кой е лекарят от ОБ-Варна, оставил жена да роди у дома???

• 9 373
  • 131
  •   1
Отговори
# 120
Най-после млъкнахте. Крайно време беше.
И модератора не лиши от присъствие тук 7 дена. Не можем постоянно да вършим и да говорим неща, които да се харесват на околните. Всеки човек е отделен индивид, има собствено мнение и собствен поглед върху нещата. Просто нямаше смисъл в този сайт да се накърнява достойнството на почтен лекар.  Защо модератор не отпрати хора, които плюха д-р Уалид? Отпрати мен, защото защитавам арабин. Да, винаги ще го защитавам и ще остана негов пациент.
Прочетох, че в дадената болница родилки се отпращат не за пръв път поради липса на разкритие. Така, че Роси с тези показатели, щеше да бъде върната и от др. лекар. Но Вие тук сте си втълпили, че е лекарска грешка. Ок, аз нямам сили да споря с Вас и да Ви убеждавам в обратното.

Бъдете здрави и не позволявайте на нищо и никой да помрачи усмивката Ви.

Усмихни се! Животът може да бъде прекрасен.

С уважение: Севда Илиева   bouquet

# 121
  • Sofia

За мен този случай е приключил и нямам какво повече да коментирам тук.

Една добра идея е да помните творбите си.
Прочетохме двадесетократно мнението ви и като гост и като регистриран потребител.
Постигнахте чудесен анти-ефект за доктора си. Сега остава и да го осъзнаете.
Умереността понякога е полезна.
Не очаквам да разберете.

# 122
Най-после млъкнахте. Крайно време беше.
И модератора не лиши от присъствие тук 7 дена. Не можем постоянно да вършим и да говорим неща, които да се харесват на околните. Всеки човек е отделен индивид, има собствено мнение и собствен поглед върху нещата. Просто нямаше смисъл в този сайт да се накърнява достойнството на почтен лекар.  Защо модератор не отпрати хора, които плюха д-р Уалид? Отпрати мен, защото защитавам арабин. Да, винаги ще го защитавам и ще остана негов пациент.
Прочетох, че в дадената болница родилки се отпращат не за пръв път поради липса на разкритие. Така, че Роси с тези показатели, щеше да бъде върната и от др. лекар. Но Вие тук сте си втълпили, че е лекарска грешка. Ок, аз нямам сили да споря с Вас и да Ви убеждавам в обратното.

Бъдете здрави и не позволявайте на нищо и никой да помрачи усмивката Ви.

Усмихни се! Животът може да бъде прекрасен.

С уважение: Севда Илиева   bouquet

ТОВА САМО ПОТВЪРЖДАВА КОЛКО Е БОЛНА "ЗДРАВНАТА" НИ СИСТЕМА В РБ  ooooh! Crossing Arms

# 123
Е, айде стига де!
Какво е виновна здравната ни система, че болницата е строена преди повече от 100 години, и не е предвидена за град с над половин милион население и околните села?!
Малка е легловата база и това е! Стига сте плюли здравната система, лекарите и незнамощекойси..... Те са виновни за много неща, но не и за това, че в болниците няма места!

# 124
Е, айде стига де!
Какво е виновна здравната ни система, че болницата е строена преди повече от 100 години, и не е предвидена за град с над половин милион население и околните села?!
Малка е легловата база и това е! Стига сте плюли здравната система, лекарите и незнамощекойси..... Те са виновни за много неща, но не и за това, че в болниците няма места!

Поро4на е и здравната и съдебната система в РБ, и ЕС НИ ГО КАЗА !!!

Защо бягаш от истината така тъпо е.л.
newsm78 Money
Защото така ви/ти е удобно да злоупотребяваш И В ТЪЛПАТА ДА НЕ ТЕ ЗАБЕЛЕЖАТ... Money Money

Моралът отдавна е умрял за БЛС/БЯЛАТА МАФИЯ/, ТОВА Е ПРОБЛЕМА,НЕ ЛЕГЛОВАТА БАЗА:като отивам да раждам в аг болница, отивам за мед.помощ, А НЕ ЗА да полежа в ***** хотел.... Thinking Crossing Arms

Peace

# 125
Виждам, че много обичаш да плюеш по здравната ни система, и може би си имаш и съответните причини. Но не можеш така да обобщаваш. Изобщо стъпвала ли си в Родилното отделение на Окръжна болница Варна??? Ако не си, как можеш изобщо да коментираш ?!
Аз бях там миналата година и мога да кажа, че всички - от лекарки, до санитарки, бяха изключително любезни и внимателни. Въпреки мизерното възнаграждение, което получават като заплата за труда си.
Уважавам усилията им да си вършат работата както трябва, въпреки неудобните условия и съм им много благодарна за грижите.
Не търпя никой да се отнася неуважително към лекарите от конкретно това родилно отделение  Naughty
Особено пък някой, които дори не им е виждал и очите !

