Навън и у дома, греят красиви АПРИЛСКИ слънца!

• 14 986
  • 297
  •   1
Отговори
# 15
Олче   bouquet
Маймунче,не се ядосвай бе жена,тегли една благословия и лягай да спиш  Simple Smile .Гледай си Ванито и да не ти дреме  Wink

# 16
                   Добро утро,момичета!

Олче, за новата освежена темичка  bouquet!

Ееееех,Дея как ви завиждам за къщата и двора,това е мечтата ни един ден и ние да си имаме-и аз бих висяла само там Laughing.Олче,и вие в кюпа на тези на които завиждам за кефския живот далече от панелките Whistling.Както и на всички останали,дето живеят в къщи,в тези кутийки дето сме ние направо....гадна работа,особено сега лятото-всеки бръмчи отнякъде,чука,трака(ремонти pironi),покрай нас някой готви всеки ден на балкона си,и вкъщи като отворя балконската врата смърди,не се трае ooooh!,да не говорим че и прането си не простирам там понякога по тази причина.Но както и да е.Аааа,и като направим купон(купон е силно казано,но като се съберем с приятели,имайки впредвид че децата са си вкъщи),често идва полиция,макар че не вдигаме чак такава аларма Sick,просто имаме много ''добри'' съседи Twisted Evil.На които пречи дори и детето като играело и падали играчки по земята,много се чувало #Crazy.На тази забележка направо бях онемяла.А и последно,да ви разсмея-Сашко като беше бебе-тези същите дето им пречат играчките ни,ме питаха знам ли как се гледа бебе Mr. Green,защо ревяло така нон-стоп Close.Милите,да ги съжалиш ooooh!.Та така,оплаках се.Затова-къщичка с дворче,там е истината Grinning

A,щях да забравя-Олче,предлагам да изтипосаме Елина на първата страничка,където са:''На-високо бебе'',''Най-тежко бебе'' и т.н.,за нова номинация-''Най-фешън бебе'' Flutter Heart Eyes Hug

Последна редакция: чт, 23 юли 2009, 08:21 от *dessi*

# 17
Олче   bouquet и от мен за новата темичка. Здравейте на всички. Ох, добре, че и ние сме в къщичка с дворче и като е по-прохладно сме на вън, а като стане жега веднага скачаме вкъщи. Взех на бебока градинска люлка и той много е щастлив в нея. В тези жеги не ми се и мисли да излизаме към центъра и морската. Напоследък се е научил да прави едни муцуни... хапи си езичето, защото го сърбят венците и е много смешен ето : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=403066

# 18
  • not found
Колко имам да пиша . Снощи писах , писах , писах и накрая като съм го пратила някой е писал с мен , а аз не съм обърнала внимание и махнах страницата  ooooh!
Сега на кратко - Тони не ще да ака , какво ли не правя , то Дуфалак ли не беше , то ошаф ли / нали се сещате само сокчето / , то и само супи ядях 1 седмица  Sad, само термометъра оправя положението . Тони не беше акъл 7 дни и повече не го чаках . О забравих и капки му давам Био Гая е няма оправия  ooooh! ooooh! ooooh!
Сега другото , до вчера бяхме на село , но трябваше да се преберем по-рано , защото Шона / нашето куче , което живее в двора / влизала в стаята ни  ooooh! Нямаше поражения , само едни доста окосмени чаршафи  Laughing А най-странното е , че на Тони не е пипнала нищо  Peace Учудих се , понеже все като види Тони и идва да му души краката  Laughing

За къпането аз го къпя всеки ден , даже по няколко пъти с вода и веднъж с шампоан  Flutter
Маймунке, защо не говориш с мъжа си и двамата не решите кога да кръщавате детето ?
За ушите не ги мокря , старая се да не влезе вода вътре  Wink

# 19
Олче,мерси за темичката.Относно Елина,просто нямам думи. Страшна мадама! Присъединявам се към предложението на *dessi*

*Dessi*, и ние сме така със съседите.Само дето, в допълнение на всички манджи,миризми и ремонти през деня, си имаме и постоянно нощно рандеву отгоре!То не е трескане,не е блъскане,шамаросване,крещене,щото те наште съседи си падат "Леко омагьосани"Wine Glass cheers bambam fight non-stop. ю

maimunka и нашето бабе иска да се фука,затова сме и на гости малко по-дълго,докато е почивка.Един вид на село,въпреки,че пяак се прескачаме в апартамента ( в София де,ама в друг квартал). Поне помага милото майче Heart Eyes

Дея, джипа си е джип ( моята мечта ).Пожелавам по-скоро да продадете старата и да се кефите на нова!
Jylieta, Какво става с Тони,измъчи се това детенце?!

А пък при нас едната щерка го закъса  с оченце, постоянно сълзи има и гурелчета,мисля да не конюктивит,ама не сме ходили до педите,щтото тя е егати и човека,като идем, все едно супата с вилица си и изял,а не и това работата!Хайде и аз се понаоплаквах
Лек ден!

# 20
Здравейте и от нас в новата темичка!!! Ние сме добре, рядко се включваме заради разходките и другите ангажименти... Във вторник бяхме на консултация и Андреа е качила 800 г, сега е 6 кг... Лекарката ми обясни, че вече започвали да качват по-малко... Но като гледам много петмесечни бебета са колкото нея... Редовно хората ме питат: "На пет месеца ли е?" Shocked И аз започнах вече да гледам такива бебета, иначе не ми беше правило впечатление.
Маймунке, моята свекърва се беше опитала да се намеси, когато Андреа беше на 10 дни и поговорих сериозно с мъжа ми. Crossing Arms Сега не смее да каже нищо, сигурно той е говорил с нея... Но аз по принцип съм я дистанцирала тактично от мен и детето и ми е супер... Peace Когато иска да идва в къщи й казвам, че излизаме и цял ден сме навън... Когато ми се обади да дойде при нас в морската градина й казвам, че съм с приятелки и не е удобно...  Naughty Зимата, обаче, как ще се отървам незнам..................като се седи повече в къщи, а тя живее през два блока от нас Thinking И без това колкото пъти вземе детето то се къса от рев при нея/ явно и то не я понася/, а при другата си баба се смее и гука Peace
Може да са малки човечета, но и те разбират при кого им е добре  Hug

# 21
  • София
Благодаря за комплиментите за мадамата и темата. Последната още я попромених  Blush, а първата ще я оплюя как си трябва дано си вземе бележка и се попромени, че ми спря тока снощи и днес.

Не ще да цока... Sad Бори се с мен и ме налага, дере се до посиняване и не ще и не ще. А е гладна. Снощи поне цокна малко и с повече разнасяне заспа. През нощта се събуди в 3, нацока се, и пак до 8 докато станахме си е сукала без възражения 1 -  2 пъти. Като се оправихме за разходка не пожела, през цялата разходка се дра в количката  #Cussing out, на връщане не издържах и я гушнах и така естествено млъкна. Twisted Evil Вкъщи пак реееев, рееев, не ме иска, борихме се половин час, не ще и не ще. Направих и АМ и го изцока. Shocked Сега пак мрънка. Незнам стачка ли е, какво е, но ако ми спре кърмата заради нейният инат ще се мятам незнам откъде. Sad
Пак мрънка, после ще дописвам. ooooh!

