Вики вече е по добре на привършване на антибиотика сме но баткото се влошава и не знам дали няма да стане омагьосан кръг да се разболее отново.
Моля ви дайте съвет как да спрем нощото хранене. Май малко останахме тези дето бебоците им ядат и вечер. Ние почивка нямаме ядем денонощно на 3 часа. Понякога почива сутрин. Ето днес последно яде в 9 а още не се е събудил (е люля се на люлката и там спи ) (ама не знам без тази люлка после какво ще правя
)Вики вече е около 8кг направо кюфте (дето вика майка угояваме си го за коледа) и е хубаво да понамалим малко яденетата. Носим дрешки от6-9 м иначе не е много в см-ри.
Смеем се на глас и обикаля леглото но още му е трудно да се завърти (ами как като д-то тежи
)Ние за около седмица сме на вилата при нашите че боядисваме у дома. Тука голям кеф въздух прохлада климатик не ни трябва а и гледката си е направо към морето много отпускащо .
sunshine_74 - наистина си беше страшничко снощи ние имаме щети по доматите
и др.L.V. - голяма красота. Големи сладури

Хайде приятно изкарване на всички които ще почиват

Емо а кърма ли е ? Ако да Айла беше казала , че може и бе водичка . Аз лично месец , може и повече не съм му давала нито вода нито чай нито нищо и то коликите като бяха 

оздравеете по-бързо . За нощното хранене , може би почивката си я правете не през нощта , а през деня 
. А даже не Яде :/ Снощи от мрънкотия и зор взе, че изпи 50 мл вода - това е повече отколкото за всичките 3 месеца взети заедно, ама тази вечер не пощя. Явно всяка вечер трябва да мисля нов номер
Ние продължаваме да сме в прованса и тука е ок - кръстосваш целия град с количка и нямаш грижи. Затуй ще отложа прибирането в Люлин за след месец. А междувременно може и на моренце да идем
От ден-два беба започна да гука, вика, да се смее с глас и да реве със сълзи. Засега не се сеща да посяга на играчки, но и двата юмрука са й в устата