Маймунче,не се ядосвай бе жена,тегли една благословия и лягай да спиш
.Гледай си Ванито и да не ти дреме

!
.Както и на всички останали,дето живеят в къщи,в тези кутийки дето сме ние направо....гадна работа,особено сега лятото-всеки бръмчи отнякъде,чука,трака(ремонти
),покрай нас някой готви всеки ден на балкона си,и вкъщи като отворя балконската врата смърди,не се трае
,да не говорим че и прането си не простирам там понякога по тази причина.Но както и да е.Аааа,и като направим купон(купон е силно казано,но като се съберем с приятели,имайки впредвид че децата са си вкъщи),често идва полиция,макар че не вдигаме чак такава аларма
,просто имаме много ''добри'' съседи
.На тази забележка направо бях онемяла.А и последно,да ви разсмея-Сашко като беше бебе-тези същите дето им пречат играчките ни,ме питаха знам ли как се гледа бебе
.Милите,да ги съжалиш
.Та така,оплаках се.Затова-къщичка с дворче,там е истината 

и от мен за новата темичка. Здравейте на всички. Ох, добре, че и ние сме в къщичка с дворче и като е по-прохладно сме на вън, а като стане жега веднага скачаме вкъщи. Взех на бебока градинска люлка и той много е щастлив в нея. В тези жеги не ми се и мисли да излизаме към центъра и морската. Напоследък се е научил да прави едни муцуни... хапи си езичето, защото го сърбят венците и е много смешен ето : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=403066 
, само термометъра оправя положението . Тони не беше акъл 7 дни и повече не го чаках . О забравих и капки му давам Био Гая е няма оправия

Нямаше поражения , само едни доста окосмени чаршафи
Учудих се , понеже все като види Тони и идва да му души краката 
non-stop. ю
Сега не смее да каже нищо, сигурно той е говорил с нея... Но аз по принцип съм я дистанцирала тактично от мен и детето и ми е супер...
Когато иска да идва в къщи й казвам, че излизаме и цял ден сме навън... Когато ми се обади да дойде при нас в морската градина й казвам, че съм с приятелки и не е удобно...
Зимата, обаче, как ще се отървам незнам..................като се седи повече в къщи, а тя живее през два блока от нас
И без това колкото пъти вземе детето то се къса от рев при нея/ явно и то не я понася/, а при другата си баба се смее и гука 
, а първата ще я оплюя как си трябва дано си вземе бележка и се попромени, че ми спря тока снощи и днес.
Бори се с мен и ме налага, дере се до посиняване и не ще и не ще. А е гладна. Снощи поне цокна малко и с повече разнасяне заспа. През нощта се събуди в 3, нацока се, и пак до 8 докато станахме си е сукала без възражения 1 - 2 пъти. Като се оправихме за разходка не пожела, през цялата разходка се дра в количката
, на връщане не издържах и я гушнах и така естествено млъкна. 

В пощата тая ми ти госпоИца като ревна с едната ръка я друсам , а с другта попълвам пощенски запис
А връщането беше ад - в количката се дере до пресиняване , като я взема в ръцете едвам бутам количката по бордюри, тротоари, дупки , коли , хората по улиците ме гледат все едно я коля , като прибавим и 40-градусовите температури се зарекох че с нея сама на разходка повече не излизам
Ноооо вярвам знаете за какво ви говоря 

)

/, но според мен не и давай АМ, тя като е гладна - ще види зор и ще цока, къде ще ходи, нали досега е цокала само от гърда!
)

и
за темата.
, та ни подлудяват.
Така и двете ти ръце ще са свободни. ако "нещо" се случи.
, накрая чак само пяна и жълта водичка акаше.
Аз ги сапунисвам и мия при всяко къпане, после ги подсушавам... До сега няма признаци да я болят. Ще кажа на педито да я види по-добре като отидем на 06.08, за втората Пентаксим.
, Филип
и Ивайло