Uraaa! Плуване за бебета!!!!! - 4-та част

• 86 223
  • 496
  •   1
Отговори
# 210
М3, доста глупава статия според мен  Simple Smile Колко точно е това "малко количество вода" което е способно да разреди кръвта? Да знам да не давам на малкия да пие  Laughing Не се смея на теб, а на статията (не се засягай)Плюс това бебетата не преглъщат вода освен ако не се задавят след като са показали глава над водата. Това за телесните мазнини също е голяма глупост! Бебетата които ходят да плуват всъщност вобще не се задържат над водата!!! Всички упражнения са под вода. Хипотермия в Банкя няма как да получи  Simple Smile Единственото от което може да се притесняваш е някаква кожна инфекция евентуално, но е много малко вероятно.

Плуването за бебета, не е за да се научат по-лесно. Плуването определено е голямо забавление за децата. Укрепва имунната система и развива двигателната система!

# 211
Вече съм го казвала, който се хване за думата плуване греши, това си е една гимнастика,развиване на моториката, а от там и психиката!
Страхотно е ! Цялото семейство ходим и мисля ,че за детето това е страхотно усещане!
Има много за и против,всеки решава!
Вярвам,че дъщеря ми проходи много по-рано от връсниците  си благодарение на заниманията ни в басейна,мускулатурата и укрепна побързо!

# 212
ЗДРАВЕЙТЕ,
ако може дайте ми конкретна информация и някакви данни за връзка за плумане за бебоци в софия.
Интересувам се за моя син Алекс който е на 10 месеца и много обича играта с вода а и  плуването от  собствен опит знам че действа много положително на двигателната система и на целия организъм като цяло.
ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ

# 213
  • София
STELLEE, басейна в Банкя в момента е затворен, мисля че до март месец.
Можете да пишете на Александра. Мейла й го има в първия пост.

# 214
Ето тел: 02/9977265

# 215
  • София
Напишете, че това е телефона на басейна в Банкя. В първия пост го има. Басейна в момента не работи.

# 216
Да това е тел на басейна в Банкя,засега басейна е затворен, и не се знае кога ще отвори!
Принципно Александра търсеше друг вариант но май нищо не стана,сега ще и напиша меил,ако има ново място ще пиша!

# 217
Басейна в Банкя работи,но Александра все още не води занимания,в началото на февруари евентуално!
За повече инфо и се обаждайте! Simple Smile

# 218
  • T"A
Здравейте!  Simple Smile

Ние не живеем в България, но и нашето бебе ходи на плуване от 4 месеца насам...

Исках да се консултирам с тези от вас, които имат опит - моят бебок не пие вода и забелязах, че реагира на водата, която му подавам с чашка, така, както реагира на водата в басейна - т.е. изкарва въздух навън от устата и съответно не поема вода... Т.е. бебето* ми още не може да пие.

Чудех се дали е свързано с плуването и дали има начин да го приуча да пие. Ще се радвам, ако някой от родителите на малките плувци сподели опит  Hug

*кърмен е и никога не е приемал шише.

# 219
  bouquetМили мами, последната информация е, че "Спартак" работи изглежда още от есента, просто телефона, който имах е сменен и не съм разбрала, но намерих друг от сайта на фондация "Воден път", така, че особено за деца с проблеми препоръчвам..на малката и се отразяваше добре още първите седмици! Мислих си, че още е затворен, съжалявам, че не съм разбрала и прекъснахме ходенето, но скоро започваме пак!  Simple Smile

# 220
  • София
gugulinka, може ли малко повече информация за плуването в Спартак? От каква възраст е и само за дечица с проблеми ли е?

# 221
Mentha, много вероятно е детенцето да не пие вода, защото е кърмено и не усеща нужда от нея, особено ако още кърмиш интензивно.
Може да опиташ да му предлагаш вода с лъжичка или всевъзможни чашки с или без накрайници, за да предизвикаш любопитството.
Не мисля, че отказът на вода е свързан с плуването.

# 222
Илка, погледни на предишната страница. Там има отговор на въпросите ти.

# 223
  • T"A

secret girl, благодаря ти за мнението, може би наистина няма връзка... (аз просто проверявам хипотези/възможни обяснения на проблема)  Peace

# 224
  • София
Светкавица, мерси много.  Embarassed
Ще следя темата и ще чакам инфо за детската група.

Общи условия

Активация на акаунт