Нашата АПРИЛСКА дружина е заедно вече втора година!!!

• 16 224
  • 288
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте мили дами  Hug

Ше се фаля... вчера бях на 3D и познайте какво чакам... 4470 девойкаааааа  Mr. Green
Цялата фамилия и приятели са във възторг, аз пък се радвам най-вече, че всичко си има детето. Още не мога да преценя дали е хубава или не толкоз таз комбинация, но поне ще е весело, само да са живи и здрави двамата, то ще си покаже.

Тодоранче много са ти сладки децата  Heart Eyes

Лелеееее Ласиииии.... Sick Точно пък на теб ли се случи тая ...... Наистина се учудвам, че си я оставила без да й вкараш поне един... И то точно на теб, дето хич не цепиш басма... Явно верно те е зашеметила с простотия и грубиянство, иначе не мога да си обясня липсата на адекватна реакция от твоя страна  Mr. Green  Hug Тя само да знае на кой се е дървила и какво можеше да й се случи.... Мани, мани, не ща да съм на нейно място...  Laughing А по отношение на компетентността и отношението на докторите, аз одавна съм си изказвала крайно негативното мнение към съсловието, тук присъстващите са ми приятелки и моля да ми простят, но точно от такива компетентни и внимателни професионалисти съм си го изградила  Sad

Емма имала си страшен късмет, радвай се, но не се заблуждавай  Peace Иначе правилото на Aquariel мисля, че е абсолютно вярно  Peace

А иначе за условията в Шейново - все още правят много ремонти, ще стане още по-хубаво, спретнато и чисто. Стаите са ок, спретнати и чисти, дори общите с по 4 легла, в каквато бях. Отношението на лекарите е много добро, единствения недостатък е липсата на адекватен брой бани/тоалетни... оттам и проблема с поддържането на хигиената им... просто са в покъртително състояние... но предпочитам да се измъча няколко дни, отколкото след това с години да влача медицински проблеми заради комфортен престой, но некомпетентно лекарско отношение Peace

Последна редакция: сб, 08 авг 2009, 10:12 от galivo

# 241
  bouquet  bouquet  bouquet Честито бе, Галкааааа! много, много се радам - то добре, че е момиче, че иначе няма смисъл  Joy hahaha Joy А?

Ласи - верно те е закопала тази - и аз понякога толкова се същисвам от простотията, че не мога да отговоря...др история -  не докторска - вървя аз за пореден път по платното (а не по тротоара) с количката и един олигофрен, паркирал с 4 гуми на тротоара, с качва в колата си - и аз мило и любезено му обяснявам - така и така, господине - Вие сигурно не се сещате, ама майките с количките няма как да минем по тротоара...И той: - "Няма място за паркиране!" - и аз продължавам да намилам - така и така, ако обичате и т.н. - а той: " Ти що вървиш сега по пътя?" И аз  Shocked "Ами защото сте спрели на тротоара и няма място къде да мина!" И той: " И аз така - няма място къде да спра и съм спрял на тротоара. Значи и аз, и ти сме в наршуение!" #Crazy Е, прозвуча ми логично, но някак си токова бъгава логика, че просто и аз не  разбрах какво да кажа...

А иначе верно много си набрала на тази щом изобщо каза нещо по нашето съсловие- и то цяяяяяяла страница почти...Ами сега като се замисля - добре, че Ваняиван не е отишла там, да й каже таз, че няма смисъл - пак момче Joy hahaha Joy

Тодорна - много са смешни Теди и Марта! Марта много е пораснала!!!
Голди - честит рожден ден със закъснение, мила!  nbirthday newsm67 nbirthdayПрекасни емоции ти пожелавам!Дидиморка - ти съвсем без никаква уговорка ли ражда? Има ли някой, раждал без каквато ида е уговорка изобщо някъд???

И днес среща юе има или няма да има newsm78

# 242
  • Временно
Галка,честита розова вест!!! Hug
helenblondy,Lassi много ми е забавно и приятно да ви чета!!!! Hug

Голди,с малко закъснение честит рожден ден!!!Дълголетие,здраве и семейно щастие!!!И много да те слушкат малките маймунки!!!  bouquet

# 243
Цитат на: Helenblondy
Има ли някой, раждал без каквато ида е уговорка изобщо някъдe???

Има- аз. И двете деца ги родих без уговорки, даже без да знам имената на лекарите. И двете бремености ми ги гледа един безкрайно учтив и културен доктор. И ражданетата бяха криво-ляво добре. Особено второто- в Горна Оряховица. Много съвестно си гледаха работата хората (не при лекарката на Ласи, де)
 А за идиотите паркиращи с четири гуми на тротоара и за българската логика- "на мен не ми е добре, нека и на другите да не им е е добре", просто нямам думи. В такъв случай винаги си казвам, че си заслужаваме мизерията и даже сами си я създаваме.
А на мен онзи ден ми откраднаха портомонето от джоба на количката. Бях я оставила на два метра от мен. Простаци! То добре, че само жълти стотинки из вътре.
Ми на-оплаках се.
Лека вечер и хубава неделя!
П.П Честити циклямени гащи на Галиво!
Голди- Честит рожден ден и от мен!

# 244
  • Варна
Здравейте!
Толкова ми е приятно да ви чета,така ме разсмивате,че... Joy
Галиво,честита розова новина!Дано всичко вече да е наред!
Хеленблонди,аз раждах без уговорки с доктор. Раждах в болница от типа 10000 (Св.Анна-т.нар.Окръжна) и нямам кой знае какви забележки. Условията не бяха от най-добрите, но пък всичките доктори и сестри,които се грижиха за мен бяха на ниво. Може би съм имала и късмет, падна ми се да раждам при млад и шеговит доктор-дори не го бях виждала,а само бях чувала за него. Имах и шевове, но явно добре си е свършил работата, защото после отидох на редовен преглед при моята гинеколожка и каза, че всичко е наред. 
Лек и приятен ден на всички!

# 245
Ласи, аз бих се врътнала още на вратата и беж да ме няма. Но не бих пропуснала и да и кажа да си навре дипломата в оная работа Twisted Evil Какво е това отношение към пациент ooooh! Ужас.
Галиво, честито. Дано всичко е наред и по-нататък.
Честит рожден ден със закъснение, Голди.
Тук е топличко и Петерчо лудува на двора като цигане. Не дава да му обуя обувки. Свикна бос и не знам като се застуди, какво ще правим Confused
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1141705675488

# 246
  • Стара Загора
Привет Hug

Честити розови гащи на Галка  bouquet Радвам се и, че саркелажа е минал добре Heart Eyes

ЧРД на патерици на Голди!

Леле, Ласси, тая докторка... #2gunfire #Cussing out  Думи нямам... Да чукам на дърво, не съм попадала на подобно отношение. Идиотизми съм чувала само от предното ми джи-пи, ама не го броя, защото той по принцип си беше смотан.
Аз раждах с уговорка с моя лекар, в частна клиника, като цяло останах много доволна... Живот и здраве, и сега мисля пак така да процедирам, само се чудя дали де не пробвам да си направя и уговорка със същата акушерка, беше страхотна жената. Иначе за епидурална почти се навих...ама ще видим как ще се развият събитията...има време

# 247
Галка, честито ти девойка !!!  Hug  bouquet
Аз съм съгласна с Емма-та,за ражданията .Аз раждах в клиниката ,където ми правиха ин витрото и живот и здраве пак там бих родила.Знам много майки родили там и всички са очаровани и не са имали никакви проблеми по време на раждането и след това Simple Smile
Емилийо,кви са тез благи мисли по адрес на благоверния,а? А?? Я кажи с какво те е ядосал?
Моя отговор е "друго" , имам начин за елиминиране, без да ме заподозрат,ако искаш мога да ти услужа на ЛС  Mr. Green
Емич, продължавай с анкететите,много ме кефят  Joy

# 248
ехоу, тука съм и аз по нощите,ч е през деня..абе знаете.....

Гале, много се радвам за розовата новина, но както казваш да е живо и здраво, пък другото не е толкова важно.
Ласи, как нямаше някой да те снима как си се шашнала до там,ч е дума не си обелила. Мда, щеше да е смешно, ако не беше трагично.

