Go Jane - Летни страсти край морето,всички сме с Go Jane на крачето! - Тема 6

• 19 869
  • 519
  •   1
Отговори
# 270
...
Засега поне, че много нерви ми се образуват и най-вероятно ако правя ще е само с вече поръчвали момичета.  Peace

Бива  Sunglasses Аз като веднъж превела пари, моля да бъда третирана като редовен и коректен контрагент и се надявам на бъдещо съвместно и ползотворно сътрудничество. С уважение:.... (подпис - не се чете)
Айде да ви почерпя по една биричка, че нещо ми е лежерно на душата  beer beer3 beer2 cheers Drunk Drunk

# 271
  • Варна
Сега погледнах в сайта, пуснали са ботушки, ама дали ще са качествени, все пак не е като сандалките. Трябва да са здрави, да могат да издържат на атмосферните условия. Ще ги пробваме, ама кога?  newsm78

Хайде и от мен наздраве и мен ми е едно никакво в това дъждовно време.  cheers

# 272
  • плевен
Сега погледнах в сайта, пуснали са ботушки, ама дали ще са качествени, все пак не е като сандалките. Трябва да са здрави, да могат да издържат на атмосферните условия. Ще ги пробваме, ама кога?  newsm78

Ще бъде ли нагло ако искам линк към ботушите че нещо ме мързи да ровя.Предварително благодаря  bouquet

# 273
Някой ще пуска ли обща поръчка,на мен днес ми дойдоха ето тези ,страхотни са но 7,5 отговаря не на 38,5,а на 37,5 и сега искам пак да си поръчам този път с правилния номер  Rolling Eyes

# 274
по табличката по, която си изчислявам номерата на обувките 7.5 отговаря на 38 номер. аз нося 39 и си поръчвам 8.5 - но за затворени чехли. аз също искам да си поръчам обувки с ток  имного се колебая кой номер да си поръчам  ooooh!

# 275
Ами тези са 7,5 и отговарят на 37,5,даже на кутията им го пише Cry затова сега мисля 8,5 да си поръчам защото са много хубави Flutter

# 276
  • София
И аз се заглеждам по ботушки, ма не ми изглеждат много читави....
 newsm78

# 277
Здравейте. Аз само да се запиша, за да следя за обща поръчка. Много искам едни ботушки  Blush

# 278
Момичета,аз реших да пусна поръчка,така че ако има желаещи нека ми пишат на лс  Flutter

# 279
Honey, дай линк, ако обичаш на тези обувки и ако може някой да ми каже за кой номер съм , като в БГ нося 37? За 6.5 или 7?

# 280
Honey, дай линк, ако обичаш на тези обувки и ако може някой да ми каже за кой номер съм , като в БГ нося 37? За 6.5 или 7?
Ето линк http://www.gojane.com/36562-shoes-buckle-ruffle-hidden-platform.html ,моите са 37,5 и ги продавам,ако ги искаш ми пиши,иначе на кутията пише 7 1/2 (37 1/2) . И специално за тези 7.5 отговарят на 37-ми номер Peace

# 281
Ей момичетата на ar4ito, сега гледах по тракинг номера, поръчката ни  вече  е в България  Party

# 282
Ей момичетата на ar4ito, сега гледах по тракинг номера, поръчката ни  вече  е в България  Party

Айде бе Party Верно?!  Crazy
Супер Hug

# 283
Две от поръчките са в БГ третата още не е! Peace

# 284
Аз си поръчах едни ботуши като пристигнат ще видим. Дано да са качествени Wink

Общи условия

Активация на акаунт