кой е лекарят от ОБ-Варна, оставил жена да роди у дома???

• 9 391
  • 131
  •   1
Отговори
# 30
Ами ясно е , че някоя от страните лъже... newsm78
Ако родилката  доброволно си е тръгнала  ,защо ще вдига такъв шум сега , защо и  е да очерня доктора... Confused

НЕ ВИ ЛИ МИРИШЕ НА ПОГОВОРКАТА ,,КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА..."  Naughty Crossing Arms

# 31
За кой Уалид става дума - за този, който има кабинет в един блок над Чаталджа или за по-младия? Защото доколкото знам, може и да съм в грешка, има двама.

# 32
Хайде, хайде все докторите виновни, аз пък съм си имала работа с пациенти и ще имам така че, не винаги доковете са виновни и с 1 см. разкритие , какво раждане какви 5 лева? Има нещо гнило в тази работа, преекспонирват се нещата и то много

# 33
"Роси е убедена обаче, че д-р Уалид няма да бъде наказан, защото ще си измие ръцете с нея." Това е цитат от весник Монитор. Немога да повярвам че такива неща се случват как тогава ще станем европейци като си раждаме и децата вкъщи! Познавам семейството и се радвам че всичко е наред със сладкия Александър! При този д-р Уалид никога няма да стъпя!!!

# 34

Самата родилка от Варна каза по тв, че при прегледа е имала 1 см разкритие и са й поръчали да дойде на сутринта. Нека нормално раждалите да кажат за колко време са родили от това положение без системи и пр.

Второ раждане, същите обстоятелства (сантим разкритие, без системи), но с изтекли води - точно след 45мин бебето беше изплакало.
Казаха, че ако водите не бяха изтекли в болницата, вероятно съм щяла да родя вкъщи.

# 35
  • София
Какво ли не се случва в нашата държава?!  Shocked
Почвам да се чудя дали ще пристигна навреме в болницата като се реша за второ. Първо раждане - изтекоха ми водите и след 50 минути вече имах бебе. Преди това си ходех цифра време с 2 см разкритие, нито контракции съм имала, нито нищо. Докато чаках да ме заболи, взех, че родих  Laughing
Радвам се, че бебето е добре.

# 36
Хайде, хайде все докторите виновни, аз пък съм си имала работа с пациенти и ще имам така че, не винаги доковете са виновни и с 1 см. разкритие , какво раждане какви 5 лева?
Не ми е ясно, що говориш глупости или просто адвокатстваш на колегите си... Thinking
Два пъти родих по същият начин...Ами кви щях да ги къдря , ако някой малоумник беше решил , че с 1см.разкритие по-добре да дойда утре ,че може и другата седмица..ммммм!? doh
Ейй ,като почнете да се защитавате , мнооо дразните и най-вече отблъсквате потенциалните  си пациенти.... smile3512

# 37
Хайде, хайде все докторите виновни, аз пък съм си имала работа с пациенти и ще имам така че, не винаги доковете са виновни и с 1 см. разкритие , какво раждане какви 5 лева? Има нещо гнило в тази работа, преекспонирват се нещата и то много

ВЗЕМИ СЕ ПРЕДСТАВИ, 4Е ДА НЕ ПОПАДАМЕ НА ТЕБ комплексирано "доктор4е"...!!! #Crazy Crossing Arms

# 38

= На 4ужд гръб и 100 тояги са малко Money Money Money

# 39
Мале не така злобно само, вие като си нямате понятие от тези неща, поне не се обаждайте. То в този форум уникални глупости могат да се прочетат на тази тема. В друга тема прочетох, че матката била голяма 3,5-4 САНТИМЕТРА! И никой не защитавам, просто изказвам мнение, както всички хора по форумите. И без квалификации, кой комплексиран кой не... Хайде със здраве и следващия път като си давате "компетентното" мнение по медицинска тема, поне прочетете от някой учебник не от нет-а, за какво става въпрос

# 40
А на въпросната съфорумка, не ти пожелавам да стигнеш до мен, защото ако опрат така нещата, значи положението е много тежко

Последна редакция: пт, 24 юли 2009, 13:56 от La`Descarada

# 41
Мале не така злобно само, вие като си нямате понятие от тези неща, поне не се обаждайте. То в този форум уникални глупости могат да се прочетат на тази тема. В друга тема прочетох, че матката била голяма 3,5-4 САНТИМЕТРА! И никой не защитавам, просто изказвам мнение, както всички хора по форумите. И без квалификации, кой комплексиран кой не... Хайде със здраве и следващия път като си давате "компетентното" мнение по медицинска тема, поне прочетете от някой учебник не от нет-а, за какво става въпрос

Спорът ми тук е 4е в РБ масово не се прилагат и спазват правилата за добра мед. практика, и какво от това 4е някога В.М. ги е 4ела на книга Sick #Crazy newsm78
Сега ги 4ета в нета от бг мед.сайтове и нямат нищо общо с БГ реалност .... Crossing Arms ooooh! #Crazy

# 42
А на въпросната съфорумка, не ти пожелавам да стигнеш до мен, защото ако опрат така нещата, значи положението е много тежко, но ако някой ден стане не дай си Боже, ще има двойна експонация (шегувам се )

Аз се върнах от там където никой неиска да ходи /ада/, така 4е неможе6 да ме стресне6  Naughty

Колега на В.М. ни подари билет за мен и детето, но  Twisted Evil ме върна тук да изметем БГ от боклука  ooooh!

# 43
Ами заради това се учи 10 или 11 години за да се стане лекар със специалност, а не се чете от сайтове било то и медицински, и аз бях чела нещо в puls.bg и после като питах един доцент се оказа, че няма нищо общо с действителността. Всичко е относително, но просто да се дават квалификации и оценки на лекари и въобще на медицински персонал не е уместно, при положение, че има някакви факти, които са доста противоречиви.  Имаше едно мнение в тази тема, че в Англия с 5 см. разкритие ги приемат в болница съвсем нормално, пък и като е 1 см. не може да се предвиди с точност кога ще започне раждането, моята специалност е далеч от АГ-то, но си имам понятие. Просто се учудвам в друга тема, как може някоя съфорумка да пише, че педиатърката е препоръчала еди кой си лекар и тя първо да пита вас....  Shocked

# 44
  • в ябълковата градина
Който не е ходил в болница скоро, не знае за какво става въпрос  Money Money

Общи условия

Активация на акаунт