# 22
  • Пловдив
Айде и ние с Елица да се разпишем в темата, за която благодарим на Олче   bouquet
Вчера бяхме на консултация - 5300 гр, 60 см . Трябваше да сложим втория Пентаксим , но поради факта че сестра ми се разболя от Варицела, после племенничето ми , а накрая баба ми от Хепес зостер (който се предизвиква от същия вирус) а ние бяхме последователно със всички тях в контакт , я отложихме за  незнайно кога  Thinking
Като ви чета явно всички (или поне по-голяма част от бебоците ) искат да се разнсят - аз оня ден трябваше да отида до пощата (за да й взема активната гимнастика която бях поръчала - уж за да постоява мирна) ей Богу това си беше живо изпитание за физиката и най -вече психиката ми  ooooh! В пощата тая ми ти госпоИца като ревна   с едната ръка я друсам , а с другта попълвам пощенски запис  #Silly  А връщането беше ад - в количката се дере до пресиняване , като я взема в ръцете едвам бутам количката по бордюри, тротоари, дупки , коли , хората по улиците ме гледат все едно я коля , като прибавим и 40-градусовите температури се зарекох че с нея сама на разходка повече не излизам  Naughty Ноооо вярвам знаете за какво ви говоря  Mr. Green
L.V.    , Жабче - много са ви сладки госпожичките - на мен близначетата са ми слабост и мечта  Heart Eyes
Jylieta много съжалявам че Биогаята не ви е помогнала , когато ти казах за нея искренно се надявах да ви разреши проблема , че е много тъжно да гледаш как се мъчи млкото човече  Sad

Ох , някой пак наддава вой - все така си яде на 2 часа през деня (вечер прималко повече късемт изкарва 3 часа  Crazy )

ПП Олче и Елица така се мята и се опитва да ме пребие с ръцете и краката докато я карам да суче , но аз прилагам сила (понякога доста признавам си  Twisted Evil ) и в крайна сметка надделявам . Не знам дали и доколко е правилно ама виждам че й се яде ,а пък се мята в ръцете ми като риба на сухо и ще не ще я прритсикам към мен и тя започва да суче , къде ще ходи  Laughing

# 23
Здравейте, мами!Първо да се похваля, че моята принцеса Стефания днес става на 3 месеца!Честити 3 месеца на Ивайло на Мара каси и на Филип на Чоколина!!!Да са ни живи и здрави слънчицата!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
[/color]
Деси, егати съседите, що за идиоти?Май те не са гледали деца!
Олче, какво му става на това дете?Дано отмине това положение!Много странно, сигурно е нещо временно!Аз да не давам много акъл, че се провалих с кърменето/щом дохранвам Tired/, но според мен не и давай АМ, тя като е гладна - ще види зор и ще цока, къде ще ходи, нали досега е цокала само от гърда!
Ji_Ji_Ji , и на нас разходките навън май нещо не ни кефят много!Пробвай да смъкнеш сенника на количката, за да зяпа дърветета и какво там има наоколо, Ния само така мълчи, иначе се почва дрането!
За свекървите, какво да ви кажа!От нашата не мога да се оплача, но вкъщи като дойде нищо не барва, ама нищо!!!Само за гладене - да!А и те винаги идват заедно със свекъра!За чистене или готвене - абсурд, никога, а и аз вече не се и надявам!И Ния реве те като дойдат или ние като отидем, не ги тачи много, ама и тях много не ги бива по успокояването и играта с нея, но при моите родители се скъсва да пее и играе! Laughing
Оф, сега пак се събуди!дремна точно 20мин и това е!Откапа ми гърба да я успивам!Снощи заспа в 23.30ч., голямо магара е!А и цял ден не беше спала, само сутринта!От къде вадят тая енергия тия деца, не ми е ясно!Отивам, офффффф!

# 24
  • Варна
Добро утро!  Mr. Green (ние в толкова ставаме всеки ден Crazy)

Ето една почерпка от нас за третата месечинка на Пипо:

Той днес доказа, че е пораснал, като хвана за пръв път играчка. Grinning Heart Eyes

Честит празник и на Стефания на princessa raia и на Ивайло на mara casy!!!  Hug

Олче, много кофти - дано е нещо временно. Rolling Eyes И Пипо ме налага понякога, а напоследък се е научил да премята ръката си върху носа си и не може да диша, докато суче - затова и аз, като zinaida, прилагам малко сила и му я държа с моята ръка.

