Нашата АПРИЛСКА дружина е заедно вече втора година!!!

• 16 234
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте мили момичета!Нямам време за да ви изчета  набързо погледнах кой как е.Честито на всички имали повод за празнуване .Бързо оздравяване на всички болни дечица.И ние сме хремави ,но за сега сме на хомеопатия.В  началото Мони го беше страх от водата и вълните ,но за съжаление вече не е така.Казвам за съжаление ,защото иска нон стоп да е във водата на пясъка за 1 минута не сяда и не мога да се справя по никакъв начин. Mr. Green,а колко пясък изяде  ooooh!Думички казва само баба,мама,мау като види коте и всичко останало е Ъ-ъ-ъъъъ.Лек и спокоен ден на всички !!!
Това ми е поста от старата тема като не  влизам сега редовно така става.Честита рожба на Тифани!Много здраве,радости и щастие !Абе пиша аз вчера в старата тема и се чудя от 23.07.2009 никой не е писал къде съм спала та съм пропуснала новата тема . ooooh!Ще гледам да влезна тези дни да ви прочета ,че съвсем изпускам всичко,но нямам никакво време.Лек и усмихнат ден на всички ви  bouquet

Последна редакция: пн, 27 юли 2009, 17:33 от aneli

# 91
Здравейте, мили ми Априлки.
Много отдавна не съм писала тук, така че вероятно с право сте ме забравили. Но пък аз не съм ви забравила и от време на време ви попрочитам. Напоследък много ангажименти ми се насъбраха и свободно време ми остава горе-долу по половин час месечно.  ooooh!
Днес е точно такъв ден и веднага минах да ви видя. И прочетох две прекрасни новини:

Барби, честито, мила. Пожелавам ти най-прекрасната и незабравима сватба. Спомних си за нашата сватба - тръпката около подготовката (сами си я подготвихме с мъжа ми  Heart Eyes ), очакването, самия ден..... Ех, и на мен ми се иска да можеше пак да го направим.  Embarassed И аз бях бременна на сватбата ни и по такъв начин малкото човече също беше с нас. Нека бременността ти бъде лека, да родиш бързо и неусетно и да гушкаш едно малко сладко бебче, което да изпълва дните ти с любов и смях. 
Между другото, датата 06.09. е много хубава дата за мен - на нея са родени мъжът ми и малкият ми син. Сигурна съм, че и на теб тази дата ще донесе много щастие.

Честит малък син на Тифани. Да расте здрав, послушен и весел и да бъде добро другарче в игрите на батко си.

Последна редакция: пн, 27 юли 2009, 19:04 от Пролетната Фея

# 92
ВаняМ , как изкарахте почивката ??

# 93

Анабама , беше ми полезна статията , благодаря  Hug Hug   Коско често се захласва да реве истерично.На няколко пъти го оставям сам да се успокои , но той посинява и не си поема дъх 5-6 секудни и аз не издържам и го гушвам са го успокоя.

Milenag, радвам се,че съм ти била полезна  Hug,понеже аз също много пъти съм намирала полезни неща тук!
Слава Богу,аз досега не съм била свидетел на такъв рев,но мога да си представя какъв ужас е...за майката, естествено!

# 94
Тифани да ти е жив и здрав сина и да е едно спокойно бебче без колики Naughty Hug
Маги Ники проходи на 11 мес. ,но все още пада от време на време и при него се случва понякога да легне по корем на равното GrinningМисля ,че не е притеснително да не е съвсем стабилна.Има деца ,че прохождат тепърва на година и четири.Но за твое успокоение потърси още едно лекарско мнение Peace
И Ники от време на време ляга на земята като не е му изгодно.Но не е глупав -ляга само в къщи ,навън не NaughtyИ аз гледам да му отвлека вниманието .Но сега са малки и бързо се прилъгват .

# 95
ЧЕСТИТ МИШО НА ТИФАНИ!!!   bouquetДа расте весело и здраво дете и да помага на майка си.  Peace

П:С: Имате нова анкета.

# 96
Добро утро!

Аз няма какво да кажа...да се похваля или оплача!Имаме гости за 1сед. и по цял ден сме някъде (и ми е толкова хубаво така)
Вчера се видяхме с Ивейн и семейство за малко.Впечатленията ще си ги спестя (да не ме разберете погрешно  Naughty те са много добри!) само ще вметна,че са много готино семейство,с една секси мама  Hug

# 97
Здравейте Hug
и аз набързо минавам.
Добре дошло бебче на Тифани. Здрави и щастливи  bouquet

# 98
Eто ме и мене! Mr. Green

Анабана, много ти благодаря за инфото за това чудо.  bouquet Дано да не се е научила да го прави насила, че ще видим зор.... #Crazy

Голдииии, до 4 годишен ли ти го причинява това?? ooooh! Rolling Eyes

Маги, същото е положението и при нас. Тръшка се вкъщи, в градинката, в магазина, на гости. Мислех, че това е запазено само за домашно ползване, но уви. Whistling Последно го направи в неделя в градинката пред очите на 2 по-големи деца, които естествено се вторачиха в нас. Crazy Аз често я оставям да си лежи на земята (като Мирка), дажи съм й подлагала качулката като е било по-студено. Mr. Green Не знам какво ще правиме в бъдеще! Ужас #Crazy

Емма, гласувааах smile3533

Сиска,Ивейн, много сте хубави!  Simple Smile

Я, кажете опитните с моретата - какво ядяха децата ви в хотела? Ние сме на all-inclusive, но нямам грам идея какво ще сервират.. А къде ще топля нощното мляко - освен нагревател за шишета да помъкна... Rolling Eyes

# 99
  • София
Лурдес, в тая жега аз правя млякото (Нестле Джуниър) с изворна вода със стайна температура (което ще рече топла). Разтваря се перфектно. Пробвай я Лидия преди да тръгнете така, за да свикне предварително и няма да има нужда да носиш подгреватели  Peace

И ние бяхме на АИ - давах му от всичко. Никаква бебешка храна не съм носила. Съветвам те и ти да не взимаш. Предполагам, че ще сте на място, където има супермаркети наблизо, ако толкова го закъсате да можете да си купите пюренца. Аз нищичко не бях взела, водена от мисълта, че сме почти във Варна и ако се наложи ще мога всичко да си купя. Не се наложи  Peace

МиленаГ, сега вече като говоря в минало време за морето бих казала, че изкарахме много добре  Laughing

Емма, с тия анкети, с новата вталена фигура и с тия мивкокъртачи в профила...подозрителна си ми нещо, а?

# 100
Здравейте!

Маги Наско проходи на 1г. и 2 дни, но чак на 1г. и 2 месеца стана стабилен, но от време на време пак пада и си удря само главата. И ние се тръшкаме без значение къде е и аз го оставям на земята да му мине ината и всичко минава!

Емма хубава анкетка, но и мен нещо ме съмняваш! Heart Eyes

# 101
Ех момичета, момичета....само със съмненията ще си останете....за сега.  Решила съм, че живота е един и не трябва да живееш с някого, само защото така трябва и цял живот търпиш, стискаш зъби, поставяш собствените си желания на последно място и се самозалъгваш че така е правилно. Никой на никого не е длъжен в този живот и аз нищо на никого не мога да обещая. Но стигне ли се въобще някога до нещо....първо ще си "изчистя" сметките с който трябва па след това ще се хвърлям в неизвестното. Това да лъжеш и да правиш мизерии.......не става. Друг е въпроса кой къде е гледал когато е трябвало.
 А за мивкокъртача ми .......ВаняМ, моля да се изразяваш по-учтиво спрямо бъдещият ми съпруг  Mr. Green.

# 102
  • София
Мила ми Емма, на теория си мноооого права, но .... на практика нещата не винаги се получават както го мислиш  Tired

А определението за бъдещия ти съпруг... аз само повторих като ехо написаното от теб Wink Не съм влагала творчество Simple Smile Бай дъ уей, кога ще уведомиш настоящия  Flutter

# 103
  • Popovo
Здравейте дружина, ние се завърнахме от морето.
Първо Барби, честито мила, много се радвам за теб, желая ти една спокойна бременност и на финала живо и здраво бебче, което да радва и осмисля дните ти.
Второ Тифани, честита втора рожба. Скорошно прибиране у дома и бързо възстановяване.
Лурдес, ние също бяхме АИ, но имаше и бебешки бюфет с крем супи и подобни. Аз давах и от другата храна. Не се притеснявай, доста неща има за хапване за малките.

Сега да ви разкажа за нашите премеждия в Албена: Първите 5 дни бяха перфектни, Гого умира за море, басейн, не искаше да излиза и за 5 мин. Правихме си ретро снимки с него което си беше направо геройство, защото той не даваше да ни сложат шапки и плачеше с неговата, събрахме публика, която при успешна снимка ръкопляскаше. После хората ни срещаха по улицата и поздравяваха не нас, а  Joy Здравей Гоги.
Но много хубаво не е на хубаво казали старите хора. В петък през ноща малкия вдигна T 39.2 и започна да се тресе целия, отидохме в спешно където я свалиха с мускулно аналгин, нищо друго не помогна.
Сутринта го водихме при педиатър и тя каза, че е здрав и че нищо му няма, но вечерта пак вдигна висока температура и така съкратихме малко почивката си. Сега вече е по добре не вдига Т, док каза че е вирус. Дано ни мине по бързо, че се измъчи детето.

Качих снимки в албума, по късно ще сложа и клипчета.

# 104
Благодаря на всички ,за отговорите  Hug Hug
Да се надяваме найстина ,че това с тръшкането по земята ще е само временно,аз я оставих 2-3 пъти да си реве ама тя тялкова се захласва ,че ми става тъжно и пак си я гушна Laughing ,а с отвличане на вниманието няма ефект при нас почнели се ела да видиш само .....досега Габи го е павила само в нас  Peace

ЛУРДЕС  и ние бяхме на АИ на морето имаше наистина много разнообразна храна мисля че все ще намериш какво да дадеш на малката ,освен ако не е много капризна като Габи ,защото ще си остане гладна  Mr. Green ние си бяхме наели студио в хотела където имаше и кухненски бокс  и аз и приготвях разни неща  Peace
*Сиска* много сте хубави , а Ивейн къде се загуби така че непише  ?
Емма  лелиййй май много станахме кандидатките за Майкал  Mr. Green
koketka дано повече невдигате Т ,сега ще разгледам снимките ви

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 14:17 от .Маги.

Общи условия

Активация на акаунт