Къде в Бургас (19)

• 48 805
  • 472
  •   1
Отговори
# 195
На "Извора" .  Simple Smile

# 196
  • Бургас
От къде мога да си купя формички за тарталети?

# 197
  • Бургас/Пз
http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.1567  къде има такива в Бургас, фирмата е Смарт, но освен в интернет другаде не съм виждала!

# 198
  • Бургас
На ул. Самуил, от Александровска към Ботева има един магазин за домашни потреби, в който съм виждала кръгли и овални форми за тарталети - комплект. Обаче бяха малко на брой (в комплекта, де Simple Smile )
А моите форми за тарталети си ги купих от Турция от КИПА - 12бр. за 4лв. Супер са  Laughing

# 199
  • Бургас
http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.1567  къде има такива в Бургас, фирмата е Смарт, но освен в интернет другаде не съм виждала!

Мисля, че съм виждала в Хиполенд, но дали беше точно същата, не съм сигурна.

# 200
  • Бургас
На ул. Самуил, от Александровска към Ботева има един магазин за домашни потреби, в който съм виждала кръгли и овални форми за тарталети - комплект. Обаче бяха малко на брой (в комплекта, де Simple Smile )
А моите форми за тарталети си ги купих от Турция от КИПА - 12бр. за 4лв. Супер са  Laughing
Нямам път до Турция- за съжаление, виж Алекксандровска я меря всеки ден Joy

# 201
момичета, от къде мога да си купя цветни контактни лещи с диоптър на най-изгодна цена?

# 202
момичета, от къде мога да си купя цветни контактни лещи с диоптър на най-изгодна цена?

В оптиката на Пикадили до скоро имаше намаление и едната ти излизаше 8лв или 8.50.  Simple Smile

# 203

В оптиката на Пикадили до скоро имаше намаление и едната ти излизаше 8лв или 8.50.  Simple Smile
едномесечни ли бяха

# 204

едномесечни ли бяха

Ами 3 месечни, но вече навсякъде препоръчват да не се носят повече от месец.

# 205
  • Бургас
Нямам път до Турция- за съжаление, виж Алекксандровска я меря всеки ден Joy
Продължавам да търся форми за тарталети, в този магазин няма, ама не е много сигурно щото лелките вътре не са много наясно какво продават домати ли, краставици ли, дом. потреби ли? Откъде накъде пък ще знаят какво точно има в магазина Twisted Evil

# 206
  • Бургас
madlena , в този магазин съм ги виждала, закачени на стелажа, който е напряко на основните им рафтове (ако ме разбра, че съм зле с обясненията)  ooooh!
Опаковката представляваше картонче с прозрачно от горната страна и си стояха там, заедно с другите джунджурийки (теловете, преси за чесън имаше ...и такива ми ти щуротии. Възможно е и да нямат вече ...аз от месец не съм ги навестявала.

# 207
  • Бургас
Не съм влизала толкова отдавна тук, че едвам намерих темата Simple Smile Къде в Бургас има заведение с жива музика? Тип - кръчма, механа?

механа Домино!  Peace
Някаква Бяла Къща има също в Морската градина, ама не знам точно къде се намира.

Мерси, днес ми казаха за това заведение, но мин.г. музиката била ужасна... за тази?

аХ`Не, иска ми се да е на открито.

Това ли са заведенията в Б-с с жива музика Rolling Eyes

# 208

8.5 лв. за цветна леща с диоптър ли newsm78-много евтино ми се вижда даже и ако е промоция

# 209
  • Бургас
Не съм влизала толкова отдавна тук, че едвам намерих темата Simple Smile Къде в Бургас има заведение с жива музика? Тип - кръчма, механа?

механа Домино!  Peace
Някаква Бяла Къща има също в Морската градина, ама не знам точно къде се намира.

Мерси, днес ми казаха за това заведение, но мин.г. музиката била ужасна... за тази?

нямам никакви наблюдения!  Peace Не посещавам такива заведения!  Mr. Green Знам ги, за да не ходя там ако някой предложи! Аз като излизам единственото ми условие е заведението да няма жива музика и да не пускат чалга!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт