Домашна хлебопекарна Мулинекс

• 211 771
  • 242
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, искам да попитам някой правил ли е сметка колко пари излиза 1 хляб от хлебопекар на      /горе- долу/. Търсих подобен коментар но не успях да намеря. Интересува ме всички вложени продукти + тока, горе долу каква ще е стойността на хляба примерно на 900 гр. Благодаря предварително.   chef

# 166
  • Sofia
na 600 gr. okolo 55-60 st.

# 167
с какво брашно  newsm78

# 168
най обикновен бял хляб без нищо в него.

# 169
  • София
Момичета тази  машинка как е? http://www.technomarket.bg/products/09094127/moulinex-ow-310131 и дали има и някакви рецепти към нея или? Че се замисляме за купуване, четох хубави отзиви за мулинекс пекарните, но честно напълно нищо не разбирам, а модели има доста...

# 170
Супер е.  Има рецепти в книжката с инструкциите и има отделна голяма книжка с рецепти (които са малко по-така..  не са много рецептите де).

# 171
  • София, България
Здравейте, момичета,
имам едно питане: искам да направя хляб с маслини, но не съм голяма кулинарка Sad Та, имам модел, който прави хляб 700 и 900 гр., правя си ги основните рецепти без проблем, но за да добавя и маслини към белия хляб, трябва ли да коригирам количеството вода или мая?

# 172
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=24722.0 виж тук има рецепти, вкл. за хляб с маслини.

# 173
Момичета тази  машинка как е? http://www.technomarket.bg/products/09094127/moulinex-ow-310131 и дали има и някакви рецепти към нея или? Че се замисляме за купуване, четох хубави отзиви за мулинекс пекарните, но честно напълно нищо не разбирам, а модели има доста...
и ние на тази сме се спрели, изчетох доста и мисля че е добър вариант  Peace

# 174
  • София
мерси, но ние вече си купихме на панасоник и съм много доволна до тук от нея Simple Smile

# 175
Здравейте и от мен!
Имам хлебопекарна Мулинекс OW 500 от 2 месеца и съм изключителна доволна.
Преди  да започна работа с нея, аз също много четох и след като пробвах много рецепти, ще ви напиша една от тях, която е най-сполучлива:
В микровълновата загравам на 2 мин.
-1 чаена чаша с вода-320 гр.
с мерителната лъжичка поставям
-сол,малката лъжичка
-захар, голямата лъжичка
-2 с.лъжици олио и масло 2  бучки колкото орех
-брашно -София мел-екстра-500 гр.
/изсипвам 1/2 от брашното/
-суха мая 1 пакетче на д-р Йоткер, зелена опаковка
-след маята изсипвам остатъка 1/2 на брашното
Програмата си избирам-7 /за по неизпечена кора/ или 5  /тегло-750 гр./
Резултата ще ви го изпратя на снимка!
Успех!

# 176
Здравейте! Честит Празник на всички дами !   bouquet  bouquet  bouquet Получих моя подарък за 8 март хлебопекарна MOULINEX OW-310131. Мечтая си за такава отдавна и сега съм много щастлива. Прочетох тук, че към някой има диск, но към моята няма.Имам само книжка. Много ще съм щастлива, ако някой сподели диска си с мен. Мога да дам координати за да ми изпрати файловете от него. Ще помоля и за лесна първа рецепта, която мога да изпробвам. Благодаря!
Редакция: Момичета, този модел сега е на промоция с подарък ел, везна.

# 177
Моля за помощ. Пуснах я за първи път и то с рецепта за козунак. Проблема ми е, че не зная кога да го извадя  за да го сплета?Програмата е 6 за сладко тесто 3:20

# 178
проблема е ,че не си се запознала предварително с машината , с отделните цикли.  че не си прочела кога какво се прави. според мен проблем си е и че не си направила първо няколко хляба , а си се хвърлила на козунака.  Laughing

# 179
  • Sofia
Бонго не критикувай момичето. Няма време за това.
Мила около 2 часа преди края на програмата бърка тестото за последно и после можеш да го извадиш и сплетеш ако искаш. Ако не, ще бъде козунак с форма на хляб.

Общи условия

Активация на акаунт