Къде в Бургас (19)

• 48 798
  • 472
  •   1
Отговори
# 240
Къде продават само олекотени завивки цветни за единично легло?
Вчера гледах в магазинчето на Калогера, но не в новия, а в стария, на ъгъла до кафе "Ултра". Има единични бройки и с цел да се разпродадат са ги намалили. Мини да погледнеш защото може и да свършат!
Благодаря на всички.Къде беше това кафе - на "Александровска" ли?

# 241
Някой знае ли, къде в Бургас мога да намеря резервни части за помпа на Анент?

# 242
  • Бургас
Момичета,искам да сменя ципа на едно  яке от естествена кожа на мъжа ми,знаете ли къде?

Единият вариант е в едно ателие на "Оборище". Намира се след пресечката на "Гурко", като тръгваш от съда нагоре към трета поликлиника. На "Оборище" завиваш надясно и е от лявата страна на улицата. След него има сервизи за касови апарати, но има табела там.
Другият вариант е да питаш на спирката на Операта. Там има магазинче за дрехи, вътре сменят ципове на чанти и ботуши. Не се бъркай с шивачките, точно след тях е магазинът, а ателието е вътре.

# 243
  • Бургас
Благодаря ти!

# 244
  • Бургас
Някой знае ли, къде в Бургас мога да намеря резервни части за помпа на Анент?
във Бургас не можеш да намериш. Звъниш по тела на вносителите в София, обясняваш какво ти трябва и изпращат с куриер с наложен платеж!  Peace

# 245
  • Бургас
Малко шантав въпрос  Crazy Къде продават капачки за токчетата на обувките? Само не ме пращайте при обущарите, моля.  Peace

# 246
  • На точното място
Момичета, някоя знае ли къде се премести Аутлета в новите блокчета с/у складовете на Пиргос плод? Снощи минахме късно и гледам магазина празен, но не можах да сляза и да вида дали има бележка къде е преместен! Ако някоя живее на близо или знае нещо , моля да сподели  Hug

Никой ли не е наблизо да провери?  newsm78
Пазарила съм си от там и точно се засилих за едни дънки и..... Cry

# 247
  • Бургас
Къде продават само олекотени завивки цветни за единично легло?
в предна тема бях препоръчала магазин Салон, намира се на Александровска, като тръгнеш от стоматологията надолу /бившия магазин Теди/, уникално красиви и по-различни от останалите магазини

# 248
Имаше в Трията един магазин за детски дрехи, горе на третия етаж, знаете ли къде се е преместил /ако въобще се е преместил/. Търся анцуг к-т за 13год.момче. Ако знаете и други магазини за дрехи за големи момчета?
Преместиха го срещу Малибу!

Благодаря!  bouquet

# 249
  • Бургас/Пз

Знаете ли къде мога да намеря такава рокля?

# 250
моми4ета,питам тук понеже ми трябва конкретно за Бургас-специалист интериорен дизайн за една нова къща-цялостно обзавеждане-накой да е ползвал скоро услугите на някой и да има добри впе4атления-ако мислите ,4е ще е реклама-може и на ли4ни-благодаря!!! Hug

# 251
  • Бургас
От кое време търся разписанието на автобусите за слънчев бряг и нищо не намирам,моля за помощ!

# 252
От кое време търся разписанието на автобусите за слънчев бряг и нищо не намирам,моля за помощ!
ето тук има телефона на автогарата-а ина4е като напишеш търсене за този маршрут ти изкарва абсолютно вси4ки автобуси-вкл. и тези от софия преминаващи през бургас и отиващи в сл.бряг-дано ти свърши работа-аз знам,4е има маршрутки на всеки кръгъл 4ас със сигурност Peace

# 253
  • Бургас
моми4ета,питам тук понеже ми трябва конкретно за Бургас-специалист интериорен дизайн за една нова къща-цялостно обзавеждане-накой да е ползвал скоро услугите на някой и да има добри впе4атления-ако мислите ,4е ще е реклама-може и на ли4ни-благодаря!!! Hug
с добро име се ползва арх. Виктория Ружева  Peace

# 254
  • Burgas
здравейте момичета  Hug !  трябва ми комплект на дисни със снежанка и седемте джуджета(има и книжка със сцените от филма).  моята госпожичка много харесва"джанка" Simple Smile) , а скоро има рожден ден и ми се иска да я изненадам! в пикадили има куклата с книжка, но без джуджетата. казаха, че са имали и такива комплекти, но не знаят дали скоро ще получават. ако някой е виждал моля да помага  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт