Къде в Бургас (19)

• 48 788
  • 472
  •   1
Отговори
# 255
Имаше в Трията един магазин за детски дрехи, горе на третия етаж, знаете ли къде се е преместил /ако въобще се е преместил/. Търся анцуг к-т за 13год.момче. Ако знаете и други магазини за дрехи за големи момчета?

Вероятно говориш за Канц, те си закриха всички магазини в Бургас. Кокодрило все още си продължават с ликвидацията, въпреки, че беше обявена до края на юли. Е, поизчерпали са се, но от големите размери по се намират неща. Между другото, понеже имаше и въпрос за раниците Габол, там също ги продават и който е запознат с цените на тази марка, да мине да погледне. Като за начало продават миналогодишната колекция почти без надценка, а новата вече ще е както навсякъде...

# 256
  • Бургас/Пз
Имаше в Трията един магазин за детски дрехи, горе на третия етаж, знаете ли къде се е преместил /ако въобще се е преместил/. Търся анцуг к-т за 13год.момче. Ако знаете и други магазини за дрехи за големи момчета?

Вероятно говориш за Канц, те си закриха всички магазини в Бургас. Кокодрило все още си продължават с ликвидацията, въпреки, че беше обявена до края на юли. Е, поизчерпали са се, но от големите размери по се намират неща. Между другото, понеже имаше и въпрос за раниците Габол, там също ги продават и който е запознат с цените на тази марка, да мине да погледне. Като за начало продават миналогодишната колекция почти без надценка, а новата вече ще е както навсякъде...

Не пита за него. Канц е на втория етаж, на третия беше друг детски магазин - имаше дрешки на Мак Бебе в него. Сега се е преместил в уличката на Малибу, срещу магазина за бельо.

# 257
  • Бургас
GreenApple , благодаря за информацията!
На ул. Македония има един магазин, малко преди магазин "Тема", който продава стари мебели (внос). Може и да ги ремонтират преди това. Можеш евентуално тях да питаш, знам ли!  Peace

# 258
за Ани д- има подобни модели в сайта на Асос-може да си поръчаш оттам/виж в темата Пазаруване от чуждестранни сайтове/

# 259
Знам за фирма, която изкупува стари мебели, но дали ги поправя  newsm78
Намира се на " Патриарх Евтимий" № 42
http://www.goldenpages.bg/mebeli_vtora_upotreba-magazini/BURGAS

# 260

Знаете ли къде мога да намеря такава рокля?
накъде по главната мернах такъв модел, но дълга и в бяло, беше на витрина, но кой точно магазин не се сещам newsm78

# 261
и на мен ми хареса но отзад как ли е

# 262
  • Бургас
Малко шантав въпрос  Crazy Къде продават капачки за токчетата на обувките? Само не ме пращайте при обущарите, моля.  Peace
И аз да побутна въпроса си  Embarassed
някъде надолу по Сливница почти до Москва имаше магазин /но това миналата зима/ в който продаваха токчета /цели токчета/, но вероятно ще има и капачета. До колкото зная магазина е точно за обущарски консумативи и ципове. От там съпруга ми ми купи токове за ботушите и ги подмених целите защото не харесвах оригиналните. Дано ти е на близо или някой който има път на там да провери, че не ми е много прясна информацията  Peace

# 263
  • Бургас
ga_aMa_He   bouquet Златна си, малко в страни ми е, но ще проверя.

На ул. Македония има един магазин, малко преди магазин "Тема", който продава стари мебели (внос). Може и да ги ремонтират преди това. Можеш евентуално тях да питаш, знам ли!  Peace
Но това е магазин за мебели от масивна дървесина.  Peace

# 264
моми4ета,да знаете някъде да поправят велоергометри?

# 265
Здравейте
да питам знаете ли къде в Бургас мога да намеря фирма ,магазин за интериорни врати Rolling Eyes,от които сте доволни и според вас качественни Laughing

# 266
  • Бургас
И кой умник ми изтри поста от сутринта?!
Имах питане, но някой е сметнал че може да коли и беси  Crossing Arms!

Последна редакция: сб, 22 авг 2009, 20:36 от Pagocт

# 267
  • Бургас/Пз
за Ани д- има подобни модели в сайта на Асос-може да си поръчаш оттам/виж в темата Пазаруване от чуждестранни сайтове/

Благодаря ти , сега ще погледна, макар че вече нямам никакво време, но ако намеря нещо пак ще си поръчам, пък ще видя какво ще търся за тази събота!  bouquet

Peti_n , хайде сети се бе мила, моля те! Hug

# 268
  • Бургас
И кой умник ми изтри поста от сутринта?!
Имах питане, но някой е сметнал че може да коли и беси  Crossing Arms!

Ами в навалицата някой е разчистил  Peace Имаше едни такива мнения дето ...  ooooh! Питай пак.

# 269
  • Бургас
Няма смисъл, аз се оправих, но съм възмутена  Crossing Arms!

Общи условия

Активация на акаунт