Проблемът е- едно бебе с много баби. А в цялата фамилия май пак на мен и на мъжо ще се пада честта да се размножаваме в обозримо бъдеще. Брат ми е много малък, а зълвичката почва да става много голяма...
Престоят с баби, дори и със собствената ми майка, е стресов, повече за мен, малко и за бебето. Когато съм сама с него, съм много по-настроена към сигналите му. Разбирам кога му се пишка (ЕБХ за момченца е голямо забавление, защото си имат чучурче:), по-лесно успокоявам бебешките нервички. Когато някоя баба кръжи наоколо, винаги е готова с "диференциална диагноза" защо бебето плаче. Постоянното внимание пък го разярява. Аз почвам да не разчитам толкова добре сигналите на бебето.
Затова два дни беше голямо разнасяне на бебето, но- на ви сега внуче.
Ей, много голям фен съм на Хари Потър
. За да гледам филма на голям екран, направих следните (не много приятни) неща: 1. Изцедих мляко за следващото хранене. 2. Поверих слънцето на бабите. Филмът е много як, изобщо не е детски, има елементи от японски хорър (сцената с прокълнатата огърлица) и някои откровено гнусни моменти (инфери- водни зомбита). Да не говорим за неповторимото екранно приствие на Алан Рикман
. Относно уроките- откакто станах майка, разбрах историята с Хари Потър. Не уроки, и зъл магьосник мога да сразя с поглед:) Мда, ей сега се чудя какво да правя с тялото, както и с една любвеобвилна боа. Затова пък си имам стилен медальон със сребърна змия, някакъв пръстен, една хубава златна чаша и една корона.

Нещо се казва напитка "Инка" струва само 1.20 ст. изцяло от натурални съставки, основно от цикорий, който е много добре действа и на перисталтика. Давам го и на Маги, и тя много доволна, че пие "кафе"!
Даже така се е научила да се оттласка с крака ряско назад и се измества много.Оградила съм кошарата с едно одеало да не си удари главичката от те подскоци.
Но щом казваш че не е добре няма да го повтарям.
Коя мама беше като нашето положение да сподели какво става?
Завеяна работа , като че ли аз не знам какви снимки съм слагала 
Дано да съм успяла да опазя Иван, уж за сега е спокоен и здрав. Утре ще ходим да му слагат противохепатитна ваксина и ще го изтеглят и измерят официално.
. Аз дори конче не съм вързвала... А пък и Габи все повтаряше, че като й леем куршум ще се оправи, та решихме първо това да направим и, ако се оправи да не ходим на психолог. Засега още няма да казвам как е, нека мине малко време.
Много ме е срам, моля ви не ме съдете!Много притеснения ми се събраха с детето - покрай тия страшни колики и уплахата, че ми било малко детето и дохранването, всичко много ми се отрази, защото всичко ми се събра накуп...Но мисля че не й вреди на Ния чак толкова много, т.к. вече почти не я кърмя, имам кърма, ама тя вече не ще да яде повече от 5мин и понякога даже пропускам кърмене, за да може да има повече налягане в гърдите и така да не се откаже толкова бързо!

.Отива в друга стая и купона е пълен-в кухнята си играе с приборите и чиниите,дърпа стол,качва се на мивката и се почва
),като види вода и откача туй мойто дете
,чука постоянно по вратите,откъдето мине светва лампите,вади чаршафите от раклата и се омотава целия-бил духче