Къде в Бургас (19)

• 48 773
  • 472
  •   1
Отговори
# 300
Много благодаря  Heart Eyes

# 301
Препоръчайте ми вътрешен дизайнер, освен Капитанов, моля.  Praynig
Няколко наши клиенти са ползвали услугите на Мария Филипова, и всички са останали много доволни

# 302
Препоръчайте ми вътрешен дизайнер, освен Капитанов, моля.  Praynig
Няколко наши клиенти са ползвали услугите на Мария Филипова, и всички са останали много доволни

Координати на ЛС, ако може, сега събирам данни.

# 303
  • Бургас
Момичета знае ли някой къде в Бургас продават бутилки с хелий?

Утре вечер по това време мога да ти кажа, ако до тогава някой не се е включил. Моя приятелка ползва такива бутилки, но не знам от къде ги взима.

ОК. Ще чакам.

Каза ми, че й ги носят от ......... не можа да ми обясни точно, но до бившият завод "Кока кола".

# 304
Момичета някой знае ли къде поправят шевни машини?Спешно ми е.Благодаря ви предварително!

# 305
Къде се намират пясъчните фигури,че тези дни щели да ги развалят,а ние така и не се не наканихме да ги видим досега?

# 306
  • Бургас
Мисля,че в района на ЦУРК-а,до конюшните ги правят пясъчните фигури.

# 307
Мисля,че в района на ЦУРК-а,до конюшните ги правят пясъчните фигури.
Там са, да на алеята след конете в посока Парк Хотел /ако все още се казва така  Laughing/

# 308
Благодаря!

# 309
Момичета някой знае ли къде поправят шевни машини?Спешно ми е.Благодаря ви предварително!
Площад Тройката, влизаш в малката уличка в ляво от пицарията. От много години е, преди работеше със Сингер основно, скоро не съм ходила... Друг вариант е да видиш кой продава твоята марка и да се обърнеш към техния сервиз.

# 310
Трябва ми универсално дистанционно за TV, откъде да купя такова чудо и горе долу как върви като цена?
Мерси  bouquet

# 311
  • Бургас
lusia_ , купувала съм от Метро, ама като цена не помня как беше положението...  newsm78

# 312
Трябва ми универсално дистанционно за TV, откъде да купя такова чудо и горе долу как върви като цена?
Мерси  bouquet
Срешу "Панда" - та има едно магазинче в което продават много видове дистанционни за много TV - та струват около 12лв. Мисля, че има и универсални  Peace

# 313
  • Бургас
Къде в Бургас се продават люлеещи столове за деца?

# 314
Къде да търся дънки за мен, по възможност ластични? Преди време бях много доволна от едни Atomic - някой знае ли дали ги има и къде?

Общи условия

Активация на акаунт