кой е лекарят от ОБ-Варна, оставил жена да роди у дома???

• 9 374
  • 131
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте мамчета,

сега гледах по БТВ репортажа за майката, родила в къщи "благодарение" на безхаберието на някакъв лекар от ОБ-Варна, който с разкритие я е върнал у дома???

Аз самата раждах в болницата преди 3м и съм много доволна?

Как ли се е случило това???  newsm78

# 1
  • София
Така и не казаха.

Не само, че я е върнал, ами е и родила даже вкъщи. Добре че мъжът й не е бил паникьор.

# 2
  • София
айде сега да видим ще има ли наказани  Thinking

защо я е върнал с разкритие??? как така няма легла- като няма да й каже, че ражда ама няма легла и тя да си търси решение  ooooh!

ако беше станало нещо, кой щеше да е виновен  #2gunfire

# 3
  • Варна
Аз считам, че беше редно да кажат името на "лекаря" постъпил по този начин. Защото в Окръжна болница все пак има и добри специалисти, които не са длъжни да търпят негативи заради този некадърник. А и изникват много други въпроси като например след като са "нямали места" защо не я е изпратил в АГ- Варна/ където в крайна сметка бяха майката и бебчето/. А и много ме съмнява, че "липсата на места" всъщност представлява запазване на стаите за майки, които им предстои да раждат "с уговорка" /това си е мое лично мнение/. Аз си имам съмнение кой всъщност е този "лекар", но не знам дали е редно да го споделя тук.
И сега на майката и бебчето да пожелая много здраве и само щастливи моменти. За мен това детенце е родено с невероятен късмет и борбени родители, щом се е появило на бял свят след такива перипетии и усложняващи обстоятелства като липсата на лекари при увита пъпна връв. Много прегръдки за тях  Hug

# 4
Вече се чудех дали да не пусна тема тук, с нетърпение очаквам да разбера името на този "лекар". Търся в гугъл, но не намирам по- подробна информация.

# 5
Четох за случая в нета и ми се видя толкова невероятно, че си помислих, че е само някаква клюка.
Не е за вярване какви "лекари" съществуват.

# 6
  • София
Четох за случая в нета и ми се видя толкова невероятно, че си помислих, че е само някаква клюка.

Е да бе клюка.

# 7
Момичета, направо не е истина да се случват такива неща...А името на доктора естествено го спестиха-много е лесно да си анонимен в тая ситуация...Да видим що за резултати ще даде вътрешната проверка...Това наистина може да се случи на всеки-при тази практика да се връщат родилки с малко разкритие...Думи нямам просто-човек може на връщане от болницата и по пътя да си роди...  Shocked

# 8

Е да бе клюка.

Мда ... може би вече не трябва да ме очудват подобни истории.

# 9
  • София
според мен е редното да му кажат името, з-то както flufi каза, там има и много добри специалисти, на които това ще се отрази също  Sad

flufi ,

тя изобщо не е ходила в АГ-то, след като я връщат от Окръжна и са и казали да отиде на сутринта, тя се доверява на доктора и когато се прибират, започва раждането  ooooh!

# 10
  • София
според мен е редното да му кажат името, з-то както flufi каза, там има и много добри специалисти, на които това ще се отрази също  Sad

flufi ,

тя изобщо не е ходила в АГ-то, след като я връщат от Окръжна и са и казали да отиде на сутринта, тя се доверява на доктора и когато се прибират, започва раждането  ooooh!

Да, защото докторът бил категоричен, че няма родова дейност.  Mr. Green

# 11
  • София
nana77 ,

да, точно така, имала само 1см разкритие и той преценил, че няма да роди до сутринта и я върнал  ooooh!

ако тази мама прочете по някакъв начин мненията тук, нека пише, кой я е прегледал  #2gunfire

# 12
Не е интелигентно да се хулят лекарите без да се знаят подробностите. Защото едно раждане, което е трето или четвърто поред може да се случи и за 1-2 часа. Никъде не се споменава след колко време е дошла линейката - ами ако тези хора живеят далеч от Варна? И защо е тази истерия - ражданията у дома са нещо съвсем нормално в повечето европейски държави. В Англия, ако жената няма 5 см. разкритие не я приемат в болницата. Има много просто решение на този проблем: да се даде правото на акушерките у нас да водят домяшни раждания и да наблюдават нормална бременност(така е навсякъде по света). А нашите акушерки са с 4-годишно висше образование и са едни от най-търсените в Европа. Въпросът е дали докторите "ще пуснат кокала"???) Shocked

# 13
според мен лекаря просто не е разбрал че ще ражда , моя приятелка така беше върната от лекар от майчин дом като и беше казал че това не са родилни контракции и няма проблем ще си роди  след  14 дни на уговорената дата за секцио , след 6 часа познатата ми звъни на лекарката си която трябва да и прави секциото / то е второ секцио преди година и половина е първото/ и тя я вика веднага в маичин дом в 7 и половина сутринта и направи секциото по спешност защото беше тръгнало раждане . На мен ми казаха че ще родя след 7 часа най-рано , а родих след 2 часа така че понякога нещата тръгват по-бързо .

# 14
Не е интелигентно да се хулят лекарите без да се знаят подробностите. Защото едно раждане, което е трето или четвърто поред може да се случи и за 1-2 часа. Никъде не се споменава след колко време е дошла линейката - ами ако тези хора живеят далеч от Варна? И защо е тази истерия - ражданията у дома са нещо съвсем нормално в повечето европейски държави. В Англия, ако жената няма 5 см. разкритие не я приемат в болницата. Има много просто решение на този проблем: да се даде правото на акушерките у нас да водят домяшни раждания и да наблюдават нормална бременност(така е навсякъде по света). А нашите акушерки са с 4-годишно висше образование и са едни от най-търсените в Европа. Въпросът е дали докторите "ще пуснат кокала"???) Shocked

#Cussing out #2gunfire Sick #Crazy,

НИЩО НЕ ГИ ОПРАВДАВА,

ДОБРЕ 4Е Е ЗАВЪРШИЛО ДОБРЕ, 4Е БЕБЕТО Е БИЛО С 2 УВИТА ОКОЛО ВРАТЛЕТО ПЪПНА ВРЪВ ooooh! Whistling Crossing Arms

АКО БЕ6Е СТАНАЛО ЛОШОТО "ЛЕКАРИТЕ" ПАК ЩЯХА ДА ВИНЯТ РОДИЛКАТА 4Е  Е РОДИЛА У ДОМА СИ...ТЕ ПО ГРЪБ НЕ ПАДАТ ....ЛЕСНО:sick:

Общи условия

Активация на акаунт