Къде в Бургас (19)

• 48 774
  • 472
  •   1
Отговори
# 285
Момичета знае ли някой къде в Бургас продават бутилки с хелий?

# 286
Здравейте!Синът ми скоро ще става на една годинка и ми се иска да му поръчам хубава торта,с Мечо пух и приятели, с фигурки отгоре,но фигурките да не са пластмасови ,а да стават за ядне.Къде мога да поръчам такава торта?Предварително мерси!  bouquet

# 287
Здравейте!Синът ми скоро ще става на една годинка и ми се иска да му поръчам хубава торта,с Мечо пух и приятели, с фигурки отгоре,но фигурките да не са пластмасови ,а да стават за ядне.Къде мога да поръчам такава торта?Предварително мерси!  bouquet

"Захаро" - тортите им са страхотни  Peace! Освен, че са невероятно красиви, са и много, много вкусни Heart Eyes! Намира се в Лазур, в района срещу Флората.

# 288
etalina Благодаря ти!  bouquet

# 289
  • Бургас/Пз

Наистина са страхотни тортите, даже наскоро бяхме на рожден ден точно с такава торта и беше супер вкусна и фигурките бяха от захар.
Ето тук е:
http://zaharo.info/cakes.php?cake=175&s=f

# 290
  • Бургас

Утре вечер по това време мога да ти кажа, ако до тогава някой не се е включил. Моя приятелка ползва такива бутилки, но не знам от къде ги взима.

# 291

Утре вечер по това време мога да ти кажа, ако до тогава някой не се е включил. Моя приятелка ползва такива бутилки, но не знам от къде ги взима.

ОК. Ще чакам.

# 292
Препоръчайте ми вътрешен дизайнер, освен Капитанов, моля.  Praynig

# 293
  • Бургас
арх. Виктория Ружева!
Бях писала по-рано в темата. Ползва се с голям авторитет в града!  Peace

# 294
арх. Виктория Ружева!
Бях писала по-рано в темата. Ползва се с голям авторитет в града!  Peace

Прати ми координати, ако има и сайт на ЛС  Praynig Praynig

# 295
Момичета препоръчайте ми добър дърводелец, трябва ми за изработка на детска кошара, или може би мебелен магазин който се занимава с индувидуални поръчки ?

# 296
  • Бургас
Сиана мебел изпълняват поръчки по желание на клиента!  Peace

# 297
Мерси   bouquet ще ги обезпокоя тогава да видим какво ще предложат Mr. Green

# 298
Момичета, къде в Бургас има пюрета на Сънвал?

# 299
Момичета, къде в Бургас има пюрета на Сънвал?
Бамболино,склада до новата поща,Щъркел,Йори на Оборище и до него има още едно малко магазинче и там също има.

Общи условия

Активация на акаунт