Аз раждах в частна клиника и не съжалявам, нямаше ги разните му там истории, отношението беше супер и с кеф им дадох парите. Ако е рекъл Господ и другото там ще раждам.

Та такива ми ти работи, изчезваме пак за малко от града, да слушате ей, никакви елиминирани съпрузи докато се върна!  Naughty

# 249
Честит рожден ден,Пинит !!!  bdbaloni
Много здраве и щастие ти желая !!!  bouquet

# 250
4естит рожден ден   Pinit! newsm59
4естити розови гащенца    Галка  babydust7

# 251
оплаааааааа.ние вече сме в Русе при баба.вчера пътувахме следобяда-Оливия повърна-няма да обяснявам какво беше Mr. Green-друг път ще и дам да пие лекарство.незнам какво но разбрах че има.лек ден от нас!

# 252
Момичета искам да споделя с вас едно красиво стихотворение /много ме развълнува  Cry/

Надежда Захариева-Песен на мама

Весело зайче, котенце мило
в скута на мама сега се е свило.
Твойта главица на моето рамо -
ден ти не можеш без мама.
Мама във чашката мляко налива,
сресва косите на плитка красива,
кърпи чорапи с пробити петички -
мама се грижи за всичко.
Кой ще разкаже на мойто момиче
как тъй Луната на сърпче прилича?
Как се превръща водата във пара?
А самолета с какво ли се кара?
Мъничка, мъничка моя,
ден ти не можеш без мама...
А след години ще станеш голяма.
Мъдрите книги сама ще намираш
и ще рисуваш, и ще бродираш.
Дългите плитки ще решеш самичка,
после ще литнеш и ти като птичка.
Умна и силна, ще стигнеш далече -
можеш, можеш без майка си вече!

Мама ще бъде с коси побелели,
мама ще пази две детски кордели.
Ще се вълнува и скришом ще плаче,
ако не носи писмо раздавачът.

Друго не искам, три думички само:

"Добре съм, мамо!"

Последна редакция: пн, 10 авг 2009, 13:35 от Aquariel

# 253
Aquariel много е хубаво Hug,но мен тези стихотворения ме натъжават Sad

# 254
Хайде привет,ние се завърнахме,че пак бяхме морски Hug
Миленка най-накрая проходи истински,след като спря,защото се беше наплашила Heart Eyes Страшно съм щастлива! И то ходи супер стабилно детето,изобщо не залита дори,да чукам на дърво де!
Най-накрая имаме ТРЕТИ ЗЪБ,нали бая изоставахме,но са и наболи около 15,сигурно ще е кошмар! #Crazy
Също така Миленка говори с цели изречения,направо съм супер щастлива,не само съществителни,ами и глаголи и всичко и знае всяко нещо как се нарича! Heart Eyes
Спечелихме топка от ОМВ и Миленка е супер смешна с нея,тя е 6 пъти по-голяма от нея Joy
Галче,много се радвам,че всичко е минало успешно Hug А и Шейново си е Шейново,въпреки моя лош опит с Ковачевица,но другите са страхотни! А и вземи си една ВИП стая,доста по-добре са,а и къде не даваме по моренца и хотелчета по 40 лв на ден! Heart Eyes
Хелънче,Еличка много е пораснала и каква дълга коса е пуснала! Hug
Състоя ли се срещата? Много ме е яд,че не бяхме тук,от много време исках да ви видя Sad

Общи условия

Активация на акаунт