Uraaa! Плуване за бебета!!!!! - 4-та част

• 86 157
  • 496
  •   1
Отговори
# 45
Някой знае ли кога ще затварят басейна в Банкя?

# 46
Бях се запалила да водя малката на плуване. Поинтересувах се доста (работя в сферата на спорта) и за мое съжаление се оказа, че никъде (в София, а и на други места) не могат да гарантират качеството на водата, тъй като масово се пести от препарати и ме посъветваха да не рискувам.
За по-големи деца няма проблем. Най-добрият басейн е в сградата на министерството на физическото възпитание и спорта. имат си треньори.

# 47
Бях се запалила да водя малката на плуване. Поинтересувах се доста (работя в сферата на спорта) и за мое съжаление се оказа, че никъде (в София, а и на други места) не могат да гарантират качеството на водата, тъй като масово се пести от препарати и ме посъветваха да не рискувам.
За по-големи деца няма проблем. Най-добрият басейн е в сградата на министерството на физическото възпитание и спорта. имат си треньори.
Ами по-добре попрочети малко по-назад в темите.
Препарати най-добре да не се използват. Ние водим децата в минерален басейн. А треньор за 6 месечно бебе не виждам как ще има.
За съжаление казаха, че ще затварят басейна за ремонт  Sad

# 48
  • На небето
Съвсем случайно попаднах на това клипче, много е сладко: http://vbox7.com/play:71ce4fd7

# 49
  • София
Прекрасно е Heart Eyes

# 50
Ах, нямам думи Heart Eyes

# 51
  • пак там
Момичета, моля за вашата помощ - в събота смятаме да водим дечко на басейн за първи път. Моля, кажете - освен памперс за басейн и пояс, трябва ли нещо да носим? И ако може да споделите с какви упражнения трябва да започнем (ще ходим на обикновен басейн, тоест без инструктор)?

# 52
  • София
Пояс не ви трябва Naughty По-добре разни дребни гумени играчки. И нещо за хапване, че след плуване огладняват Simple Smile

# 53
  • пак там
Пояс не ви трябва Naughty По-добре разни дребни гумени играчки. И нещо за хапване, че след плуване огладняват Simple Smile

newsm78 Защо не трябва? Ами ако, не дай Боже, го изпусна?

# 54
Щото ние тук нарочно ги изпускаме Wink

# 55
  • пак там
Може ли малко по-ясни обяснения?

# 56

newsm78 Защо не трябва? Ами ако, не дай Боже, го изпусна?

Как ще го изпуснеш бре жена? Това да не е риба да ти се хлъзне между ръцете? По-скоро да се изхлузи от пояса е по-опасно.
Не можете в обикновен басейн да почнете упражнения. Трябва да е минерален и без химикали!

# 57
Жалко е че на малко места могат да се водят бебоците да плуват. Баткото го водих след третия месец, но в басейнче с кинезетерапевт които се занимава с него, много му харесваше докато не почна да пляска с вдигнати краченца и да потъва. За съжаление сега с малката нямам толкова свободно време да го правя. Тогава като се интересувах на всякъде препоръчваха плуването за много полезно за развитието на бебетата. Който има възможност да ги води няма да съжалява.

# 58
  • София
Може ли малко по-ясни обяснения?
Доколкото знам, инструктурите по плуване смятат поясите за доста опасно нещо - вероятността с него да се случи нещо е доста голяма, и тогава бебето/детето ще е безпощно. Предпочитат децата сами да се научат да плуват и съответно да могат да реагират.

# 59
  • пак там
Става въпрос за пояс с крачета, от който трудно би се изхлузил. Което, естествено, не означава, че няма да го държа и аз.

Между другото, никой не ми обяснява какви упражнения можем да правим?

Общи условия

Активация на акаунт