Uraaa! Плуване за бебета!!!!! - 4-та част

• 86 717
  • 496
  •   1
Отговори
# 255
  • София
abel, часовете и за двата дена ли са? Понеделник и четвъртък?
Да, важи и за двата дни този график.
Пред съблекалните се залепили съобщението и са си дали телефоните.
Целта е да има малко ред и яснота, за да има смисъл ходенето Simple Smile

# 256
А цените същите ли са?
Каква е тази жена Мириона, имате ли някакви наблюдения как се справя?

# 257
  • София
Здравейте,

Мисля утре да идем, но не откривам точния адрес на басейна, а Александра не отговаря на моб. телефон, който е пуснат в темата.

Моля някой да ми помогне с адрес на басейна и актуален телефон да се запишем.

Мерси!

# 258
  • София
Gaja, в 1вия пост го има.

# 259
  • София
Телефон там няма за съжаление, а страницата на басейна не се отваря.

# 260
  • София
Телефон там няма за съжаление, а страницата на басейна не се отваря.
Проблемът явно е при вас. Аз го отварям, ще ви копирам.

Цитат
      гр. Банкя,  п.к.1320, обл. София, ул."Шейново" №8
Телефон:
      -рецепция (+359) 02/9977265,     ICQ:338888500
      -управител (+359) 02/9977122
      -счетоводство (+359) 02/9977123
Факс:
     (+359) 02/9977293

e-mail:
    sbrbankya@abv.bg

http://www.sbrbankya.hit.bg/KARTA.jpg

# 261
  • София
А цените същите ли са?
Каква е тази жена Мириона, имате ли някакви наблюдения как се справя?
Запознах се с нея в понеделник, има момченце на 2 години и няколко месеца, с което идва, много симпатична ми се видя.
Прави 'упражненията' и част от игрите, които сме правили с Александра, както и няколко нови. На децата определено им харесва, ние този път повече гледахме, че малко е позабравило моето диване, но гледаше с интерес и казваше на децата, които скачат или се гмуркат "хайде пак така" Simple Smile
Иначе казано - каквото прави и Александра, има същия подход към децата, но понеже са все малко по-големи дечица и се получават добри групови упражнения, на мен ми допадна.
Цените са същите  Peace

# 262
Мерси abel, аз ще успея да отида сигурно чак през юни  Sad

# 263
  • пак там
Момичета, вие също влизате с децата в басейна, нали? Че моят е като гербова марка, без мен никъде не отива.

# 264
  • София
Да, задължително е да има някой с детето във водата  Peace
Това е основна част от обучението и безкрайно приятна, поне за мен Wink
Аз си ги броя за спорт за мама и бебе тези уроци, това си е почти фитнес в нашия случай  Laughing

# 265
  • София
Рися, естествено. Басейна е дълбок. Смисъл за вас не, но за малките си е достатъчно дълбоко.
А и както е писала abel, упражненията са за двама Simple Smile

Аз лично не бих оставила малко дете без надзор.
Когато пълня ваната у дома, и двамата се цамбуркат. Каката да наглежда дребен Simple Smile

# 266
  • пак там
Аз също не го оставям, и за мен си е интересно да сме двамата. Но в други басейни когато питах, ми отговориха, че трябва да е сам, затова трябвало да е по-голям.

# 267
  • София
Ако са индивидуални заниманията, т.е. треньор - дете, да.
В спортната палата и повечето басейни ги взимат от 5.
Бях питала за басейна на Принцес (Новотела), взимат от 3. Но не знам дали е родител - дете или треньор - дете. Предполагам детето не се оставя само.

# 268

Аз обаче завеси не видях нито миналия, нито този понеделник, но пък поставки за сапун имаше  Grinning

Даааа! Завесите се оказали неудобни и не функционални и ги махнали  newsm78  Joy

За мен също е неповторимо удоволствие да съм с малката във водата и да се забавляваме заедно. Аз избрах заниманията с Александра точно, защото учи майката как да тренира детенце и така всички са спокойни и много щастливи. Един прекрасен час за полезна съвместна тренировка Simple Smile

# 269
  • пак там
Понеже мисля утре да заведа малкия, та се роди още един въпрос в недоспалата ми и бавнозагряваща главица -

Трябва ли предварително да се обадим, да се запишем или нещо такова? Извинете, ако вече сте го обсъждали, просто нямам сили вече да изчитам цялата тема...

Общи условия

Активация на акаунт