# 126
Виждам, че много обичаш да плюеш по здравната ни система, и може би си имаш и съответните причини. Но не можеш така да обобщаваш. Изобщо стъпвала ли си в Родилното отделение на Окръжна болница Варна??? Ако не си, как можеш изобщо да коментираш ?!
Аз бях там миналата година и мога да кажа, че всички - от лекарки, до санитарки, бяха изключително любезни и внимателни. Въпреки мизерното възнаграждение, което получават като заплата за труда си.
Уважавам усилията им да си вършат работата както трябва, въпреки неудобните условия и съм им много благодарна за грижите.
Не търпя никой да се отнася неуважително към лекарите от конкретно това родилно отделение  Naughty
Особено пък някой, които дори не им е виждал и очите !

ТУК не се ли разглежда ЕТИ4НО-МОРАЛНИЯТ ПРОБЛЕМ ЛЕКАР-ПАЦИЕНТ НА КОМЕРСИАЛНА ОСНОВА,  Money Money
КОЙТО ЗА ЖАЛОСТ Е БГ ЕЖЕДНЕВИЕ Thinking Crossing Arms Money newsm78

# 127
Ми не точно. Обсъжда се конкретен случай, с определен лекар, в определена болница.Иначе може и да си права, наистина в лекарската гилдия има много черни овци, както и навсякъде другаде. Но не може да се твърди на общо основание, че всички ченгета са корумпирани, че всички адвокати са мошенници, че всички блондинки са тъпи....
Във всяка област има и достатъчен брой съвестни професионалисти, и смея да кажа, че в това Родилно повечето лекари са такива.

# 128
Ми не точно. Обсъжда се конкретен случай, с определен лекар, в определена болница.Иначе може и да си права, наистина в лекарската гилдия има много черни овци, както и навсякъде другаде. Но не може да се твърди на общо основание, че всички ченгета са корумпирани, че всички адвокати са мошенници, че всички блондинки са тъпи....
Във всяка област има и достатъчен брой съвестни професионалисти, и смея да кажа, че в това Родилно повечето лекари са такива.

И ТИ СИ ПРОТИВОРЕ4И6 Mr. Green

РОДИЛКА В ТЕРМИН НЕТРЯБВА ДА СЕ ВРЪЩА У ДОМА...!!!

АЗ ЗАГУБИХ ДЕТЕТО МИ ТО4НО ОТ ТАКЪВ "КОМПЕТЕНТЕН" "аг д-р" ....
и за 2 години 4ух доста мнения от аг д-ри за ка4еството...
и затова се моля и боря да не го преживее друга жена... Tired

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 16:09 от GIULIA

# 129
Аз съм раждала в Окръжна болница Варна, много добре знам какъв е недостигът на леглова база, изписаха ни 48 ч. след като родих, защото имаше и близначета, а при нас всичко беше ОК. При първо раждане, родих половин час след постъпването, не съм запомнила колко ми е било разкритието. Не се намесвам в защита на д-р Уалид, т.к. изобщо не го познавам, макар че живея близо до МЦ с неговото име и все циганки ме спират да ги упътвам къде е. В случая мисля, че името на д-р Уалид се използва за да се прикрие болното българско здравеопазване. За съжаление животът ми поднесе много срещи с негови представители, които по мое мнение трябва да си върнат документите за такива като образование. И нека не се оплакват от ниски заплати, защото сумите които получават от пациенти многократно надхърлят тези, за които плащат данъци. Само че нека не се гаврят с живота и здравето на хората. Един от тях, на когото се наложи наскоро да лекува сериозно болното си дете при свои колеги се изтърва да сподели болката си, че състоянието на българското здравеопазване е като пакистанското. Ами щом го осъзнавате скъпи български "лекари" вървете да разнасяте пици на плажа, там може да сте по-добри, но не вземайте купища пари за да излъжете, че "лекувате" някого, а после да се окаже че сте сгрешили диагнозата, и не хвърляйте пепел в очите на хората "уволнявайки" колега от чуждестранен произход!

# 130
Мен със втората ми бременност лично доктор Козловски ме върна с контракции и 3см разкритие. Между другото имах уговорка с акушерка, отидох с нея. Но човекът каза, "пъхам си едва 2-та пръста, така че отиди се разходи". Ако бях искала щях да остана естествено.
Категорично за 1см всеки би я върнал. Повечето лекари завиждат на д-р Уалид, точно затова, че има много пациенти. Доколкото разбирам на родилката е казана, ако се увеличат контракциите да се върне, а тя си е търпяла силни болки в къщи, после и водите й изтекли. И тя си е стояла малко повечко от необходимото в къщи, не може при силни болки да си стоиш и да си чакаш. Съгласете се!
Моля дръжте се малко по-интелигентно, като има зададена тема пишете по нея, а не кой знае българки и кой не и какви ли още не щуротии. Пък тези, които говорят български си служат с 4-ки и 6-цип вместо букви.
А пък Вие Тати, би трябвало да възобновите добрия тон, или поне на мен така ми се струва  newsm78

# 131
Аз доколкото разбрах е д-р Уалид.

Общи условия

Активация на акаунт