е само признак на уважение.

# 113
...
Но ... веднъж ми каза, че никога не може да си позволи пред мен да се напие като прасе, да спи по земята, да говори за "п.тки", да крещи на чалга и т.н и т.н неща, които къде другаде им е мястото, ако не в гората с група себеподобни. Всеки си има своите малки страсти и за мен това, че не иска да ги споделя с мен, е само признак на уважение.[/i]

Е, ние си споделяме и тези малки тайни, не само в компания, но и когато сме сами, прекалено открити сме и двамата и не ни пречи  Simple Smile

# 114
  • Linz
Вашите мъже колко годишни са? Shocked

# 115
За чии мъже питаш, за булонките или за другите?  Simple Smile

# 116
Вашите мъже колко годишни са? Shocked
За напиванията като прасета и разговорите за .... ли се чудиш ?
При някой мъже възрастта е без значение..
Моя е сухар .

# 117
Цитат
Ти мъж ли имаш или булонка?
Ами по-добре булонка,отколкото разпасан пес!   
Булонката, обаче, лесно може да се превърне в ротвайлер. Не мислиш ли? Mr. Green

# 118
хайде де,вие с разпасаните песове не завиждайте на жените,които си имат болонки... Mr. Green Laughing Peace

# 119
  • Linz
За чии мъже питаш, за булонките или за другите?  Simple Smile
За тия, които имат нужда да се почувстват като развързани песове далече от жените си.

За напиванията като прасета и разговорите за .... ли се чудиш ?
При някой мъже възрастта е без значение..
Моя е сухар .
Ми аз съм виждала само пубери да се държат така. Но явно и аз съм от сухарите.

Общи условия

Активация на акаунт