Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви промени настъпват в гърдите по време на бременност?
Какво може да причини болка в кръста по време на бременност?
Какво може да доведе до нисък хемоглобин по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви промени настъпват в гърдите по време на бременност?
По време на бременност гърдите могат да претърпят различни промени. Увеличението на размера и усещането за болезненост при допир са обичайни. Възможно е също така да се появи кафяв секрет и корички върху зърната. Тези промени обикновено не представляват проблем, но е важно да се консултирате с лекар, особено ако имате притеснения.
-
Какво може да причини болка в кръста по време на бременност?
-
Какво може да доведе до нисък хемоглобин по време на бременност?
Ниският хемоглобин по време на бременност може да бъде причинен от недостатъчен прием на желязо, което е от съществено значение за производството на червени кръвни клетки. Желязото се използва за създаването на кислород-пренасящи молекули. Лекарят може да предпише подходящи добавки или диета, богата на желязо, за да разреши този проблем.
-
Какво може да предизвика кафяв секрет по време на бременност?
-
Какво може да предизвика леко кафяво вагинално кървене след преглед за разкритие?
!
. Докато се къпах ми изпадаха някакви слузести прачета по земята и май ми се стори че и вода ми изтече малко, но не бях сигурна. Притесних се въпреки това и му викам на мъжа да идем за всеки случай до болницата да ме видят, и да не се чудя аз какво е било, дали трябваше да ида или не. Та пристигнахме ние в болницата към 8 вечерта и тия само като им казах какви съмнения имам и те ми викат оставаш тук и ме вкараха направо в родилното. Сложиха ми да мерят тонове и контракции, нахакаха ми една система физиологичех разтвор, кръв ми взеха, изобщо ошашках се. Контракции в началото нямах никакви, но след 15-20 минути почнаха и контракции, ама леки. Чаках повече от 1 час да дойде да ме види лекар, то имаше и други родилки де, дето май вече бяха към края, че как викаха не е за разправяне, и сигурно за тва чаках толкова, а и не бях спешна
Но явно моментът наближава
?Аз ходя по веднъж на ден,но вчера отидох 3 пъти,а днес от сутринта вече 2 пъти.Не,че има какво толкова,но нещо все ме напъва да ходя до 00
.