Нашата АПРИЛСКА дружина е заедно вече втора година!!!

• 16 233
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Честито лъвче на Тифани   bouquet   bouquet   bouquet Да е много здрав и послушен Мишо, и бързо възстановяване на мама Hug
Честит рожден ден на Вики   bouquet Да расте щастлива и усмихната!
Тео, Танцен, честит рожден ден на патерици   bouquet Много много щастие и любов Hug Танцен, била си перфектна кума Peace
Попълних анкетата - не бих изневерила на мъжа си ей тъй за спорта, той наистина беше всичко за което съм мечтала; е, аз малко пораснах напоследък и мечтите и очакванията ми малко се попромениха Mr. Green, но той все още е мъжът, когото обичам и не бих го наранила. Да не говорим, че хич не умея да крия нещо или да лъжа, хващат ме на 3-тата минута по погледа  CrazyАко ще правя някога секс с друг мъж, първо ще съм приключила отношенията си с настоящия, някакси не си се представям да прескачам от едно легло в друго Rolling Eyes
Лурдес, Илчо спираше да диша от инат Confused Престана някъде към 4-годишна възраст, изкарвал ми е акъла ooooh!
Маги, Дима много се спъваше първите два месеца като проходи, коленете и бяха постоянно в рани. Едва сега, през последния месец, започна да ходи стабилно.
Момичета, аз не мога да се възприема с толкова тъмна коса, все едно не съм аз като погледна в огледалото. Искам да попитам някоя от вас ползвала ли е removal за премахване на боя за коса и какви бяха резултатите? Искам да я поизсветля, но не ми се рискува със супри, че горката ми коса ще започне да си отмъщава за всички издевателства, на които съм я подлагала Sad

# 76
Честита втора рожба на ТИФАНИ stork-boy - да расте здрав, весел и щастлив   Tada
Ч.Р.Д. и на Вики на Мирел (на патерички)

Адашче ,Макси е много готин (а ти няма ли да спреш да слабееш?)
Whistling Whistling Whistling Whistling Спирам, спирам, вече постигнах желаното  bowuu Hug

Макси не съм си записла точно кога проходи, защото в къщи се пускаше самичък като беше около годинка и 1 месец, а навън непрекъснато ме държеше за ръка  ooooh! И като му направихме прощъпулник и на другия ден  се пусна сам и навън  Wink Та така...водя го за проходил горе-долу от тогава  Peace

# 77
Влизам аз и какво да видя  Mr. Green

Тифани, да ти е жива и здрава рожбичката  Hug Hug Hug

Маги, потърси според мен второ лекарско мнение, на ортопед с ехограф  Thinking Алекс си ходи стабилно, проходи на годинка.

Галиво, много съжалявам че така се е случило при теб. Моля те кажи ми кой ти води раждането и си остави така ръцете  newsm78 Може и на лични.

За захласването, Мая го правеше и все още се случва макар и много много рядко. Не се плашете. Ако много много се захласне тогава духате в лицето или променяте положението с главата надолу или пръскате вода в лицето, но само ако много се задълбочи. Иначе ако при по-леко захласване го правите ще ви научат номерата и става сложно  Mr. Green

Алекс има нов номер, тръшка се. Днес рева цял час, ходи и се крие и реве та чак хълца. Въргаля се по земята Simple Smile Накрая чак мъчно ми стана от цялата таз магария за бебо  Mr. Green

Целувки  Hug

# 78
  • Варна
Честито момченце на Тифани! Да е жив и здрав малкия Мишо!

Барби радвам се за добрите новини около теб! Желая ти една незабравима сватба и прекрасно момиченце през януари!  Hug

*Маги* ако искаш да е "по-представителна" анкетата защо не направиш една табличка във файла с мерките и теглилките и всеки да си попълни кога е проходило детето? А за ортопеда - мисля, че майчиното чувство не те подвежда - не е нормално да се спъва на равно на всяка втора крачка 2 месеца след като е проходило. Аз бих я завела при друг ортопед.  Peace

# 79
  • Стара Загора
Леле, каква страхотна новина съм изтървала вчера в жегите...

Честит Мишо на Тифани, и на цялото им семейство! Да е жив и здрав, много послушен и много да ги радва!

# 80
Честито момченце на Тифани! Да е жив, здрав и много послушен малкия Мишо!!

# 81
Цитат
*Маги* ако искаш да е "по-представителна" анкетата защо не направиш една табличка във файла с мерките и теглилките и всеки да си попълни кога е проходило детето
Добра идея  Peace

п.п Опитах се да направя ама нещо нестана  отваря ми още в началото че няма такава страница,ще помоля  Praynig  някой по компетентен по тея неща да ми помогне и да сложи една табличка .Благодаря предварително   bouquet

# 82
ЧЕСТИТА РОЖБА, ТИФАНИ!
ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МИШО И САМО РАДОСТИ ДА ВИ НОСИ!

# 83
Добро утроооо  Heart Eyes пак запустя темата .... Sad

Да ви кажа Габи какъв инат е станала ,направо не се трае вече,не е онова кротко детенце което беше.Напоследък само плаче ,научила се е да се тръшка на земята като се инати и да пищи от рев чак.Това го прави най вече като и забраня нещо да вземе или да направи което неможе ,и тя от раз е в поза плонш на земята  ooooh! Аз усещат че тя започва така да ме манипулира с тоя рев .Чета че и други дечица така правят ,дали е някакъв период  Thinking Моля мамите с повече от едно детенце да споделят техния опит и да дадат съвети как да се справим с тази ситуация Peace

ето и 2 снимки нагледно да ни видите как се тръшкаме
  ,

# 84
Добро утро! Тази сутрин ви поднасям кафенце. Не сме още на морето, но сме в очакване....

Честита рожба на Тифани! Да ви е жив и здрав малкия Мишо и само радост да ви носи!

Маги, проходихме на годинката точно. А пък инатите и тръшканията ги лекувам с отвличане на вниманието към нещо друго, или пък отвличам вниманието още преди да е станала истерията. Гледам да мисля един ход напред и съм постоянно нащрек. С два овена в къщи си е трудничко, но няма друг начин  Simple Smile
А за падането - потърси и друго мнение. Лилито вече ходи доста стабилно и рядко пада.

Идеята за стихче в подписа ми допада. Aquariel    bouquet

Последна редакция: пн, 27 юли 2009, 14:13 от cow

# 85
Маги, Габка се пусна точно на 1 гд и 6 дена, иначе мога да кажа, че проходи стабилно на 1г и 1м, след това имахме период от 2-3 седмици в които падаше здраво и ходеше с ожулено и насинено око, но вече не пада или ако залитне се подпира с ръце. Мисля си че няма за какво да се притесняваш, но все пак отиди и за второ мнение. Стискаме палци на адашката  Hug За инатите и овнешките тръшканици ги лекувам успешно със следната терапия. Като почне да ми се тръшка, просто я взимам и я оставям да седне/легне и се отдалечавам на 5-6 метра и просто я изчаквам да си изкара ината  hahaha Стигали сме и до повръщане от напъване и рев  Rolling Eyes Последният път примерно беше точно пред асансьорите на Кауфланд , оставих я, тя рита, крещи, накрая се укроти, стана и си дойде при мен вече спокойна  Crazy Но за сега все по-рядко се случва, до следващия период най-вероятно  Peace Според мен трика е да разбере, че въобще не ти пука за нейните фасони, и че на мама ината е по-голям  Joy

# 86
Маги , Коско направи първата си крачка на 10 месеца и половина , а проходи стабилно на 11 месеца.

Анабама , беше ми полезна статията , благодаря  Hug Hug   Коско често се захласва да реве истерично.На няколко пъти го оставям сам да се успокои , но той посинява и не си поема дъх 5-6 секудни и аз не издържам и го гушвам са го успокоя.

# 87
Привет, привет! Ние се завърнахме от Ямбол (аз съм от там, не съм оригинал болярче). Благодаря много за поздравите по случай документираното ми остаряване. Наистина много се трогнах! Ето по нещичко да се поразхладим:

Честита рожбичка на Тифани, да е жив и здрав малък Мишо, да едрее и хубавее!
Честито на патеричка и на Танзен и на Вики на Мириел!
Маги  Hug  Hug Софи проходи точно на годинката и тя, но докато се престраши да се пусне и навън минаха двайсетина дена. Пада доволно много, но имаше един период, в който коленете й все бяха сини. Сега е по-добре. Иначе за инатите на децата, смятам че е нормално и даже... хубаво. В смисъл, че по този начин малките човечета се "заявяват" на света, все едно ни казват, "Аз съм човек и имам собствени желания и интереси!" По книгите пише, че това е част от развитието на психиката им. Софи си е инатливичка, но не ми е правило впечатление да е прекалено. Според мен, добра тактика е да се опитваш да отвлечеш вниманието на детето, вместо и двамата да си измервате инатите. Но все пак смятам, че всеки родител си изработва самостоятелен подход и успешен за него начин.

# 88
честито и от мен на Тифани!

# 89
  • София
Ей, Тифани! Толкова се радвам! Чудесна новина ме посрещна Simple Smile  newsm44

От все сърце желая много здраве и щастие на цялото семейство !
newsm51

Чакаме снимкиииииии !!!   bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт