Августинки 2009 - тема № 52

• 11 882
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
Честито бебче на Boiana_P! Да й е живо и здраво и много да слушка!

# 91
Честито бебче на Boiana_P. Да е здравичко и да радва мама и татко, а на мама-да се възстановява бързо.   bouquet

# 92
Честити нови бебчета! Да са здрави, да растат безгрижно и мн да слушкат мама и тати!

# 93
честито бебче на Бояна,да и е жива и здрава и много щастлива

# 94
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА БОЯНА! БЪРЗО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ НА МАМА!  newsm51 newsm51 newsm51 newsm44 newsm44 newsm44

# 95
Честито Лъвче на Бояна!! Първото ни лъвче е това!!! Да й е живо и здраво!
Сънчо, вчера минавах от там, можеш да стигнеш с кола до магазина, няма грижи!
Оф, в тази жега само в къщи стоя и вече ми е доста скучно.... вие как борите скуката? После ще искаме да си починем, ама няма да можем.. абе ..
Има ли вести от Петя???? В тях ли си е или е останала в болницата?  newsm78

# 96
Честито бебче на Бояна!!! Да е жива и здрава малката Калина, а на мама бързо възстановяване   bouquet  bouquet  bouquet.

# 97
Честита бебка на БОЯНА! Бързо възстановяване на майчето!

# 98
  • София
Супер, да е жива и здрава Калина, много хубаво име. На мен и Калин ми харесва, но мъжо му нъцки.
Ние още сме в колебания как ще се казва бебето.

Славенче, да беше от София можех да ти ушия някое и друго чаршафче, но си далечко.

Кенга, благодаря, ако не те затруднява може ли да ми премериш торбата, много се колебая.
Имам доста комплекти за по-голямо дете (от племенника), та тази торба може би ще я направя по-мъничка, да не я подгъвам много много.

Янче, мерси, много полезно инфо, те за затворения участък още миналата седмица го казаха, след като си ходила на 20-ти значи вече си е почнал ремонтоса.

Италиана, и на теб много тенкю.
Аз скуката я боря като се занимавам със 100 неща едновременно и си ги редувам като на всяко прекарвам по 5-10 минути. Примерно: малко интернет, порене на чаршаф, мъдро почесване, простиране на дрехи, разсъждения над куп с малки Ивайлишки джунджурии (сиреч топченца, мънистенца, играчки от детски списания, шнолки, фибки и какво ли още не), малко телевизия, малко четене не нещо си. Луда работа с една дума.
Нямаш ли си някое интересно четиво?

Я малко да разнообразя темата с тема за касови бележки. Ако не ви се чете - игнор и толкоз.-  Mr. Green
Става дума за кабелната ни Тиви към Евроком. Аз съм много подредена и всичките ми фактури, мактури и т.н. си ги редя по папки, щото често стават гафове.
Май месец мъжо отишъл да плаща кабелната и решил да се възползва от някаква промоция и платил 2 годишни такси - едната е за техните, другата е за нас. За нас е платил и текущия месец май, защото не можело текущия да влезе в офертата за годишния абонамент, нещо си такова.
Звънят ми днес от Евроком, че за юни и юли не сме си платили, казвам им, че сме платили до догодина, те ми казаха да си проверя.
Проверявам си аз и какво установявам:
Дали са ни 2 бележки - едната е касова и е за годишния абонамент за техните на мъжо ми заедно с месечната такса за май за нашата кабелна. Сумата е 260 лева примерно.
Другата бележка е тази от ПОС устройството на Евроком (платили сме с дебитна карта).
На него сумата е 540 лева, тоест очевАдно е платено още нещо.
Според вас при това положение дали ще вземат под внимание тази втората бележка. На нея си пише Евроком Кабел Халите, но нищо повече.
Аз ако не ни я признаят първо ще забравя за съществуването на тази фирма, второ - ще се допитам до комисията за защита на потребителите.

# 99
  • Ах, морето
Честито бебче на Бояна! Да и е живо и здраво!!  stork-girl

Сънчо, и ние сме така по отношение на името. Вече се притесних, че ще отида да раждам, без да сме избрали име.  Sad

# 100
Честито бебе на Бояна!
Как е родила? Всичко наред ли е?
Какво става с наша Петя? В болницата ли е?
Сънчо, определено са ви минали. Ако не ти признаят бележката веднаги пиши до КЗП. Peace

# 101
На мамче Боянче честито бебче Калина! Да папка и да расте здрава, а на мама - бързо възстановяване!

Долс, да не би да си яла диня?

Поли зо, значи наближава момента. Когато мен ме приеха, взимаха проба от водите и сипваха някаква течност, като се оцвети - значи си вътре и ще раждаш, но не е казано на деня или по-следващия. Божа работа.

Сънчо, леле какви занимания си намираш. Хареса ми за Ивайлишки джунджурии  Joy
намери бележка, защото със сигурност ще я искат, за да им докажеш, че е платено. Късмет, ако ли не Комисията за защита на потребителя

# 102
  • София
Пепеджийнс, и ти си имаш Даниелевски джунджурии, сигурна съм.
Бележка очевидно няма, но не сме обърнали внимание като сме плащали.
Аз предполагам, че някоя заплеска явно е пропуснала да щракне сумата, тя да се отрази в компютъра и да се пръкне касова бележка.
А в същото време си е дръпнала 2 пъти повече от банката.

# 103
  • София
danceto8008 добре че си писала на Петето,аз също си мислех,но все пак не ми беше удобно да я притеснявам! Друго си е като има новини за някого,па макар и оскъдни,да каже само че е ОК и някак ми е по-спокойно!
Навън е ужасно топло,стойте с и в къщи!
Честита рожба на Бояна!

# 104
Сънчо, не могат да ви минат  Grinning Плащането чрез ПОС е плащане чрез банка, там няма шест-пет  Grinning Просто отидете и им кажете те да си проверят и да си оправят проблема и друг път да внимават повече  Peace

Общи условия

Активация на акаунт