*dessi*, какви са тия щуравите съседи! ooooh!

L.V., дано скоро се оправи оченцето на едната ти красавица! Peace

Да се похваля, че, благодарение на диетата, която спазвам, успях да сведа излишните килограми до 8. По време на бременността качих 26 кг., от РД излязох със 7 кг. по-малко, т. е. до момента, за 3 месеца съм свалила 11 кг. Sunglasses

# 25
Честита месечинка на слънчицата Стефания,Филип и Ивайло!

# 26
Много благодарности на Деси и Чоколина! Hug
Ния днес нещо е много крива, само мрънка, още нищо не съм яла! ooooh!
Пак дрискахме яко зелено! TiredОф, не свършват мъките с 3-те месеца! Tired

# 27
Олче и от мен   bouquet и  Hug за темата.
И моята щерка се дърпа така от цицата, но обикновено след като сме били на гости или около много хора.
Аз също се присъединявам към отбора мами с къщи с двор, гоним сянката по цял ден в двора, до фонтанчето ни. Само че като искам да спи по-дълбоко и по-дълго я вкарвам с количката в кухнята и пускам аспиратора на макс. И при нас се чука и трака понякога отвсякъде и на двора спи максимум 20 мин. без да се буди. Сега нали е сезона на стоварване и рязане на дървата за зимата.. #2gunfire  Crazy , та ни подлудяват.
За сега нямаме проблема с рев в количката, но аз винаги си имам едно на ум и като излизаме дори на гости или на разходка, винаги слинга е с мен в багажника на количката.  Wink Така и двете ти ръце ще са свободни. ако "нещо" се случи.
Вчера ви я наклеветих, че не е акала от 5 дни и днес "о, чудо" сменихме три памперса за час и половина  Laughing  Rolling Eyes  Joy , накрая чак само пяна и жълта водичка акаше.  Rolling Eyes

Абе аз чак сега чувам, че ушичките се вардели  doh oops Аз ги сапунисвам и мия при всяко къпане, после ги подсушавам... До сега няма признаци да я болят. Ще кажа на педито да я види по-добре като отидем на 06.08, за втората Пентаксим.
Това е за сега от нас, много ми е послушна дущицата...а кога ще успея да й кача снимки не знам... Rolling Eyes
Мога обаче да ви я покажа на клипче как си пръцка с устичката  smile3532
http://www.youtube.com/watch?v=WcNKtP9W2Sw

Честита месечинка-тринка на зайчетата Стефания newsm51 , Филип smile3525 и Ивайло smile3525

# 28
  • Варна
Julieta ние също се запекохме от Биогайа, може да пробваш да го спреш за няколко дни. На нас педито ни го исписа за диарията Laughing.
Баткото е болен от "ясленски" вируси и всички вкъщи се изредихме да кашляме.
Проблем със заспиването в количката и ние имаме и не съм открила още разрешение.
Още не сме почнали пентаксимите, че все някой кашлюка и не ми се рискува излишно.

Хубав ден на всички мами и бебчовци.

# 29
Олче не сте само вие така със сукането. И моето овне прави така напоследък. Хем е гладен, хем се фъчка. Няколко пъти го дохранвах с  кърма от шишето - тогава си цока. Страх ме е да не се отбе и затова какви ли не фокуси правя да се задържи максимално много на гърда... то обикаляне, дондуркане... ужас. Само сутринта в 6ч. се държи по-нормално. А пък и зъбите.... много го мъчат, белеят се , но още не могат да избият. Само да ме докопа и така ми захапва брадичката...
С акането и ние сме зле. Вече трети ден не е акал. За сега сме само на кърма. Според вас добре ли е да се дава сок от диня и пъпеш? С първото започнах с морков и ябълка. 

Общи условия

Активация на акаунт