Почитатели на Майкъл Джексън 4 - SMILE

• 35 201
  • 886
  •   1
Отговори
# 255
исках да попитам за събота- последно ние ли трябва да си носим балони?

# 256
исках да попитам за събота- последно ние ли трябва да си носим балони?

Да вссеки сам ще си ги набавя.

Четохте ли,гледахте ли това?

http://edition.cnn.com

http://www.tmz.com/

# 257
Момичета-имам огромна молба към вас! Имам малко заведение в което за сега имам само един плакат на Майкъл. Може ли някоя от вас която има време и желание да ми свали снимки на М.Д.(аз разбира се ще си заплатя услугата-която за мен е ОГРОМНА!)на диск,за да ги направя в фото и да им сложа рамки и тн...Искам цялото заведение да направя в негова памет! Вече направих някой текстове от песни,който също ще сложа в рамки и ще окича стените!Аз съм доста зле технически Embarassed Embarassed Embarassed и сама не мога да се справя! Моля ви ако някой се навие да ми пише ЛС! newsm51

Последна редакция: сб, 25 юли 2009, 02:14 от leidi_08

# 258
Защо сте толкова пасивни днес?!

# 259
leidi_08 браво за идеята! снимките от интернет ли да са? Аз мога да ти пратя, имам някои доооста големи. Освен това има един сайт mjjpictures.com там снимките са огромни, могат да се разширяват до до един нормален плакат, но имат воден знак и трябва с фотошоп да се премахне. Това не знам как да го направя, ако някой разбира от фотошоп... Аз по този въпрос ще се включа довечера,  че имам малко работа  Embarassed ако не бързаш..  Blush

# 260
  • Linz
Аз съм тук, непрекъснато следя темата без да пиша Peace

Тази песен ми беше от любимите навремето, а досега не съм срещала линк към нея (не че съм отваряла всички линкове де): http://www.youtube.com/watch?v=YFoLya5qt1w Simple Smile

Потвърждавам присъствието си утре в 18 baloni

# 261
Мдам, и аз усещам нещо такова.

Щях да питам - излезе ли някаква информация какво ще става с Невърланд? Уж щяха да го купуват и да го правят музей на М Дж, но нещата затихнаха май.  Whistling

# 262
Така съм ядосана!!!
Не се навиха да ми преместят смяната в работата утре и няма да мога да дойда, а исках Sad Цяла седмица почти им ревах, ноооо....непреклонни са Cry
Но няма пък да ме откажат и спрат поне  лично да го почета...обаче не намирам никъде балони с хелий. Confused Дали някоя от вас знае къде има такива балони в София, надути естествено? Мерси предварително за инфото.
Ох така ме е яд, но мислено ще съм с вас момичета и ще си пусна балончето над офиса в центъра утре Grinningстига само да намеря такова!!! #Cussing out

# 263

Аз от снощи пак съм се скофтила нещо, тежко ми е.

Аз да питам за утре - момичета във Варна, как ще се познаем от форума кои сме?

leidi_08
  прекрасна идея имаш. Поздрави за нея!

# 264

Щях да питам - излезе ли някаква информация какво ще става с Невърланд? Уж щяха да го купуват и да го правят музей на М Дж, но нещата затихнаха май.  Whistling

Аз нищо не съм чула или прочела за Неверланд.

Ех,"Farewell my summer love"...Aми тази,Рени?

http://www.youtube.com/watch?v=Qb2Rjoz7hZ0

# 265

аз цяла семдица спах в темата, днес трябваше и работата да си свърша Hug
утре имам убийствена програма - сутринта - гробищата
на обяд - Защитеното жилище
следобед - срещата с вас.
 Crazy

# 266
  • Под тепетата
Някой има ли информация вече къде е тялото на М.Дж.?А дано Невърленд да го направят музей,та поне някой ден да видим имението,което го е правило толкова щастлив години наред Peace

# 267
В най-горещия ден ти е такава програмата.  Confused
Момичета, хубаво ще се виждате, но утре (особено в Русе) се очаква температурата да стигне 40 градуса. Внимавайте!

# 268
В най-горещия ден ти е такава програмата.  Confused
Момичета, хубаво ще се виждате, но утре (особено в Русе) се очаква температурата да стигне 40 градуса. Внимавайте!
то и в софия горе-долу толкова се очаква Confused
Ах, температурата нямаше да ме спре, но тъпите началници... #Cussing out 

# 269
В Пловдив около 42.  Crazy

Четох нещо отвратително  ooooh! , че Принс Майкъл е наблюдавал смъртта на баща си, онзи д-р искал свидетел  Close

Тук сме, Лилиууу.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт