Септември `09 - 33

• 11 162
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
  • Karlovo
Dundito гледах ви , страхотни сте двамата с мъжа ти  Grinning .
rozalina дано скоро да се гушкате в къщи .
Неки не е писала скоро, Манос трябва да е станал вече 2 килограма. Последния път малко му оставаше  Flutter .

# 136
Незнам точно колко е върнала, но се роди 1800 гр. Стискам палци бързо да наддава, направо нямам търпение вече да си я вземем

# 137
rozalina  пожелавам ти от все сърце скоро да сте си в къщи с малката Борислава и да си я гушкаш колкото искаш   bouquet

# 138
здравейте
как сте може ли да си пиша с вас на мен терминът ми е за 4 септември но АГ ми каза че може и по рано,може ли да ви попитам коя от вас ще ражда в окръжна защото аз мисля да раждам там.моля ви пишете ми колкото по наближава толкова по се страхувам.

# 139
petenceto_20 Окръжна не е ли в ремонт? newsm78

Добре дошла!

# 140
ми все още не.мисля че казаха в края на септември

# 141
Rozalina,много хубаво,че бебка е добре!Дано бързо да наддаде и да си я вземете! Hug

Добре дошла на patenceto_20! Hug

И аз си мисля за neky,не е писала! newsm78Дано всичко е наред с тях!

# 142
благодаря ви.можете ли да ме упътите за 4Д някъде моля ви много искам да си видя бебчо.моля ви ако някои знае да ми каже

# 143
благодаря ви.можете ли да ме упътите за 4Д някъде моля ви много искам да си видя бебчо.моля ви ако някои знае да ми каже
petenceto, добре дошла, ей сега ще те впиша на 1-ва страничка, само ако може да споделиш коя бременност ти е и знае ли се какъв е пола не бебчето Hug
 Колкото до окръжна, аз специално съм много скептична към тази болница - 1-во, че съм чувала лоши отзиви и 2-ро (то е на лична основа) и аз самата съм се раждала там и майка ми казва, че замалко да ме изпуснат, защото са ме издърпали с форцепс и са ми направили нещо на главичката, а после 4 дена не са ме показвали на майка ми - слава богу сега нищо ми няма, а и все пак това е станало преди 25 години, кой знае колко екипа лекари са се сменили оттогава, но моето отношение си е негативно.
Ето ти няколко места където можеш да видиш бебенце на 4D:
МЦ ФЕМИНА- София
Клиниката на МАЗНЕЙКОВА- София
Клиника на д-р МАРКОВ- София
Св. Лазар- София
Токуда- София

Уф забравих - bubara, миличка педставям си колко ти е притеснено сега - ще стискам палци всичко да е наред с бебенцата и двечките да са здравички Kissing Heart Вярвам, че всичко ще е наред!

Последна редакция: чт, 23 юли 2009, 19:52 от vesita007

# 144
много ти благодаря за адресите.
1 бременност ми е и по принцип ми казаха момиче но искам да отида на 4Д за да съм сигурна.

# 145
  • София; Дружбето
Уффф, цял де оправям един комп ooooh! що ли се наемам не ми е ясно

bubara, къде ще те приемат, може да се дигнем да те видим Grinning Щом трябва лежане, значи трябва, важното е бебчетата да са добре Hug
Аз имам ужасен хемороид, не мога да си седя на д-то Embarassed Незнам с какво да го лекувам, вече ми ида да се гръмна. Ако някой има някакви идеи моля да сподели
Нещо щях да пиша и друго и забравих Rolling Eyes
Сега навивам баба да вземе малката за една седмица с нея на Луковит. Стискайте ми палци да се съгласи. Хем милото ще оправи коридора, хем ще си почина малко

# 146
извинявам се че само ви притеснявам но някоя от вас ходила ли е на 4Д и колко парички да си приготвя горе долу, а и може ли сега като съм в края на 8 месец. моля ви пишете ми

# 147
  • пловдив
здравей petenceto и аз съм отскоро във форума ; моя термин е в края на септември вече ходих на 4Д обаче в пловдив струва 60 лв ; и да няма проблем че си в 8 месец ; колкото до страха недей давай го по смело newsm10

# 148
благодаря ти много.ти в кои месец беше като ходи на 4Д

# 149
  • пловдив
спомням си че беше 20 седмица - края на 5 месец

Общи условия

Активация на акаунт