Септември `09 - 33

• 11 279
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Здравейте мами! Аз не можах да стигна до вчерашната среща, защото в 20,30 ч излезнах от кабинета на Димитрова и ми се стори късно, а отделно бях притеснена...
С две думи - Във вторник ще ме вкарват в болница за да ме наблюдават там. В патологията на 10 етаж Sad Да ме следяли, да ми направят изследвания и въобще да съм им под око. Бебетата са живи и здрави, кръвопотока им е много добър, околоплодните течности също, шииката затворена, НО Едното бебе е около 1900 гр ама другото само 1450 гр Weary. Вярно, че преди това каза, че не са се обърнали много добре и няма да е точна информацията, но все пак разлика повече от 20% в кг може да е притеснителна. Т.е не е проблем ако двете са малки или ако двете са еднакво големи, а разликата между тях не бивало да е толлкова. Едното бебе е с размери даже като за едноплодна бременност.Каза да не се притеснявам, но нали се сещата вече колко съм спокойна. Много се шашкам.. Shocked
Айде да не ви занимавам, защото май само на мимчето ще й е интересно. Няма да ви досаждам вече. Peace Всичко ще е наред Praynig

# 121
  • Бургас
Благодаря за рецептите! Мисля, че избрах!  Grinning

gorbi, wish, какво да ви кажа и аз! За мен няма значение къде ще е- искам само моята лекарка да си ме оперира. Аз лично към старата ни болница нямам грам забележка (като изключа санитарката Боби, към която имам органическа непоносимост от предния път). Та където е моята Добрева, там съм и аз! И при мен като при wish миналата седмица като бях на ЖК не звучеше никак убедително и ми каза- ще те оперирам в ОБ, а днес вече- "в новата болница ще си".  Rolling Eyes Единственото ми притеснение е да не стане така, че да тръгна да раждам в някакъв междинен период, в който не е нито на старото нито на новото място и да се окажа без нея.
Утре между другото на работата ми трябва да дойде Семир, за една среща с управителя, на която и аз ще присъствам и се надявам да стане въпрос за болницата като ме види с тумбака и да успея да измъкна най-достоверно инфо по въпроса.   Tired

bubara , всичко ще е наред! Ще видиш! Не се притеснявай предварително!  Hug

dundito 2, пускам телевизора да те гледам!  Peace

# 122

Това е за сега от мен. Да ви кажа че сега от 16 и 30 ще ни дават по БТВ в "Горчиво"- Даниела и Калоян сме ние- Гледайте ниииии  bouquet
ееееее,много бих искала да ви гледам,ама като съм на работа WhistlingНяма ли повторение?

# 123
LaDiDa,не мога дасе оплача от лошо отношение в Окръжна!Аз като лежах дори и хлебарки нямаше LaughingХайде подпитай утре и да пишеш.

# 124
bubara ,стискам палци всичко да е наред с бебоците Praynig Не се притеснявай,все пак това е апаратура и може да не са измерили точно,както и са ти казали всъщност.Ще си под наблюдение,за твое успокоение и всичко ще е ОК! Hug Hug Hug

# 125
 Joy Joy Joy
Санитарката Боби е като символ на родилно... Имам чувството, че от както тази болница е станала болница, тази санитарка е там и е вече като жива легенда. Много неприятна женица, въпреки, че сега ми е смешно, като се сещам за нея! Simple Smile
И аз ще чакам инфо от теб за Ветрен.
Не знам вас какво ви боли момичета. Дали кръст, ребра, гръб, колена ама мен мозъка май ме боли... Такива паранои и щуротии са ме обзели!  Crazy

# 126
  • Габрово
dundito 2 , гледам си ви и аз, ама големи сладури и веселяци сте  Wink

бубара, не се паникьосвай- сега видях в темата на юлките, че има едни родени близнаци с разлика 600 гр. в теглото така, че явно не е нещо необичайно, макар и да не е желателна тази разлика. Дано и другото бебче навакса до края  Praynig

# 127
  • София
Валката Бамба благодаря ви момичета. Наистина имах нужда от малко подкрепа  bouquet
Дундито много сте хубави и поне имаш лятна количка smile3521

# 128
Dundito,гледах ви!От трите двойки вие бяхте най-готинки!Жалко,че не спечелихте,но и този подарък,който получихте е хубав! Peace

Бубара,,не се притеснявай,всичко ще е наред с бебоците.Може да си навакса до рждането.

Аquto,честити придобивки,много са хубави!

# 129
Лелеее dundito, страшни терци сте и двамата. Ама много сте сладки. Аз малко накрая ви хванах, но все пак успях да ви видя.  И подаръкът ви е много хубав - със здраве и щастие да си го ползвате.    Hug

bubara, не се тревожи, ще видиш, че всичко ще е наред с бебенцата. Знам, че в такъв момент е трудно да запазиш спокойствие, но поне се опитай да мислиш позитивно. Стискам палци да е наред всичко.  Praynig

# 130
Бубара, това с мерките е доста относително. Не бързай да се шашкаш.
Аз откога съм си нагласила торбичката, че нали водите ми били малко и в 33-34г.с. щяхме да вадим беболина, пък виж ме ...още съм тук, че снощи и на срещичката бях. Успокой се, мила. Те така правят докторите- днес те плашат, пък утре ще се окаже, че не било толкова страшно.
Дундито, хванах ви накрая. Ама ти отива тая количка. .. Simple Smile

# 131
bubara дано всичко е ок  Praynig
dundito 2  страхотна двойка сте и излъчвате много позитивна енергия  Hug съсъ здраве да си ползвате количката

LaDiDa дано успееш да измъкнеш някво инфо...чакам с нетърпение

# 132
Здравейте мамчета!  Hug
Dundito тъкмо навреме видях поста та ви гледах и аз! Големи сладури сте!  Simple Smile
Bibo4e изпразни си кутията на лични да се уговорим за лекцията в събота.
Днес се видяхме с две мамчета на сбирката на 9 месеца и май имаме да наваксваме. Софийските съфорумки за втори път се срещат, а ние ще вземем да родим докато се наканим.  Naughty
За списъка на 1 стр. Биляна, гр. Аксаково
Лек и прохладен следобед на всички!   bouquet

# 133
Здравейте мамчета!

Днес ходихме да видим нашата Борислава. Докторката казва че е спокойна и засега е добре, наддава по малко и вече е 1840 гр., все още има малко жълтеница, но вярвам че скоро ще се оправи. Все още не ми дадоха точен отговор кога ще я прехвърлят в отделението за недоносени дечица. На мен много ми се иска да я кърмя, но тук не ми разрешават  Sad а доста време ще мине докато си я вземем вкъщи, дано да устискам със запазването на кърмата.
бубара  Hug всичко ще е наред!

# 134
rozalina Колко грама върна Борислава след като се роди?
Дано бързичко навакса и да можеш да си я гушкаш и кърмиш.
Некииии, как е Манос?

Общи условия

Активация на акаунт