Домашна хлебопекарна Мулинекс

• 211 762
  • 242
  •   1
Отговори
# 180
има време и за хвалене.  Joy
в този случай  не е  #Cussing out

# 181
четах книжката към нея, има и таблица, но никъде не пише подробно кой етап колко трае, а само пекането разбрах, че е 1 час. Да, не го извадих навреме, но пак се получи. Лично на мен вкуса на рецептата , която използвах не ми хареса. Нямаше вкус на козунак като купешкия. Но децата го излапаха Wink

# 182
Имам Мулинекс от ...2008 година!
За тези 4 години дали е почивала общо месец,акълеца и взимам,обаче много се скапват казанчетата и вече ще поръчвам трето  Whistling Решила съм ,когато се скапе  съвсем да си взема кенууд.При внимателен оглед се вижда,че перката не е закрепена по начина по който са поставени повечето-със силикон.На кенууда е капсуловано!
    Иначе е страхотен помощник,козунаците и хлябовете стават разкошни>не помня от кога не съм купувала такъв.
   Успех с избора!
И аз имам Мулинекс от април 2013, взела съм и здравето днес поръчвам трета тавичка. Прави чудесен хляб, но много бързо се скапват пустите тавички. С дъщеря ми живеем на един етаж и правя всеки ден по 1 хляб за двете семейства. Хляб не сме купували от магазина. В нея си меся тестата за козунаци и питки и си ги пека във печката. Компот не съм правила. Моята се и повреди на 1-та година и сега всичко и сменено, зъбчатките. Ще и взема тока още 1 година докато е в гаранция и след това ще си търся някоя по -евтина и тавичката да не е със силикон. Някой да има опит с модел на хлебопекарна с по-издръжлива тавичка.

# 183
Моята е Мулинекс и не виждам някъде да има силикон. Не виждам изобщо какво може да и се повреди на тавичката.

# 184
уплътненията бре душко. те не са от джелезо.  Joy

# 185
  • София/Благоевград
Имам Мулинекс от ...2008 година!
За тези 4 години дали е почивала общо месец,акълеца и взимам,обаче много се скапват казанчетата и вече ще поръчвам трето  Whistling Решила съм ,когато се скапе  съвсем да си взема кенууд.При внимателен оглед се вижда,че перката не е закрепена по начина по който са поставени повечето-със силикон.На кенууда е капсуловано!
    Иначе е страхотен помощник,козунаците и хлябовете стават разкошни>не помня от кога не съм купувала такъв.
   Успех с избора!
И аз имам Мулинекс от април 2013, взела съм и здравето днес поръчвам трета тавичка. Прави чудесен хляб, но много бързо се скапват пустите тавички. С дъщеря ми живеем на един етаж и правя всеки ден по 1 хляб за двете семейства. Хляб не сме купували от магазина. В нея си меся тестата за козунаци и питки и си ги пека във печката. Компот не съм правила. Моята се и повреди на 1-та година и сега всичко и сменено, зъбчатките. Ще и взема тока още 1 година докато е в гаранция и след това ще си търся някоя по -евтина и тавичката да не е със силикон. Някой да има опит с модел на хлебопекарна с по-издръжлива тавичка.

По-напред в темата съм писала, че и аз имам съсщия проблем с моята Мулинекс...Даже напоследък спрях да я ползвам, че тавичката пак е за смяна и като почне да бърка тестото стърже, т.е. пак е за ремонт  Sad

# 186

Къде има уплътнения?

# 187

Къде има уплътнения?
около осите бре душко.  Laughing
има 1 или 2 оси  които стърчат на дъното на контейнера. на тях се нанизват бъркалките. от външната страна тези оси се свързват по някакъв начин с моторчето (ел.двигателчето) и се предава въртеливото движение на осите, съответно бъркалките. тези оси за джелезни и за да не повредят алуминиевото казанче се слагат уплътнения. тези уплътнения спомагат и да не изтича течността от казанчето.
дано да съм бил ясен.   bouquet

# 188

Някой има ли хлебопекарна Мулинекс OW310L32 Кажете си отзивите  Hug

# 189
нямам , но е като всички останали.  меси , втасва и пече.  Joy

# 190
нямам , но е като всички останали.  меси , втасва и пече.  Joy
Е е  Laughing нали има там с една с две перки, с различни програми....  newsm78

# 191
от многото програми най-често изполваш 3-4.
според грамажа може да се ориентираш за бъркалките.  с 1  е до към 900 гр.  с 2 е над 1000 гр.
всъщност ти какво търсиш ?

# 192
от многото програми най-често изполваш 3-4.
според грамажа може да се ориентираш за бъркалките.  с 1  е до към 900 гр.  с 2 е над 1000 гр.
всъщност ти какво търсиш ?

търся качествен хляб, а не оцветените боклуци по магазините  Laughing и сега сериозно харесала съм тази защото има доста програми (15 бр.) става за 0,500; 0,750; 1000 гр. хляб.   Sunglasses

# 193
и аз сериозно  Laughing
броят на програмите е преди всичко реламен трик. както казах използваш не повече от 3-4.
относно грамажа - машината не може да усети колко грама си и сложила. или по-точно - машината с по-голям капацитет (грамаж) може да меси малко тесто , но за малката  по-голям грамаж ще и е трудно.
качественият хляб не зависи от машината , а от продуктите, които се използват.   bouquet

# 194
и аз сериозно  Laughing
броят на програмите е преди всичко реламен трик. както казах използваш не повече от 3-4.
относно грамажа - машината не може да усети колко грама си и сложила. или по-точно - машината с по-голям капацитет (грамаж) може да меси малко тесто , но за малката  по-голям грамаж ще и е трудно.
качественият хляб не зависи от машината , а от продуктите, които се използват.   bouquet

Благодаря за обяснянието   friendship

Общи условия

Активация на акаунт