За бързи въпроси и отговори, за тези, които нещо ги вълнува ... - XVI част

  • 19 707
  • 395
  •   1
Отговори
# 375
  • Мнения: 3 641
Maме, Ала-Бала ще следвам внимателно инструкциите Hug

# 376
  • Мнения: 371
Как се прави салата от зеле и моркови,като по китайските ресторанти?
Зелето задушава ли се,пържи ли се,с гореща вода ли се залива Rolling Eyes
И дресингът какъв е?

# 377
  • Мнения: 11 607
Имам 200 гр. телешко месо...Искам да го направя на кайма и след това да направя от нея шницели ли, бифтек ли....Не знам какво точно бе...Преди време бях правила от тук една рецепта с бира май бе, но сега направо съм изключила какво по-точно бе......Някой по-паметлив?

# 378
  • Мнения: 9 785
Аз ги държа в хладилника и доста издържат. Simple Smile

Пети, в плик, в кутия, има ли значение?

# 379
  • Мнения: 1 777
Аз ги държа в хладилника и доста издържат. Simple Smile

Пети, в плик, в кутия, има ли значение?
В плик и най-отдолу в отделенията за плодове и зеленчуци.

# 380
  • Мнения: 9 785
Ок, мерси Hug! Да ходя да ги прибирам тогава.

# 381
  • София
  • Мнения: 4 293
как така в плик, плика не ги ли запарва и мухлясват по-бързо  Thinking
аз държа плодовете и зеленчуците в кутията на хладилника, така без нищо  Peace
разбира се не всичко мога да побера в хладилника де  Wink

# 382
  • Мнения: 1 777
как така в плик, плика не ги ли запарва и мухлясват по-бързо  Thinking
аз държа плодовете и зеленчуците в кутията на хладилника, така без нищо  Peace
разбира се не всичко мога да побера в хладилника де  Wink
Ами издържали са ми по два месеца ,без да мухлясват.Корите бяха леко твърди ,но не бяха мухлясали.

# 383
  • Мнения: 720
Имам 200 гр. телешко месо...Искам да го направя на кайма и след това да направя от нея шницели ли, бифтек ли....Не знам какво точно бе...Преди време бях правила от тук една рецепта с бира май бе, но сега направо съм изключила какво по-точно бе......Някой по-паметлив?

Шницелите на Тина, много са вкусни: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=176633
Аз прибавям и две супени лъжици ракия за да не поемат много мазнина.

# 384
  • София
  • Мнения: 2 671
Спешен въпрос към онези, които са наясно с месенето: кубчето жива мая го сложих в чаша мляко с 1 л. захар и брашно за гъста каша, оставих го на топло, ама го забравих  Embarassed и то почти утрои обема си, мирише силно на мая; въпросът мога ли да го ползвам или като е превтасало няма да стане питка  newsm78

# 385
  • Мнения: 1 777
Аз не съм наясно много с месенето ,но мисля че нищо и няма на маята.

# 386
  • София
  • Мнения: 2 671
Мерси, Пети, замесих, да видим  Thinking

# 387
  • Географският център на България-Габрово
  • Мнения: 593
Спешен въпрос към онези, които са наясно с месенето: кубчето жива мая го сложих в чаша мляко с 1 л. захар и брашно за гъста каша, оставих го на топло, ама го забравих  Embarassed и то почти утрои обема си, мирише силно на мая; въпросът мога ли да го ползвам или като е превтасало няма да стане питка  newsm78

Никакъв проблем

# 388
# 389
  • В сърцето на живота!
  • Мнения: 3 160
Знам че има лимит ама не е ли рано за нова тема? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт