Септември `09 - 33

• 11 312
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
malta, в prodavalnik.com ли не можеш да влезеш? А ти регистрира ли се там? Ако под форумско име и парола имаш предвид тези, с които си ругистрирана тук, няма да стане с тях. Това си е отделен сайт и изисква съвсем отделна регистрация.

keri_, не си единствена, аз съм по същия начин. Просто е ужас, само се местя от стола на дивана и обратно, слагам на гърба възглавница и какво ли не още, но пак не мога да си намеря място. През нощта беше същата история - ту се завъртя на ляво, ту на дясно и все не ми беше удобно. Да идва вече септември, че наистина не се издържа.

aguto, страхотни придобивки! Да ги ползвате със здраве! Между другото в този сайт си харесах доста неща, ти от него пазарувала ли си или ги взехте от някой магазин?

slanceto.com, радвам се че бебчето е добре, но за теста за гестационен диабет аз не мога да те посъветвам, тъй като не съм правила. Дано всичко е наред!  Praynig

Отивам да правя опити да сложа Хриси да спи, ама нещо ми се опъва та ще видим.  Crazy

# 106
kiarra от фирмения им магазин на тодор каблешков.. много любезни бяха.. даже ми натовариха нещата в колата Simple Smile

# 107
kiαrrα Благодаря. Аз опитвах да вляза с регистрацията от форума.

# 108
Лелеееее,колко сте изписали!Аз тия дни имам много работа и нямам време за писане и четене
Радвам се за всички видели бебенцата,че са добре.
Снимчици от срещата има ли?
aguto ,честити покупки!Страхотни са!
Аз като стана сутрин, много ме болят стъпалата,направо едва стъпвам и като се поразтъпча ми минава. А гърбът ме боли високо,където са дробовете,направо днес не знам как да застана

# 109
като стана въпрос за болежки - мен ме болят ребрата....заради бебето е нали? newsm78

# 110
aguto,страхотни неща сте взели,да си ги ползвате със здраве Hug.

# 111
  • София
като стана въпрос за болежки - мен ме болят ребрата....заради бебето е нали? newsm78

Да се надяваме, защото и мен от няколко дни започнаха да ме болят много. Като натъртени са.

aguto честити покупки, да си ги ползвате със здраве Simple Smile особено креватчето много ми хареса

# 112
Tочно ребрата ме болят  и мен.Сигурно е от изместването на центъра на тежест на телата ни

# 113
aguto, много сладурски нещица  Peace
Мен такъв световъртеж ме удари със ставането още, кръвното ми беше ок, от жегите ли нещо, не разбрах.Окопитих се към 11ч чак.

# 114
  • Бургас
Привет и от мен! Днес не съм на работа, защото ходихме с Краска на детски рожден ден на детенцето на една дружка. Много весело и приятно си изкарахме двечките- хапнахме и легнахме заедно. Тя обаче още нанка, а аз се пробудих вече.

По обед се обади докторката ми с 2 новини- да ми каже, че от 10ти е 2 седмици в отпуск  Shocked и втората по-хубава, че напуска държавната болница и в края на месеца ще режат лентата на новата частна, където каза, че ще раждам и аз!  Crazy Дано само типично по български не закъснеят с нещо и накрая да се окаже, че докито ми не работи за момента никъде, че ще откача съвсем.  Crazy

Тапетите ни нямало да са тук тази седмица пък ме сюрпризираха от фирмата, от която ги поръчахме. Исках тази неделя да приключим с детската, но явно няма да я бъде моята.

Иначе свекър ми ме изненада тази седмица, милия, и изпрал всичките ни килими и днес вече гледам насред тревата съхне количката освежена.  Mr. Green Голям ми е сладур!  Heart Eyes

Тази вечер ще имам нагости една приятелка, която живее от 13 години в Щатите и се чудя какво да готвя, че е вегетарианка.  newsm78 Някакви идеи за нещо лесно, вкусно и бързо?  Praynig

# 115
Спаначени кюфтенца!  Crazy

Иначе за новата болница, хем се радвам, че ще сварят, хем не знам защо, но моя доктор хич не е въодушевен от идеята да раждам там ... И аз не знам какво да правя. Сериозно! Sad

# 116
Привет и от мен Hug. Приключихме с разходките за днес. Мнооогооо жега бе... #Crazy  Радвам се че срещичката е минала добре , само кадето не виждаме снимки от нея Crossing Arms.... Не се ли снимахте????
Много се радвам за добрите новини на всички мами които са били на преглед...
Ние за сега сме добре , обикаляхме с таткото до сега в магазините за одеалца на бебека. Искам да ви кажа че тея хора са ненормални в някои магазини. Всеки си слага каквито си иска цени. Едно и също одеало го видяхме на 4 места на 4 различни цени и то с доста голяма разлика #Crazy newsm78.. немога да си обясня - уж един и същ производител , уж една и съща материя newsm78. На Софииските мами да кажа че бяхме в Домко  (по друг повод  не за одеало) и имаха страхотно намаление на бебешки одеала - 25 лв , ама доста дебелички, най различни цветове... , намалени от 50 лв. Ние ще се възползваме но ще е към края на месеца.
Това е за сега от мен. Да ви кажа че сега от 16 и 30 ще ни дават по БТВ в "Горчиво"- Даниела и Калоян сме ние- Гледайте ниииии  bouquet

# 117
LaDiDa, ето ТУК има доста вегетариански рецепти, може да си харесаш нещо Peace
dundito 2 , още от сега пускам БТВ да не взема да забравя, ще ви гледам на всяка цена Party

# 118
  • Варна
Здравейте,

Как са всички в тази жега?

Атракция и на мен много ми се вие свят напоследък, не само сутрин...Болежките от първия триместър се завръщат? newsm78

Да се похваля, запознах се с две мами от Септемврийките 09 на лекцията във Варна на 9 месеца...Bibsy & Bebeshondel :Много се радвам, че се видяхме на живо Simple Smile

Дундито: Ще те гледам и аз сега, добре че напомни... Simple Smile

до скоро! Simple Smile

# 119
LaDiDa,дай повече инфо за Ветрен,че аз съм при Ризова чак на 31.07на преглед,а знам,че тя ще е завеждащ родилно отделение.

Общи условия

Активация на акаунт