Go Jane - Летни страсти край морето,всички сме с Go Jane на крачето! - Тема 6

• 19 869
  • 519
  •   1
Отговори
# 300
  • София
    Здравейте, обръщам се към момичетата от София, които са правили вече поръчка.
Чакам първата си поръчка от Go Jane, която със сигурност ще бъде над 2кг., нямам Tracking №., а вече минава 1 седмица от пускане на поръчката.
Може ли да ме ориентирате как се процедира, в митницата ли се ходи, трябва ли да чакам известие и какво се заплаща?

Благодаря, предварително!

# 301
И аз нямах тракинг номер на едната поръчка но им писах и те ми изпратиха! А парите дръпнали ли са ти ги?

# 302
Дано да е това, че поръчките са три  Praynig  е утре на обяд ще ходя да видим каво ще стане  newsm78

дано да нямаш проблеми с колетите утре - ще стискаме вси4ки палци за теб и нека вси4ко е ок

# 303
  • София
Не съм проверявала дали са дръпнати парите т.к. реших, че щом са "шипнати", всичко е ОК. Утре ще проверя! Извинявайте, но не разбрах, ако са дръпнати, известие ли да чакам от EMS?Доколкото разбрах има момичета, които са си взели поръчката и без тracking №

# 304
ar4ito дано да нямаш проблеми Hug
Да ми идват вече сандалките, да не ги държат на митница, че зима ще дойде, а не съм предвидила +1 номер, за да ги нося с термочорапи Joy

# 305
Взех ги  newsm68 newsm44 newsm44 newsm44  размина ми се  Peace
Утре след работа пускам на тези които не са от София, а за тези от София да ми пишат на лични Peace

# 306
  • София
 newsm44 newsm74  Страхотно, браво че са се  разминали с митото.

# 307
  • Варна
Взех ги  newsm68 newsm44 newsm44 newsm44  размина ми се  Peace
Утре след работа пускам на тези които не са от София, а за тези от София да ми пишат на лични Peace
Сега заслужено чакаме и снимки  photo

# 308
 Party Бравос ar4ito. Ще чакам с нетърпение и снимки ще пусна/ако се справя/ Crazy

# 309
  • София
ar4ito, извинявай, но не разбрах плаща ли се такса при освобождаване на поръчката от митницата, когато е под 150 евро?

# 310
ar4ito, извинявай, но не разбрах плаща ли се такса при освобождаване на поръчката от митницата, когато е под 150 евро?

Аз абсолютно нищо  не платих, но ми бяха задържани защото имах 3 поръчки ,които  са дошли на един и същи ден ми ги сумираха и надвишавах сумата но човека беше много свестен и каза друг път да не пускам така. Но никаква такса за освобождаване не са ми искали.

# 311
  • София
Блатодаря много!

# 312
titi1981  Hug  bouquet Благодаря мила. Взех си обувките още вчера, но неможах да пиша. Добре че си взех 8.5 а не 9, щяха да са ми големи. Довечера снимка  Party

# 313
Момичета ,а след колко време ви дръпнаха парите,аз пуснах поръчка,получих мейл,но миналия път като че ли веднага получих смс ,че съм ползвала картата  newsm78

# 314
На мен ми се отрази след 3-4 дена Peace

Общи условия

Активация на акаунт