Къде в Бургас (19)

• 48 792
  • 472
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Знае ли някой къде има ателие за поправка на чадъри?

# 226
Трябва ми цех, който да изработва мебели от ПДЧ - ама да ми ги направят за около седмица (става въпрос за две малки шкафчета)!
Спешно ми е! Всички се оплакват, че нямат работа, а ми правят оферти за 20-30 дни.

# 227
  • На точното място
Момичета, някоя знаели къде се премести Аутлета в новите блокчета с/у складовете на Пиргос плод? Снощи минахме късно и гледам магазина празен, но не можах да сляза и да вида дали има бележка къде е преместен! Ако някоя живее на близо или знае нещо , моля да сподели  Hug

# 228
Къде продават само олекотени завивки цветни за единично легло?

# 229
  • Бургас
Мисля в Калогера,ако ли не приемат поръчки!

# 230
  • Бургас

"Зодиак" на Трапезица и в складовете на Пиргос плод, с/у "При Митка".

# 231
  • Бургас
Вчера гледах в магазинчето на Калогера, но не в новия, а в стария, на ъгъла до кафе "Ултра". Има единични бройки и с цел да се разпродадат са ги намалили. Мини да погледнеш защото може и да свършат!

# 232
  • Бургас
Момичета,искам да сменя ципа на едно  яке от естествена кожа на мъжа ми,знаете ли къде?

# 233
  • Бургас
Момичета, някоя от вас беше ходила в Созопол в някакво хотелче и беше останала много доволна. Моля за кординати и име на хотелчето, цени. Ще очаквам на ЛС, за да не спамим

# 234
Имаше в Трията един магазин за детски дрехи, горе на третия етаж, знаете ли къде се е преместил /ако въобще се е преместил/. Търся анцуг к-т за 13год.момче. Ако знаете и други магазини за дрехи за големи момчета?

# 235
  • Бургас
Имаше в Трията един магазин за детски дрехи, горе на третия етаж, знаете ли къде се е преместил /ако въобще се е преместил/. Търся анцуг к-т за 13год.момче. Ако знаете и други магазини за дрехи за големи момчета?
Преместиха го срещу Малибу!

# 236
  • Бургас
От къде да купя йо йо на сина ми? Видя едно дете в Царево с йо йо и ме побърква вече. Обиколих всички сергии в центъра.

# 237
От къде да купя йо йо на сина ми? Видя едно дете в Царево с йо йо и ме побърква вече. Обиколих всички сергии в центъра.
Аз купих преди време дървено от магазинчето за дървени играчки по Богориди, преди Еврошопа. До него има магазин за обувки а от другата страна кафе, ама забравих как се казваше  newsm78 Струваше 2 лв.  Laughing

# 238
  • Бургас
Аз купих преди време дървено от магазинчето за дървени играчки по Богориди, преди Еврошопа. До него има магазин за обувки а от другата страна кафе, ама забравих как се казваше  newsm78 Струваше 2 лв.  Laughing
Благодаря, само там не проверих, защото ми се струва, че няма да има Simple Smile

# 239
  • Бургас
Издрирвам шивач с шевна машина за набор - трябва ми за една корекция на пола на волани, но плата трябва да се набере, вече двама ми отказват, понеже нямали подходящата машина ...

Общи условия

Активация на акаунт