Go Jane - Летни страсти край морето,всички сме с Go Jane на крачето! - Тема 6

• 19 869
  • 519
  •   1
Отговори
# 285
ar4ito   чакам с нетърпиние обушлетата да пристигнат  Hug

# 286
Honey, дай линк, ако обичаш на тези обувки и ако може някой да ми каже за кой номер съм , като в БГ нося 37? За 6.5 или 7?
Ето линк http://www.gojane.com/36562-shoes-buckle-ruffle-hidden-platform.html ,моите са 37,5 и ги продавам,ако ги искаш ми пиши,иначе на кутията пише 7 1/2 (37 1/2) . И специално за тези 7.5 отговарят на 37-ми номер Peace
  Благодаря ти! Май са много високи за мен! Колко см. е тока и кой цвят са твоите?

# 287
 Благодаря ти! Май са много високи за мен! Колко см. е тока и кой цвят са твоите?
Ами високи са,тока им е 12 см.,моите са черни  Mr. Green

# 288
Момичета имам добра и лоша новина! Добрата е ,че и трите поръчки са дошли ,а лошата е че са ми ги задържали. Като сума не надвишават 150Е но нз,че ги сумират та стискайте палци да се разбера с митницата за да не платя мито Peace

# 289
Деси, ако по отделно са под 150, нямат никакво основание да ти ги сумират.

Какво имаш предвид под задържани  newsm78?
Остоявай си правата и успех!  Hug

# 290
Така ми казаха по телефона а по отдално са за не повече от 180$ всяка!

# 291
  • София
Стискаме палци Арчи Simple Smile  Hug

# 292
А случайно да знаете размерите на дънките как са?По нашите стандарти нося 30 или 31,ама по техните си нямам идея....а си харесах 2 моделчета..... newsm78

# 293
  • сусурлево
titi1981  Благодаря получих си обувките
  bouquet

# 294
Така ми казаха по телефона а по отделно са за не повече от 180$ всяка!
Предполагам,че искат да ги отворят и да проверят фактурата   bouquet На мен пролетта така ми задържаха един колет и го отвориха пред мен,провериха фактурата и нищичко не казаха за такси/мита и т.н.

# 295
Дано да е това, че поръчките са три  Praynig  е утре на обяд ще ходя да видим каво ще стане  newsm78

# 296
  • сусурлево
Така ми казаха по телефона а по отделно са за не повече от 180$ всяка!
Предполагам,че искат да ги отворят и да проверят фактурата   bouquet На мен пролетта така ми задържаха един колет и го отвориха пред мен,провериха фактурата и нищичко не казаха за такси/мита и т.н.
Отварят ги винаги коЛЕТИТЕ ,за моя ми казах ,че като ги провери инспектора (т.е отвори, защото ф-рата е вътре ) ще ми ги пратят на адреса

# 297
  • На брега на морето
За нищо Hug, ще очаквам и другите момичета да пишат като си получат обувките да съм спокойна

# 298
о стискам палци и на краката да няма проблеми, че вече умирам от нетърпение да си получа ботичките  Praynig

# 299
  • София
о стискам палци и на краката да няма проблеми, че вече умирам от нетърпение да си получа ботичките  Praynig

И аз, и аз  Praynig чакам си сандалките...

Общи условия

Активация на акаунт